От Франция до България - превоз на покупките ни (6)

• 36 351
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Аз се чудя дали да чакам нещата при Francetobg да се оправят или да поръчвам през SD..

За играчките е вече късно,защото кодовете не ги ловят.
Не, за дрехи за мен (мъжки), но съм си харесал две-три неща от ларедут и ме е страх да не се изчерпат.. Какво ви е мнението за СД. За франсето четох по-добри коментари като цяло, но в момента нямам особен избор. Мерси! Simple Smile

# 466
Здравейте!
Аз искам да попитам някой, който е разбрал по- добре да ми обясни ако може защо пратките, пристигнали в Русе са задържани от ФТБ? Има ли вероятност тези пратки да бъдат върнати във Франция? Каква е логиката не разбирам, явно не са задържани от митническа полиция?! А тези които са платени и това може да се докаже с банково извлечение защо се задържат?
Моля ви, обяснете ако някой е разбрал вече, преди да питам директно ФТБ?

# 467
  • София
А Франсетобг не се ли чувстват длъжни на внесат малко яснота по въпроса, дали поръчките преди и в деня на тяхното съобщение ще ги приемат?

# 468
  • София
Здравейте!
Аз искам да попитам някой, който е разбрал по- добре да ми обясни ако може защо пратките, пристигнали в Русе са задържани от ФТБ? Има ли вероятност тези пратки да бъдат върнати във Франция? Каква е логиката не разбирам, явно не са задържани от митническа полиция?! А тези които са платени и това може да се докаже с банково извлечение защо се задържат?

Единственият човек,който може да ти отговори това е Даниела от ФТБ.

Ние може само да предполагаме за съжаление. Peace

# 469
  • Варна
Здравейте!

А къде е написано , че са задържани от ФТБ? newsm78

# 470
  • София
Всички пратки от тези два курса ще бъдат изпратени до получателите си след разрешаване на проблема с неплатени поръчки. Молим за Вашето разбиране!

Read more: http://www.francetobg.net/bg/pristignali-v-blgarija/

# 471
Хексе, ти как разбираш това съобщение са сайта на ФТБ

Уводна страница > Пристигнали в България

Всички пратки от тези два курса ще бъдат изпратени до получателите си след разрешаване на проблема с неплатени поръчки. Молим за Вашето разбиране!
Пристигнали в България на 24.11.2011 от новия ни адрес в Bondy

# 472
  • Варна
Да, съжалявам, това не го бях прочела. Нямам поръчки от тези курсове.
Предполагам ако се представи документ , че поръчката е платена, биха могли да ги пратят до получателите. Тези, които нямат такъв документ обаче, предполагам трябва да платят.

# 473
  • София
Предполагам ако се представи документ , че поръчката е платена, биха могли да ги пратят до получателите. Тези, които нямат такъв документ обаче, предполагам трябва да платят.

И това няма как да стане.Повечето пратки са от ИР.Парите дори и за осн.сайт се теглят по-късно.
Аз имам изтеглени пари тази седмица за поръчки от 10,11 и 12.11.
За другите поръчки на новият адрес парите са ми блокирани,но по тези сметки имам блокирани пари и от др.сайтове.

# 474
Поне за хората от Русе, няма ли начин, ако се вземе извлечение от банката за плащане към ИР, да бъдат взети вече пристигналите пратки в БГ?
Аз имам две пратки с този курс и двете са платени успешни- от основния сайт.  Peace

# 475
  • Варна

И това няма как да стане.Повечето пратки са от ИР.Парите дори и за осн.сайт се теглят по-късно.
За другите поръчки на новият адрес парите са ми блокирани,но по тези сметки имам блокирани пари и от др.сайтове.

Значи би могла да докажеш, че си ги платила след като си изтеглят парите. Peace
Всъщност най-добре е някой да се обади до ФТБ, за да не предполагаме.

# 476
  • София-Лагера
Ако пратките в Франция са само задържани е малкия дявол.
Но ако са конфискувани не знам кой ,ще ги плаща.
И другото е дразнещо ,че няма никаква информация.
Хората си питат ,ама няма кой да им отговори.

# 477
Да, мога да докажа!
Въпросът е Даниела дали ще се съгласи да подходи индивидуално към всеки клиент, или ще чака разрешение някакво на проблема и тогава ще предаде пратките  Thinking

# 478
  • Бургас
и да са блокирани, от банката би могло да се издаде документ кой ги е блокирал.
не съм наясно с материята много, но предполагам, че се конфискуват само стоки, които за незаконно придобити, ментета и подобни. ако си съвсем редовен потребител и си си платил стоката не мисля, че могат да ти конфискуват нещата. все пак те са си твоя собственост, законно придобита.
незнам обаче как ще стои въпросът, когато е получателят и платецът са различни лица. макар че защо пък да не мога да направя подарък на някой  Thinking

# 479
  • София

Значи би могла да докажеш, че си ги платила след като си изтеглят парите. Peace
Всъщност най-добре е някой да се обади до ФТБ, за да не предполагаме.

Разбира се ,че мога щом съм написала ,че парите са изтеглени. Peace

Общи условия

Активация на акаунт