От Франция до България - превоз на покупките ни (6)

• 37 166
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Дано проблема се разреши бързо!
Колкото и да ми е неприятно, пазаруване и НЕплащане има! Дали неволно или с умисъл-факт е!
Проблема не гори от нашата кула само, във Франция е пълно с...хм, да кажем некоректни балкански субекти....и африкански такива Laughing!
Проверките от всякакво естество са факт, мога да потвърдя.
Дано само, по-скоро се оправят нещата и да си получите пратките, момичета Hug
В това число слагам и себе си Sad

# 256
  • София
Има ли друг късметлия като мен с получена пратка на адреса на Смарт, който не се намира в списъците им?
Писах им, звънях им - никой не отговаря.
Някой имал ли е шанса да комуникира с тях?
Пожелавам на всички мами, поръчали с Франсето, да си получат скоро пакетчетата!

Имала съм такъв случай. Писах им, отговориха ми, намери се пакетчето без никакви усилия.  Peace Търпение и доверие. Ако ги няма, по-добре да се пазарува в ЦУМ.

във Франция е пълно с...хм, да кажем некоректни балкански субекти....и африкански такива Laughing!
Ако нямаш предвид, че тези субекти са регистрирали обекти, на които ние плащаме и/или пращаме полупките си, не разбирам какво общо има тази констатация с конкретния казус.  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 01:11 от mimiska

# 257
Има ли друг късметлия като мен с получена пратка на адреса на Смарт, който не се намира в списъците им?
Писах им, звънях им - никой не отговаря.
Някой имал ли е шанса да комуникира с тях?
Пожелавам на всички мами, поръчали с Франсето, да си получат скоро пакетчетата!

Имала съм такъв случай. Писах им, отговориха ми, намери се пакетчето без никакви усилия.  Peace Търпение и доверие. Ако ги няма, по-добре да се пазарува в ЦУМ.

Мими, някакси ми писна да ме няма в списъците на превозвачите. С дълга история съм по въпроса - с Габко, с Емпреса, затова смених и Франсето със Смарта. А ЦУМ да забрави, отдавна не подпомагам родната икономика.
Благодаря за отговора   bouquet!

# 258
  • София
Цитат
Баси, как мразя да не ме четат... ooooh!

# 259
  • София
Цитат
Баси, как мразя да не ме четат... ooooh!

Много е гадно, нали?  hahaha

# 260
Момичета, Hug
Може да звуча наивно и глупаво, но пък може проблема да е във Френските пощи или сайта Колисимо. Аз от днес имам също 2 пратки, но със Смарт, за които ми пише че не са доставени, защото получателя не е бил на адреса и ще се доставят на следващия ден. Това за първи път ми се случва със Смарт Rolling Eyes
Моля всички, които ползват Смарт и имат пратки за получаване днес или тези дни да проверят какъв е стауса Peace
Силно се надявам ситуацията да се изясни по-бързо, много неприятно Confused
и при мен поръчка от 3-те швейцарки днес не е доставена поради липса на човек #Crazy, имам три поръчки от там, а ся де????

# 261
  • София
че изгоряхме е ясно, някой може ли да каже, при плащане през ПП, как връщат парите - с ваучер или в ПП?

добре, че се стърпях и не показах на децата подаръците им....

# 262
  • до морето
Ако някой знае нека сподели, че изгорелите ще сме много май  newsm78

# 263
  • Варна
Платилите с пейпал ще си получат парите по сметките през пейпал. Няма да има ваучери. Но ще отнеме време предполагам. Какъвто и да е проблема, жалко. Тъкмо се успокоих, че поне играчки купих.Simple Smile
п.п. от пейпал възстановиха сума за получена на френски адрес поръчка и изчезнала от там в последствие. Въпреки доказателствата , че е доставена/срещу подпис/ от ларедут върнаха парите/3 месеца се разследвахме/. Превозвача не пое отговорност. СД.

# 264
  • София
благодаря за инфото, същото са публикували и франсето...

# 265
  • Бургас
...
 Въпреки доказателствата , че е доставена/срещу подпис/ от ларедут върнаха парите/3 месеца се разследвахме/. Превозвача не пое отговорност. СД.
Защо ли не прочетох нещо такова преди да избера тях Outta Joint

# 266
Момичета, Hug
Може да звуча наивно и глупаво, но пък може проблема да е във Френските пощи или сайта Колисимо. Аз от днес имам също 2 пратки, но със Смарт, за които ми пише че не са доставени, защото получателя не е бил на адреса и ще се доставят на следващия ден. Това за първи път ми се случва със Смарт Rolling Eyes
Моля всички, които ползват Смарт и имат пратки за получаване днес или тези дни да проверят какъв е стауса Peace
Силно се надявам ситуацията да се изясни по-бързо, много неприятно Confused
и при мен поръчка от 3-те швейцарки днес не е доставена поради липса на човек #Crazy, имам три поръчки от там, а ся де????

Добре де,аз не мога да разбера..Нали не е доставена поради липса на човек е съвсем друго от това,което е писала Даниела,че има пратки,но те са задрържани от полицията за изясняване на ситуацията Rolling Eyes При всички случаи е по-добре да не се приемат, поне ще се върнат при Ларедут и ще ни се върнат парите вместо да чакаме и да се разправяме с превозвачите по 3 месеца както е писано по-горе Confused

# 267
  • Варна
...
 Въпреки доказателствата , че е доставена/срещу подпис/ от ларедут върнаха парите/3 месеца се разследвахме/. Превозвача не пое отговорност. СД.
Защо ли не прочетох нещо такова преди да избера тях Outta Joint
Защото това е единичен случай/предполагам/ и като цяло фирмата си работи и си доставя пратките. Освен това аз лично подозирам, че пратката е доставена на друга госпожа със същите име и фамилия/твърде стандартни/, защото имах имейл, че пратката е изпратена с Еконт заедно с други но я нямаше. И от там се почна ...дълго е за обясняване, но съм убедена 99%, че някоя се зарадва на пакет с 11 артикула мъжки и дамски дрехи. Wink

Затова - ей ги дчл, колежката ми днес ще си получи поръчка направена в петък-18ти.
А и тайно се надявам, всички да си получим пратките! Peace

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 08:28 от Flash*

# 268
  • Бургас
Повтарям си въпроса, моля Ви за отговор  Praynig

Да попитам ветераните, поръчващи до адреса на СД. Кога получавате първия мейл, касаещ поръчката Ви?

И от там се почна ...дълго е за обясняване, но съм убедена 99%, че някоя се зарадва на пакет с 11 артикула мъжки и дамски дрехи. Wink
Щом си толкова убедена, супер некорктно беше да си прибереш парите от ЛР  Shocked Трябваше не да си пишеш на тях 3 месеца, а да направиш тук разследване, СД да ти дадат адрес на който са пратили нещата и да си ги искаш. Потресена съм от постъпките ви, и от тая дето ти е взела дрехите и от теб  ooooh!

# 269
Повтарям си въпроса, моля Ви за отговор  Praynig

Да попитам ветераните, поръчващи до адреса на СД. Кога получавате първия мейл, касаещ поръчката Ви?

Получавам имейл от СД  когато поръчката пристигне в БГ,след това когато я изпратят с Еконт. Като не броим автом.отговор получен след изпращане на заявката за направена поръчка към техен адрес.

Общи условия

Активация на акаунт