От Франция до България - превоз на покупките ни (6)

• 37 036
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, някой имал ли е подобен случай- две поръчки от ларедут, изпратени на 18-ти, в colissiomo.fr до днес ги дава несъществуващи?

Aucun colis ne correspond à vos critères de recherche. Veuillez vérifier la saisie de votre n° de colis et qu´il a été envoyé il y a moins de 30 jours

Не пакети отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, проверете влизане Брой пакети и то е било изпратено малко от 30 дни
И при мен е така,но аз пуснах с къщичка.

# 391
Момичета, някой имал ли е подобен случай- две поръчки от ларедут, изпратени на 18-ти, в colissiomo.fr до днес ги дава несъществуващи?

Aucun colis ne correspond à vos critères de recherche. Veuillez vérifier la saisie de votre n° de colis et qu´il a été envoyé il y a moins de 30 jours

Не пакети отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, проверете влизане Брой пакети и то е било изпратено малко от 30 дни
С последната ми пратка, която силно се надявам да е в този курс на Франсето имах подобен случай...направена на 10.11 с колисимо без подарък, директно в сайта на Ларедут ми излизаше колисимо номера с препратка към сайта на пощите и ми даваше същото съобщение...на 17,11 получих писмо от Ларедут за експедиция на дата 14.11 и в сайта на колисимо излизаше вече, че е доставена на 16.11 на адреса  Peace

# 392
  • София

И при мен е така,но аз пуснах с къщичка.

Този надпис излиза ,когато не е с колисимо, а с къщичката:peace:

# 393
Моля за помощ Praynig.Преди два дена си пуснах поръчка- масичката,подаръка чанта е изпратен на Франсето,но играчката ще бъде налична на 01/12/2011 поне аз така го разбирам
Colis nº 20113270276872 en cours de traitement le 23/11/2011 Livraison prévue à l'adresse de livraison choisie à partir du 01/12/2011
Дали,ако им пиша да я пратят на адреса на СД ще уважат молбата ми
Моля,ако някоя от вас е писала такова писмо да ми го изпрати на лични(на френски) Praynig.Аз ще се опитам да спретна нещо с преводача,но не знам къде точно в сайта да намеря форма за контакт или ако изпращате писмата си до конкретен имейл,моля споделете  bouquet
П.С Извинявам се, че пускам поста си тук а не в ларедутската тема,но тази тема е доста гореща Twisted Evil и се надявам да получа отговор

# 394
  • Бургас
Дарина, не ми се вярва да стане по този начин.  Confused

И така... нова информация имаме ли?
Всъщност, кога ще имаме?

Не стига, че не знаем какво се случва с играчките, ами и взеха, че ни спряха кодчетата. Сега няма и как да поръчаме отново, или поне не с намаление.

# 395
  • Бургас
Имам писмо от СД, че пратката ми е тук. Много бързо стана, на 12.11 направих поръчката Party

Дано нещата потръгнат при Франсето, че и там чакам няколко Tired

# 396
Курсовете на Francetobg са пристигнали-даже и този от 22 от новия адрес-така пище на сайта им-сега чакаме и списъка.

# 397
http://www.francetobg.net/bg/pristignali-v-blgarija/                                                                               СПИСЪКЪТ

# 398
  • Бургас
Курсовете на Francetobg са пристигнали-даже и този от 22 от новия адрес-така пище на сайта им-сега чакаме и списъка.

Списъци има, но пише, че ще бъдат изпратени след разрешаването на ситуацията с неплатените пратки.

# 399
Здравейте,мисля че това е точната тема в която мога да задам въпросите си,а ако не е моля да ме извините.Моля за съвет,искам да си пусна поръчка чрез превозвач с безплатна доставка и ПОДАРЪК,въвела съм абсолютно всички данни на превозвача,но на 2-ра стъпка не ми изписва "колисимо" а ми дава някаква къщичка-активирах нея,като мисля ,че това е правилният вариант,ако съм сгрешила моля да ме поправите.А малко по-надолу има рисунка подарък и пише "Този ред е подарък"-поне така ми го превежда чичко гугълчо,еее сега тука вече не знам какво да правя,да го активирам ли или не-това за да ми доставят подаръка ли е -не резбирам ,моля за повече разяснение,за което ви благодаря предварително.

# 400
 От стената на ФТБ във фейса:
Във връзка с многобройните запитвания на клиенти, очакващи поръчки на нашите адрес, бихме искали да Ви информираме, че по последна информация от Франция, пратки продължават да пристигат и на двата ни адреса, но се задържат до изясняване на случаите с неплатени поръчки. Във връзка със спекулации относно надеждността на адресите и получателите там, бихме искали да Ви уведомим, че пратките в Лил се получават в склад на Сожетра- голяма френска компания, а пратките в Bondy се получават от българи, легално пребиваващи и работещи във Франция. Всички предположения, че пратките са откраднати и продадени са неоснователни.
От проведените разговори с представители и от двата адреса стана ясно, че вероятната причина за проверката е сигнал за неплатени пратки от няколко френски сайта, които са пристигнали на двата адреса. Тепърва ще се изяснява кои сайтове са предявили такива претенции и причината за неплащането на поръчките.
Вече няколко наши клиенти ни сигнализираха, че вече са получили поръчките си от 3Суис и Ив Роше, но не са изтеглени суми за тях, въпреки че са потвърдили плащане с карта и поръчките им са потвърдени като платени. За съжаление не са получили отговори от сайтовете как могат да заплатят сумите за поръчките си. Силно се надяваме проблема да е технически или софтуерен и това да е попречило на сайтовете да изтеглят въпросните суми.
Разчитаме на Вашето търпение и разбиране, предвид нашата невъзможност да влияем особено на ситуацията до нейното разрешаване.
В никой момент пратките не стават наша собственост и ние нямаме право да се разпореждаме с тях, освен да ги доставим до крайния получател, след като ги получим.
Благодарим на всички за разбирането!

# 401
  • София
и положението вместо да се изясни съвсем се обърка... ако до сега се надявахме да не ни получат пратките и сайтовете да ни върнат парите, сега вече не знаем, какво да се надяваме....

# 402
Хубаво де, обърнете внимание, че в списъка с получени пратки фигурират предимно такива от Ив Роше, който всъщност е проблемния сайт и почти няма от Ла Редут, където няма как да направиш поръчка, без да я заплатиш. Моя пратка от 8.11., която би трябвало да е получена още на 14-16 ноември на стария адрес на Франсето, не видях в този списък. Вероятно и повечето пишещи тук не са видели своите. Каква е причината точно пратките от Редута да не са натоварени?

# 403
  • София
Хубаво де, обърнете внимание, че в списъка с получени пратки фигурират предимно такива от Ив Роше, който всъщност е проблемния сайт и почти няма от Ла Редут, където няма как да направиш поръчка, без да я заплатиш. Моя пратка от 8.11., която би трябвало да е получена още на 14-16 ноември на стария адрес на Франсето, не видях в този списък. Вероятно и повечето пишещи тук не са видели своите. Каква е причината точно пратките от Редута да не са натоварени?
Списъкът е от стария адрес, поръчките от Ив Роше са от "щастливите часове", от основния сайт, където парите се блокират веднага и се изтеглят до седмица- 10-ина дни.

А аз за себе си съм убедена, че освен 3 суис, проблемът е от Ив Роше и куриерския му сайт.
Аз знам за поне 2 човека, които имат получени и неплатени поръчки от там, освен това, ако си спомняте цитирани пасажи от съфорумки за неустойки и преследване от страна на сайта...
Явно за това иде реч, дочакахме го.
Това, че проблемът е само при Франсето засега го отдавам на факта, че последно време с тях пукаха повече хора. В противен случай намирисва на "удар под кръста"...

# 404
  • Варна
Вчера пакета ми беше доставен погрешка и беше върнат нанякъде. Днес ми пише
votre colis est pris en  charge par le poste. ir est en course d'acheminement. Това какво означава?

Общи условия

Активация на акаунт