От Франция до България - превоз на покупките ни (6)

• 36 271
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Имам усещането, че Сожетра е задържала пратките и това е била причината да се смени адреса. Очаквам пратка, която е получена на адреса в Лил на 14.11. Няма я с последните два курса на ФТБ. Новият адрес на ФТБ е след тази дата.

# 616
Моля някой по-запознат да уточни, но аз съм имала върната поръчка в ЛР поради н'ам какви причини. Това веднага ми се отрази в mes remboursments. Така че тези съобщения, че са върнати пратките, аз не ги разбирам като върнати в ЛР, а че са върнати в пощата, за да се доставят следващ ден

# 617
  • София
хубаво, пратките от Лил са задържани в склада на партньора на Сожетра в България, а пратките от новия адрес къде са задържани? В склада на партньора на "хорицата" в България ли? Пълна каша.

Забравих - и не виждам, какво й пречи на Даниела, докато мисли, "как да оправи кашата, която забърка" да даде едно смислено обяснение за случващото се... защото всички обяснения до сега са мека казано наивни...

Оставам с впечатление и аз, че проблемът си е във Франсето и дейността, която са осъществявали, без да имат право на нея, но се опитват да прехвърлят топката при нас с тези злоупотреби и неплатени пратки  ooooh!

# 618
  • София-Лагера
Дзвер не си разбрала.
Част от пратките са задържани от Сожетра тук в България.
Другите пратки пак от стария адрес не се знае къде са и какво се случва.
От новия адрес пък само се гадае.

# 619
Moмичета, получих мейл, че последните пратки от Смарт са вече в офиса в Дружба Peace

# 620
  • Димитровград
Цитат
Имам усещането, че Сожетра е задържала пратките и това е била причината да се смени адреса. Очаквам пратка, която е получена на адреса в Лил на 14.11. Няма я с последните два курса на ФТБ. Новият адрес на ФТБ е след тази дата.

Напълно те подкрепям,както писах вчера имам поръчка която е направена на 01.11.2011 не е доставена от Франсето и в последния курс я няма.

# 621
Клиент съм и на двете фирми- два от акаунтите ми са с адреса на СД, два- на ФТБ. Доволна съм от услугите им, като изтъквам, че СД са по-бавни, но много коректни във всяко отношение. Споделям мнението на mimiska. Пратките на Роше са изпратени в България, защото когато този курс е тръгвал, вече се е знаело, че има нещо нередно и предстои проверка. Пратките от Редут, които са доказуемо платени, са останали във Франция, за да си измие някой ръцете. ФТБ не са предполагали,че Сожетра ще задържи курса в Бг /въпреки, че не знам доколко е възможно това/.
 Има много неясноти и противоречия в поднесената дотук информация, но както казва mimiska, разполагаме с достатъчно факти, за да направим извода, че някой не си е "вързал гащите", а за нас остава съмнителното удоволствие да платим за стриптийза.
 Ева, много те уважавам и харесвам, ценя усилията ти и съм ти благодарна, и искрено те съветвам да се оттеглиш от ролята на посредник, с която се натовари или те натовариха.
 За едно момичетата са много прави- няма как да се знае , че пратките, адресирани към новия адрес са неплатени или платени с чужди карти /Глупости!!!, как пък да не изтеглят директно парите, вместо да купуват козметиката на Роше. Тези, които ползват чужди карти, биха инвестирали в техника, ако не могат да дръпнат кеш. Девойки, някой определено ви подценява. /.
 Този проблем е назрявал от доста време и ФТБ са знаели за него.

# 622
  • София
Дзвер не си разбрала.
Част от пратките са задържани от Сожетра тук в България.
Другите пратки пак от стария адрес не се знае къде са и какво се случва.
От новия адрес пък само се гадае.
да, знам, питам за тези 8-10 пратки, които пристигнаха в България с първия курс от новия адрес  newsm78

ПП Аз лично се моля пратките на новия адрес да ги връщат във Франция по сайтовете, за да си вземем парите поне, с изключение на парите от Ив Роше, както се разбра, но лично тях аз ще ги прежаля Peace

ППП и споделям написаното от айви Peace

# 623
А някой наясно ли е след колко време сайтовете ще започнат да ни възстановяват парите?
Има ли регламентирани срокове, аз лично съм плащала с Пейпал, та се надявам да стане по- бързичко. Praynig

# 624
Здравейте!
И аз съм от клиенти на франсето .Имам три поръчки към ларедут от 21-22.11 и за две от тях гледам че са ми възстановили сумите в акаунта .Струва ми се много бързо ,но пък се радвам че поне няма да ми изгорят парите.Надявам се и при вас да е така и всичко да наред и скоро да си получим поръчките.

# 625
  • Варна
Моля, не замесвайте Ева, като адвокат или посредник на ФТБ. Разговаряла е лично с Даниела, радвам се че сподели какво са и казали, както и собствените си предположения.
ако някой друг е разговарял с представител на ФТБ, нека също сподели какво са му казали.

# 626
ФТБ обаче не са виновни за неплатените пратки ,че да си измиват ръцете.
Както не считам ,че и някой от нас е виновен ,че Ив Рошето не си теглят парите ,че никога не знаеш  дали това което поръчваш и си даваш данните за плащане ще ти биде изпратено ,че доста хора нямат достъп до суивито си и въобще не могат да си засекат поръчките .
Пратките пристигнали в България така и не разбрахме къде са ,те не са задържани от полицията ,имало молба  ooooh! .
Тези пратки каква собственост са в момента ?
Последните ми пратки са с плащане след месец при Ив Рошето сега какво ще им ги върнат и после те на поразия могат да си теглят от картите ми каквото им падне и за неполучени поръчки .
Егати скапания сайт .

# 627
  • София
Здравейте!
И аз съм от клиенти на франсето .Имам три поръчки към ларедут от 21-22.11 и за две от тях гледам че са ми възстановили сумите в акаунта .Струва ми се много бързо ,но пък се радвам че поне няма да ми изгорят парите.Надявам се и при вас да е така и всичко да наред и скоро да си получим поръчките.
моите в ПП са пендинг, още не са си изтеглили парите, което пък на мен ми се вижда доста странно  Thinking

# 628
  • Варна
Здравейте!
моите в ПП са пендинг, още не са си изтеглили парите, което пък на мен ми се вижда доста странно  Thinking

При мен също не са теглили парите.

# 629
  • София
Здравейте!

Дали не бъркаш нещо ??? newsm78 Парите не са ти изтеглени за тези поръчки все още.

Това да го видя няма да повярвам ,че ЛР толкова бързо са възстановили пари - мисия невъзможна.

Нищо странно няма.При мен обикновено до 10 дни ги теглят.

Общи условия

Активация на акаунт