От Франция до България - превоз на покупките ни (6)

• 36 333
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Да и аз имам 5 поръчки, от които 4 са изтеглени, а 5-тата блокирана и най- вероятно до утре парите ще са изтеглени. И да, подхожда се индивуално при наличие на престъпление, няма защо полициата да конфискува стоки, които са платени, аз не представлявам интерес за нея. Не би трябвало да преставляват интерес и пратките ми за ФТБ, още повече, че те не трябва да доказват нищо, само да превозят нещата. Дори и да се разправя полицията с некоректни клиенти, това ще са притежателите на еди коя си карта, с еди кой си номер, клиентски номер, имена и т.н.
по мое мнение...

# 481
  • София-Лагера
Във връзка със зачестили въпроси защо пратки, пристигнали на адреса в Лил преди 18-ти не са пристигнали с този курс, направихме запитване до Сожетра и очакваме техния отговор. Веднага след като получим официален такъв, ще Ви информираме. По информация от двата ни адреса, пратки продължават да пристигат, но се задържат от икономическа полиция до изясняване на случаите с неплатени поръчки. Надяваме се всички тези пратки да пристигнат скоро до крайните си получатели!
Francetobg

# 482
Във връзка със зачестили въпроси защо пратки, пристигнали на адреса в Лил преди 18-ти не са пристигнали с този курс, направихме запитване до Сожетра и очакваме техния отговор. Веднага след като получим официален такъв, ще Ви информираме. По информация от двата ни адреса, пратки продължават да пристигат, но се задържат от икономическа полиция до изясняване на случаите с неплатени поръчки. Надяваме се всички тези пратки да пристигнат скоро до крайните си получатели!
Francetobg

това означава ли,че пратките някой ги получава все пак,не се връщат на ларедут..,че ако трябва пак да поръчвам и да се разправям да ми връщат парите ooooh!
надявам се скоро да получим отговор.

# 483
  • Бургас
Да и аз имам 5 поръчки, от които 4 са изтеглени, а 5-тата блокирана и най- вероятно до утре парите ще са изтеглени. И да, подхожда се индивуално при наличие на престъпление, няма защо полициата да конфискува стоки, които са платени, аз не представлявам интерес за нея. Не би трябвало да преставляват интерес и пратките ми за ФТБ, още повече, че те не трябва да доказват нищо, само да превозят нещата. Дори и да се разправя полицията с некоректни клиенти, това ще са притежателите на еди коя си карта, с еди кой си номер, клиентски номер, имена и т.н.
по мое мнение...
и аз така си мисля. освен ако проблемът не е в неплатените поръчки.

# 484
Момичета, Hug
Чета ви и направо ви се чудя как ви издържат нервите...Защо направо някой не се обади на Даниела и не говори с нея по телефона - да се задават конкретни въпроси, на които да има конкретен отговор...Изказванията са малко като на политиците - говорим много, а не казваме нищо. Защото от това, което чета излиза че и тя няма никаква информация. Какви са тия писания във фейбук, какво е това чудо! Как се задържат пратките от икономическа полиция, като статуса на всички е че са върнати на магазина? Аз не разбрах някой да е споделил, че в последната седмица има получена пратка от тях... newsm78

# 485
  • Варна
Момичета, Hug
Чета ви и направо ви се чудя как ви издържат нервите...Защо направо някой не се обади на Даниела и не говори с нея по телефона - да се задават конкретни въпроси, на които да има конкретен отговор...Изказванията са малко като на политиците - говорим много, а не казваме нищо. Защото от това, което чета излиза че и тя няма никаква информация. Какви са тия писания във фейбук, какво е това чудо! Как се задържат пратките от икономическа полиция, като статуса на всички е че са върнати на магазина? Аз не разбрах някой да е споделил, че в последната седмица има получена пратка от тях... newsm78

Хриси, статуса им не е че са върнати в магазина, а че не са доставени поради форсмажорни обстоятелства.
И аз мисля че ще е по-добре, който има поръчка пристигнала в България да звънне на ФТБ.

# 486
Francetobg

Въобще не ми харесва звученето на горното.  Confused

Момичета, Hug
Чета ви и направо ви се чудя как ви издържат нервите...Защо направо някой не се обади на Даниела и не говори с нея по телефона - да се задават конкретни въпроси, на които да има конкретен отговор...
Hrissy  Peace Предполагам, че Даниела е поговорила с доста на брой притеснени съфорумки.

Да съберем някакви конкретни въпроси, на които Даниела да отговори.
Ето какво се питам аз след последното съобщение. Кой представлява нашите интереси пред икономическа полиция, Сожетра, и сайтовете с претенции във Франция? Има ли човек на място от българските представители, освен наскоро ангажираните хора в Бонди? Само с писмени запитвания ли се работи, или някой се грижи на място за бързото разрешаване на проблема? Съжалявам, ако въпросите са изяснени вече, но нямам ФБ регистрация, а изглежда комуникацията се е изнесла там.

# 487
Щом на 22 е отпътувал курс, значи в него са нещата пристигнали на адреса до тази дата.

И аз сега видях, че имам неполучена поръчка на адреса.Това пише:
Colis nє 20113224996704 non distribuй, retournй par le transporteur le 23/11/2011 en SO COLISSIMO Nє 6Q00484842912 (suivez ce colis sur www.colissimo.fr)

Мисля, че е още рано да атакуваме сайта с искания за връщане на пари.
Хексе , напротив, връщани са /погледни горния цитат/ - Colis nє 20113224996704 non distribuй, retournй par le transporteur le 23/11/2011 en SO COLISSIMO Nє 6Q00484842912 (suivez ce colis sur www.colissimo.fr)
Като изкараш колисимото ти дава, че пратката не е доставена поради отсъствие на получателя или форс мажорни обстоятелства. Но пратката НЕ е доставена и е върната на Ла Редут!

# 488
Една приятелка е изпратила запитване по мейл дали с извлечение от банка може да си вземе пратките? Познайте отговора....хаха - Не до изясняване на ситуацията.....без обяснение.....смешно е

# 489
  • Варна
Хриси, все още не са върнати на магазина. И тук като не те намерят не връщат пратката веднага нали? Седи в пощата Х дена и тогава, пращат известия и т.н. .

# 490
  • Варна
Щом на 22 е отпътувал курс, значи в него са нещата пристигнали на адреса до тази дата.

И аз сега видях, че имам неполучена поръчка на адреса.Това пише:
Colis nє 20113224996704 non distribuй, retournй par le transporteur le 23/11/2011 en SO COLISSIMO Nє 6Q00484842912 (suivez ce colis sur www.colissimo.fr)

Мисля, че е още рано да атакуваме сайта с искания за връщане на пари.
Хексе , напротив, връщани са /погледни горния цитат/ - Colis nє 20113224996704 non distribuй, retournй par le transporteur le 23/11/2011 en SO COLISSIMO Nє 6Q00484842912 (suivez ce colis sur www.colissimo.fr)
Като изкараш колисимото ти дава, че пратката не е доставена поради отсъствие на получателя или форс мажорни обстоятелства. Но пратката НЕ е доставена и е върната на Ла Редут!

На моите не пише че са върнати, само в колисимото излиза че не са доставени. Може би не е минал срока за да са върнати. Thinking
В крайна сметка, кого разследват - нас, ФТБ, Сожетра?

# 491
След всичко разказано до тук, изчетено и прочие стигам до извода, че нещата все повече се задълбочават.Първо че бяха задържани пратки на адреса в Бонди, ама от кого, как, защо, с какво право, на базата на какви документи не се знае,Второ - получават ли се още, задържат ли се, има ли някой там на адрес, няма ли, и това не се знае с точност, Трето - липсват доста пратки от курса на стария адрес в ЛИЛ - ами това #Crazy, не ми звучи добре, никак даже, и сега пък ще чакаме ОФИЦИАЛЕН отговор от Сожетра, ама неможе ли да вдигнеш телефона и да се обадиш, да разбереш какво става веднага, ако трябва да се кореспондира с мейли, ми то може да продължи с дни (да не дава Господ).

П.С. вече незнам какво да мисля Sad

# 492
Момичета,моля ви за помощ.Поръчвам от Ларедут за първи път със Смарт.На втора стъпка  липсва So colisimo, какво да избера?Знам ,че е отговорено на този пъпрос в първи пост,но не ми се отваря изображението и не мога да видя.Помагайте моля  Embarassed

# 493
  • София-Лагера
Момичета,моля ви за помощ.Поръчвам от Ларедут за първи път със Смарт.На втора стъпка  липсва So colisimo, какво да избера?Знам ,че е отговорено на този пъпрос в първи пост,но не ми се отваря изображението и не мога да видя.Помагайте моля  Embarassed
Къщичката.

# 494
Къщичката.
Сърдечно благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт