От Франция до България - превоз на покупките ни (6)

• 37 109
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
  • София-Лагера
Desi_2, Hrissy , казаха ли нещо за неприетите пратки на техния адрес от вчера?
Не,съм питала.Казаха ,че нямат никакъв проблем.
Пу-пу.

# 286
Какво мисля или не си е моя работа!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Побликувах факти.... не измислици! Я си проверете Колисимото да видите дали вчера имате доставени пратки???????
В сряда- работен ден да няма никой на адрес????

.... чакам доста пратки от няколко магазина...защо не са доставени вчера след като са  се опитали???

Моля ви, не внасям смут. Не се шегувам. Помолихте да проверим колисимото, е направих го...ами не са доставени.   Ся... що да лъжа newsm78, звънях на мобилния нА  Смарт, никой не отговаря.

п.с. Явно вече сте се свързали с тях.... Дано излезете прави  и вчера да не е имало никой !!!

# 287
Desi_2, Hrissy , казаха ли нещо за неприетите пратки на техния адрес от вчера?
Изпращам цитат от мейла:
Искаме да Ви уверим, че при нас проблем с получаването на пратки на адрес няма. Понякога излиза надпис недоставно поради липса на човек на адреса, но това не е повод за притеснение. Имаме уговорка с френските пощи пратките към нашия адрес да се доставят при всички случаи в определени дни от седмицата. В другите дни би могло да излезе това съобщение, защото те са длъжни да дадат някаква информация на изпращача.
Обновената информация за новите пратки, получени на наш адрес е качена вече на сайта ни.

ПП Абе Anais, айде спри се вече!!!! Аз бях първа, която сподели статуса си за недоставена пратка от вчера при тях, след което много момичета споделиха, че това е нормално и друг път се е случвало! Горния цитат ми е изпратен лично от тях! Как пък все на тези, които имат някакви оплаквания и проблеми не вдигат телефона?!? До сега колкото и пъти да съм ги търсила, са ми отговаряли и по телефона и на имейл веднага!

# 288
  • София
Аз току-що звънях на Смарт, вдигнаха ми веднага, успокоиха ме, че при тях проблем няма ... дано да е така  Praynig, това, че вчера в работен ден е нямало кой да получи поръчки се е случвало и преди, на мен лично поне 10-ина пъти ... и проблем не е имало след това  Peace

Дано всичко е наред, и то не само за нас, които чакаме със Смарт, а за всички ...  Hug

# 289
  • Бургас
ами ще чакаме тогава обновлението от днес, за 23ти няма информация още
интересно, ако наистина има разследване защо е само при франсето  newsm78

# 290

ПП Абе Anais, айде спри се вече!!!! Аз бях първа, която сподели статуса си за недоставена пратка от вчера при тях, след което много момичета споделиха, че това е нормално и друг път се е случвало! Горния цитат ми е изпратен лично от тях! Как пък все на тези, които имат някакви оплаквания и проблеми не вдигат телефона?!? До сега колкото и пъти да съм ги търсила, са ми отговаряли и по телефона и на имейл веднага!
  Да бе вярно как пък точно на мен ми се случи бе...!!!тц, тц, тц.... да ви паникьосвам така...

# 291
  • София-Лагера
Явно има нещо нередно.Те ,ще кажат.

# 292
А тази оферта с играчките, дето се хващат с цифрените кодове до днес включително ли е активна?

И между другото имам поръчка, която е отбелязана в суивито, че е пристигнала на стария адрес - стъпка 7

# 293
  • София
това изобщо не е притеснително - вчера например бяха въведени само до 19-ти Peace

# 294
.

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 09:53 от Hrissy

# 295
но ето тук като си вкараш колисимо номера https://www.coliposte.net/pro/services/main.jsp?m=12003005 и после като натиснеш върху него, още от тук може да следиш и видиш колко кг е пратката ти /това в colissimo.fr го няма/!
  bouquet

Мдааа, сега мога спокойно да пресметна колко съм спестила от неполучена поръчка  Joy

Майтап, да не се обидиш, благодаря за това инфо!  bouquet

# 296
Като чета как едва ли не почваме да се караме една с друга, хич не ми харесва...в крайна сметка сме в 1 казан.
Дано тези, които са поръчали поне със СД да нямат никакви проблеми, а останалите с Франсето да ни се разрешат.

newsm78 newsm78 newsm78
Кредитна карта никога съм нямала, НО...чувала/чела съм, че могат да станат злоупотреби - да, да ти "хакнат" картата и бля-бля..ама пък чак такива хакерки за по 2 парцала/парфюма да сме, въобще не ми се вярва  ooooh! ooooh! то да не е така лесно да се получи, както да си измислиш 10на цифрен номер и да го напишеш...нали и името на картодържателя, и номера на картата трябва да съвпадат...Как има злоупотреби?  Shocked

Повтарям си въпроса, моля Ви за отговор  Praynig

Да попитам ветераните, поръчващи до адреса на СД. Кога получавате първия мейл, касаещ поръчката Ви?

И от там се почна ...дълго е за обясняване, но съм убедена 99%, че някоя се зарадва на пакет с 11 артикула мъжки и дамски дрехи. Wink
Щом си толкова убедена, супер некорктно беше да си прибереш парите от ЛР  Shocked Трябваше не да си пишеш на тях 3 месеца, а да направиш тук разследване, СД да ти дадат адрес на който са пратили нещата и да си ги искаш. Потресена съм от постъпките ви, и от тая дето ти е взела дрехите и от теб  ooooh!

Катёнок, права или не, обаче и аз бих постъпила като Флаш...в крайна сметка, като платил потребител и неполучил стоката ще си искам парите, разбира се...какво значи, че имам подозрения как М.А.В. (примерно) имаща моите сходни имена ми е свила пратката...ми аз с ПП ще си издирвам парите до дупка, а пък те да си търсят своите.
В случая и СД бих ги обвинила, че не са провели собствено разследване кое къде са пратили  Peace Работа, работа, пратки, ама нали са се захванали, трябва да е вършат с все задължения и породени проблеми...

Платилите с ПП, споко!! Поне е на 99% сигурно, че може да си получите парите, най-малкото, че може да почнете издирване, да го мислим тези, платилите с карти и ако се наложи да пишем на разни сайтове, които си влачат отговорите със седмици наред.  #2gunfire

.-.-.-.-.-

Мисля си и в/у това "полицията е задържала пратки"...  #Cussing out гадно, ама защо не Wink Не съм на "ти" с правосъдието във Франция, но нали тук, ако нещо е веществено доказателство го задържат в някакъв склад Wink ...преди време то ТВто даваха как разни коли стоят с години ...

# 297
   Извинявам се,но не по никакъв начин не мога да разбера къде е тази пратка:
Chère Madame,Je suis heureux de vous annoncer que ce 16 novembre 2011 nous avons éxpédié votrecolis N°Exped: 8G1141197935.  Qté Désignation article  Référence  Code
Някой би ли ми помогнал да разбера  Praynig

# 298
Кредитна карта никога съм нямала, НО...чувала/чела съм, че могат да станат злоупотреби - да, да ти "хакнат" картата и бля-бля..ама пък чак такива хакерки за по 2 парцала/парфюма да сме, въобще не ми се вярва  ooooh! ooooh! то да не е така лесно да се получи, както да си измислиш 10на цифрен номер и да го напишеш...нали и името на картодържателя, и номера на картата трябва да съвпадат...Как има злоупотреби?  Shocked
[

Някои сайтове запаметяват данните на картата, ако не отметнеш боксчето, да не го правят, после остава да нацелиш 3-цифрения код от гърба на картата, знам ли...вероятно има някакви възможности, айде да не даваме идеи  Wink

# 299
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Преди време при мен се получиха съобщения за няколко недоставени поръчки поради липсата на човек на адреса на СД, но на следващия ден вече излезна съобщение за доставка.
А не ви ли е странно, че съвсем скоро след като се появи новия адрес стана тази "проверка" на Франсето? Не случват на сътрудници.

Общи условия

Активация на акаунт