От Франция до България - превоз на покупките ни (6)

• 36 328
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Хриси, все още не са върнати на магазина. И тук като не те намерят не връщат пратката веднага нали? Седи в пощата Х дена и тогава, пращат известия и т.н. .
Ами аз знам френски и конкретно за цитирания колис номер от мен и статус в Ла Редут буквалния превод е "недоставена, върната от превозвача /демек пощите/"
Но и да не е върната в Ла Редут, а да е в пощите, пак е върната, нали??? Не е задържана от икономическа полиция, каквито са обясненията на Даниела...

# 496
  • Варна
О, да. Не знам какво се случва там... единственото което знам е, че и там/както и тук/ нещата стават бавно и информация липсва когато се намесят определени институции. С две думи, засега липсата на яснота и информация за мен е обяснима. Дано от понеделник нататък има някакво развитие, събота и неделя никой не работи. Имам 5 пакета с този статус... гадост. Confused

# 497
Хриси, все още не са върнати на магазина. И тук като не те намерят не връщат пратката веднага нали? Седи в пощата Х дена и тогава, пращат известия и т.н. .
Ами аз знам френски и конкретно за цитирания колис номер от мен и статус в Ла Редут буквалния превод е "недоставена, върната от превозвача /демек пощите/"
Но и да не е върната в Ла Редут, а да е в пощите, пак е върната, нали??? Не е задържана от икономическа полиция, каквито са обясненията на Даниела...

Hrissy, ларедут едва ли имат в софтуеъра си надпис "задържана от еди кого си", за да излезе в профила.

# 498

Hrissy, ларедут едва ли имат в софтуеъра си надпис "задържана от еди кого си", за да излезе в профила.
Така ли Laughing Ти знаеш... Wink Едва ли и ако една пратка е получена на адрес, било то и за разследване от икономическа полиция ще пише че е върната, вместо доставена! Както и ФТБ е длъжна да представи доказателство на клиентите си че пратките им са задържани от икономичеста полиция. Това са чужди средства и всеки би трябвало да е запознат какво се случва със собствените му, нали така?
Да не говорим за безумного решение пратките да се задържат, които са пристигнали в БГ...На какво основание? И с каква цел?

# 499
  • Варна
Хриси, писах че моите пратки не са със статут на върнати.
Ако говориш за конкретния случай, да, пратката ти може да е върната на ЛР. Но това явно не важи за всички.
Къде се намира според колисимото?

# 500
  • София-Лагера
Адреса който получава пратките трябва да е регистриран за търговска дейност.
Което ме съмнява да е направено.
Наскоро тук в София имаше акция от Икономическа полиция.
Опразниха магазина,конфискуваха всичко.Беше детски магазин.
Представям си в Франция където законите се спазват.
Тук можеш да мушнеш някой лев и да се оправиш.
Според мен всичко се знае ,но не се казва.

# 501
  • Бургас
....

Така е, а ние тук си пишем само догадки...

# 502
  • Smolyan
Някой реално говорил ли е с въпросната Даниела?

# 503
  • Бургас
Някой реално говорил ли е с въпросната Даниела?

Предполагам, че все някоя съфорумка е разговаряла с нея и може да ни осведоми...

Аз дори и не мога да си проследя пратките, защото са с къщичката, но и все пак - едната ми играчка днес е изпратена, така че е рано.

# 504
Хриси, не защитавам Франсето (защото имам задържани две пратки, които мога да докажа, че са платени), но исках да кажа, че ситуацията е извънредна (ако са задържани) и няма как да се отрази коректно в сайта.

# 505
  • Варна
Адреса който получава пратките трябва да е регистриран за търговска дейност.
Което ме съмнява да е направено.
Наскоро тук в София имаше акция от Икономическа полиция.
Опразниха магазина,конфискуваха всичко.Беше детски магазин.
Представям си в Франция където законите се спазват.
Тук можеш да мушнеш някой лев и да се оправиш.

Защо търговска дейност? На практика търговия няма.

# 506
  • Smolyan
Все пак трябва да е уредено някак, защото си е търговия, те извършват услуга, ние плащаме, те плащат данъци, регистрирани са тук предполагам, но сигурно и там трябва да е документирано по някакъв начин.

# 507
  • София-Лагера
Какво правят над 200-300 пакета с различни имена в един апартамент.Всички от различни сайтове и всички до България?И платени с различни карти.
Представи си ,че Икономическа полиция влезе у вас и намери това.
И 60% от пакетите неплатени.
Какви документи трябва да покажеш?
Че си фирма която превозва багаж.Тази фирма си има седалище и трябва да е регистрирана по адрес.

# 508
  • София
Какво правят над 200-300 пакета с различни имена в един апартамент.Всички от различни сайтове и всички до България?И платени с различни карти.
Представи си ,че Икономическа полиция влезе у вас и намери това.
И 60% от пакетите неплатени.
Какви документи трябва да покажеш?
Че си фирма която превозва багаж.Тази фирма си има седалище и трябва да е регистрирана по адрес.

Айде стига с тези 60 % неплатени поръчки.Ти от къде знаеш ,че са толкова ?
100 пъти го написа.

# 509
  • София
Търговия извършват Ларедут, Ив Роше, 3 суис, Киаби и т.н!
Останалото е транспортна услуга, предоставена от превозвача! Ясно е, че проблема не е в транспорта, а в нещо друго.
Пакетите са задържани, това е ясно, на какво основание- много неясни!!!
Това е! Чака се яснота, дано само по-скоро да я получим!
На изпратените запитвания, дано да има смислен отговор ooooh!

Да, Теди е права - то процентите ще станат 100 ooooh!  Как да обясня после на половинката, къде съм прибирала постъпленията по картата му Mr. Green Кътала съм ги на бали.... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт