От Франция до България - превоз на покупките ни (6)

• 36 303
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
  • София-Лагера
А представяш ли си,че някои могат да изпуснат срока за диспут в ПП с поръчки от октомври.
Защото не знаят изобщо къде са.
И коректни сайтове ,ще се видят в чудо.
Българска му работа ,ще кажат хората. Peace

# 661
вижте какво съобщение ми излиза в ме командес за поръчка от 21.11
Me retours
Colis nº 20113264778785 non distribué, retourné par le transporteur le 25/11/2011 en SO COLISSIMO Nº 6Q00485077078 (suivez ce colis sur www.colissimo.fr)

какво ли означава newsm78

# 662
  • София
А представяш ли си,че някои могат да изпуснат срока за диспут в ПП с поръчки от октомври.
Защото не знаят изобщо къде са.
И коректни сайтове ,ще се видят в чудо.
Българска му работа ,ще кажат хората. Peace
това също си го представих, моите не са от октомври, но с това информационно затъмнение се съмнявам и за поръчките от ноември  Peace

в такъв случай бих посъветвала поръчвалите октомври да си пускат диспути преди крайния срок, че да не отечат

# 663
вижте какво съобщение ми излиза в ме командес за поръчка от 21.11
Me retours
Colis nº 20113264778785 non distribué, retourné par le transporteur le 25/11/2011 en SO COLISSIMO Nº 6Q00485077078 (suivez ce colis sur www.colissimo.fr)

какво ли означава newsm78

Доставка на вашия пакет беше отложено поради липса на получателя или на непреодолима сила - това е превода с гугъл преводача.

# 664
Това е, отсъствие на получателя или непредвидени обстоятелства (формулировка на пощите, но в случая май и двете причини важат Sad). Предполагам от пощенския клон са наясно, че получателя скоро няма да се появи, ще върнат колета на ларедута и от там ще ви върнат парите в mes remboursements. Сори, това е положението.

# 665
  • Варна
Пратките са вече обратно в Ларедут. Вижте си суивитата.

# 666
Пратките са вече обратно в Ларедут. Вижте си суивитата.
При мен няма промяна.Какво точно пише?

# 667
  • Варна
Заглавието е Mes retours, и отдолу
Colis nº 20113264201941 non distribué, retourné par le transporteur le 26/11/2011 en SO COLISSIMO Nº 6Q00485047316 (suivez ce colis sur www.colissimo.fr)

# 668
Чета, чета и съвсем се обърках.

Момичета , не мислите ли че можем да сигнализираме БГ власти за случилото се след като никой няма доблестта от фирмата да ни информира какво точно се случва. По силата на нашите закони какви са ни правата? Извинявам се, но не съм наясно с тази материя. Единственото, за което се сещам е Комисия за защита на потребителите, която не вярвам да ни помогне в случая. Мисля че доста хора са засегнати и липсата на инфотмация от ФТБ не ми дава основание да се надявам на добър завършек. За това мисля, че е добре да се дейстава. Някак нереално ми се струва да е възникнал проблема предната седмица и за понеделник да има насрочено дело  newsm78
Дано не звуча крайно  Rolling Eyes
Това ми е единствената поръчка с тях уж за по-бързо и по-сигурно, за не малка сума. Не си скубя косите, настроила съм се да пия студена вода, но не мисля да оставя нещата така!

# 669
момичета,искам да поръчам от ив роше, смарт диливъри ли да ползвам,чета че с другата фирма в момемта има проблеми,благодаря предварително

# 670
 newsm78 E, ако никой не ги уведоми, че ще потеглят за Б-я, те няма как да знаят Wink в крайна сметка поръчките от ЛР, а и останалите са поръчани до френски адрес.

moli84, иди пусни за същите пари тото, може да имаш по-добър шанс за получаване  Mr. Green
(по принцип да, по-добре СД, отколкото Франсето, дето не прима поръчки и ги разследват властите).

Ягодов аромат, а с/у коя фирма би трябвало да се подаде сигнала Wink
 Hug

# 671
момичета,искам да поръчам от ив роше, смарт диливъри ли да ползвам,чета че с другата фирма в момемта има проблеми,благодаря предварително
Моли, не четеш ли какво се пише....
Ив Роше сепродава и в БГ,на същите цени. Ако не поръчваш заради подаръците - иди и виж в магазините преди това,

# 672
Ягодов аромат, а с/у коя фирма би трябвало да се подаде сигнала Wink
 Hug
Предполагам Даниела като частно лице, нали е регистрирана като свободна професия, не като фирма?. По интересното е къде /в коя институция/? Аз не съм наясно с правните въпроси, ако има някой запознат да каже Hug
Ние като потърпевши имаме отношения с нея /ФТБ/, а не с френските и съдружници.
"1.11Посредникът предоставя услуги, свързани със закупуване и/или доставка на артикули от онлайн магазини от Франция до България. "

Read more: http://www.francetobg.net/bg/obshchi-uslovija/

Ще чета по-подробно условията за доставка. И най-вече какви са ни нашите права  Laughing, за сега изглежда са само да плащаме.

"2.2. Забранено е да се поръчват следните артикули: наркотици, оръжия, цигари и тютюневи изделия, човешки органи, стоки, които са откраднати, присвоени, придобити с насилие или по друг престъпен начин, артикули, опасни за човешкия живот и здраве, стоки, които не съществуват, както и всички и всякакви артикули, забранени за притежание или използване съгласно българското законодателство."

Read more: http://www.francetobg.net/bg/obshchi-uslovija/

Това за интернет търговия ми се струва  Rolling Eyes доста странно  newsm78. Признавам си не бях чела условията досега Embarassed Предполагам и други има като мен.

"3.Отговорност на Посредника:"
 Следват четири точки в които "Посредникът не носи отговорност..."

Последна редакция: нд, 27 ное 2011, 00:47 от ягодов аромат

# 673
  • Пловдив
Чета, чета и съвсем се обърках.
И аз така.......ама сега си викам хайде и аз да се включа с моите разсъждения,макар че от три дена ви изчитам и все ми се ще и аз да се изкажа,но после се отказвам.......какъв ли е смисъла.......но стана прекалено........поне според мен
Сега след като почти сигурно Даниела чете тази тема (не съм се и съмнявала де.......) Ще се обърна към нея с една молба,един въпрос и един съвет........
1.Молбата-Даниелче,тук(можеш да влезеш като гост,с ник,без ник,всички ще те разберем),във фейса,в сайта ти където изобщо искаш.......кажи нещо просто кажи всичко което знаеш,а ти със сигурност знаеш.......не ти прави чест да мълчиш!
2.Един въпрос,на който не очаквам да получа отговор,но ме гложди от самото начало да си го задам.......Защо след като полицията е нахлула часове след като са тръгнали курсовете за БГ......това е на 18.11.,НАЛИ .......ти кога ни съобщи,почти убедена съм че това се случи едва на 23.11. късно вечер 19 и нещо (не ми се рови сега във фейсбука) и то само с един знак внимание и едно съобщение-"Временно се преустановяват поръчки до новия ни адрес до изясняване на причината за неполучени на адреса пратки от последните дни!!!" ....какви неполучени пратки,защо,как......хайде стига моля ти се ти вече си била наясно още на 18-ти.....колко ли поръчки щяхме да си спестим за тия дни (само аз 4).....ето това не мога да разбера защо си го направила?
3.Съвет-много те уважавам,бяхте си ми слабост,защото бяхте първи,намерихте сили,начини преодолявахте всичко-явно вие доволни,ние също и при цялото ми това уважение,както и на стотици други най-искрено и приятелски те съветвам: намери сили и кураж,"изправи се пред нас" и кажи истината.......поне аз съм готова да ти простя и да те разбера,но само ако чуя истината такава каквато е.....всички грешки се поправят,всичко може да се прости,всички можем да те подкрепим,ПРОСТО САМО КАЖИ ИСТИНАТА! Може би сега не мислиш,но бъди сигурна че 90 % от твоите клиенти са тук в тази тема,те не са те намерили нито в сайта,нито във фейсбук,всички знаем-къде е силата на пазаруването от чуждестранни сайтове.Всички знаем как когато се чуе за намаление,първо тук темите се пукат по шевовете от потребители,които четат.....и един ден ако отново заработите ще имаш ли сили и кураж да ни поканиш ,така както беше преди мессеци.
Благодаря ти!
Благодаря на момичета и се извинявам че го писах тук,мислех на мейл или във фейса......но моето място е тук.   bouquet

# 674
  • Варна
Някак нереално ми се струва да е възникнал проблема предната седмица и за понеделник да има насрочено дело  newsm78

Чак нереално, не е.Нашата съдебна система е свръхтромава, не че те са толкова бързи. Crazy
Възможно е делото да не е наказателно, а да се води за да се реши дали да се повдигне обвинение. Peace

Общи условия

Активация на акаунт