От Франция до България - превоз на покупките ни (6)

• 36 242
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Ух, аз имам само 1 пакет.  Rolling Eyes
Дали от Франсето ще се съгласят да го обединят с тези от следващия курс?
Мисля,че няма да искат Confused

# 76
Ms.Gorgeous благодаря за темата   bouquet
бях решила да се поспра малко с пазаруването от френски сайтове, но пак чакам пакетче със СД  Crazy

# 77
Курсът на Смарт не е тръгнал изминалата седмица, вече е преместен за 9ти.
А аз още чакам завивка, поръчана на 10ти октомври и нямам никаква информация за нея.
Вие на кой мейл  ги питате дали имате пристигнала поръчка при тях, или няма значение?
  bouquet

# 78
  • София
ужас... отново няма да могат да натоварят всичко, най-вероятно, въпреки че мен ме устройва - в петък ми тръгна последната поръчка от тати и се надявам до вторник да стигне до тях, имам и две от началото на предишната седмица, но пък имам и поръчки от много по-отдавна... в тати се опитах да въведа адреса на Франсето, но не ми го прие, бях от мобилния телефон, а не от компютър и не можах да се оправя, но сега определено смятам да ги сменя с Франсето, само да си получа нещата Praynig

# 79
  • София
Вие на кой мейл  ги питате дали имате пристигнала поръчка при тях, или няма значение?
  bouquet
Аз им бях писала от формата за контакти и после писах на мейла, който беше посочен в техния отговор. Хубаво, но това беше в петък на обед, а отговор още нямам  Tired Не съм от досаждащите, просто се съмнявам, че една от поръчките без име е моя.

# 80
  bouquet
Аз им бях писала от формата за контакти и после писах на мейла, който беше посочен в техния отговор. Хубаво, но това беше в петък на обед, а отговор още нямам  Tired Не съм от досаждащите, просто се съмнявам, че една от поръчките без име е моя.
пиши им на стената на Фейсбук newsm78

# 81
От Смарт много бързо са ми отговорили, още вчера, завивката ми е при тях. Но ... тежи 3.130 кг. Не знам редутци какво са напъхали вътре, каталог ли, що ли, равносметката при мен е, че ако бях поръчала директно до тук с ДЧЛ щеше да ми излезе по-евтино. И бързо.

# 82
  • София
Много моля за помощ - за Ларедут, къде да попълня A L INTENTION DE

DIMITAR STOYANOV  - за първи път ще ползвам франсето, затова питам  Praynig

НАМЕРИХ ГО Peace

# 83
  • StZ
Да  похваля Франсетобг - по случай 1000 им клиент от всеки курс ще избират по един клиент, за когото доставката на всички поръчки, пътували с него е безплатна  Peace
От последния късметлиййката съм АЗ  Mr. Green

# 84
  • Бургас
Да  похваля Франсетобг - по случай 1000 им клиент от всеки курс ще избират по един клиент, за когото доставката на всички поръчки, пътували с него е безплатна  Peace
От последния късметлиййката съм АЗ  Mr. Green

Еха, супер! Честито!   bouquet

# 85
Някой има ли инфо курса на СД дали е тръгнал? Rolling Eyes

# 86
  • София
Някой има ли инфо курса на СД дали е тръгнал? Rolling Eyes

Според инфото на страницата им е тръгнал:
Статус курс 9.11.2011 - пътува
Планувана дата на пристигане -14.11.2011

# 87
  • София
е, най-накрая, пък и ако пристигне на 14-ти сигурно в средата на другата седмица ще можем да си получим нещата Praynig

# 88
  • sofia
А получихте ли мейли от СД, че пратките ви пътуват? Аз нищо не съм получила още, а имам 2 поръчки, които би трябвало да са в този курс

# 89
  • София
и аз нямам, а поне 4 поръчки трябва да са там  Peace

Общи условия

Активация на акаунт