Въпроси към Класически хомеопати 18

• 59 487
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
  • София - Варна - Бургас
Искам да питам как бихте коментирали предписанието на най-добрият хомеопат в нашия град.
ХЛ в потенция 70-20 дни?
Предисловието е ,че това е първият и най-добрият хом.в града.Лекувал е успешно много деца с астма,алергии и тн.Децата са вече излекувани-спрели са помпи4ки,пристъпи, не боледуват често или ако боледуват всичко минава леко..т.е.Уж всичко е на принципа на хомеопатията
А когато пациентът е питал точно 20 дни ли да се дава отговорът е бил категоричен-ДА
Пак  казвам хомеопатът си е доказан професионалист-много хвален и от Александър

Вероятно пак става въпрос,за метод, препоръчван в 4-тото издание на Органона. По-назад  в темата, Lavander даде подробно обяснение за това.

# 496
MOZE LI DA SE VAZSTANOVI MIELINOVATA OBVIVKA NA O4NITE NERVI?POMOGNETE!!

Аз лично не знам. Което не значи, че не може. Но по повод борбата с ваксините, сме виждали какво прави живакът с миелина... Принципно не съм наясно дали е нещо, което тялото регенерира, както клетките в черния дроб и лигавиците....Ако го прави, защо не. Ако не го прави... божа работа. Успех, душицо.

# 497
Здравейте,
Искам да попитам принципно, свекъра се пенсионира и изпадна в някаква депресия, пие цяла чанта лекарства (алопатични) от такива за кръвно до антидепресанти и става все по зле, свеки казва че споменава за край на живота ..., аз предлагам да идем на хомеопат, за сега не ми възприемат идеята, аз продължавам да ги карам. Но си мисля, ако не му предпишат правилното лекарство (той хич не иска да говори и обяснява как се чувства) или пък има някакъв период на криза, може ли състоянието да стане още по-лошо. Разбира се вие няма как да знаете, по-скоро въпроса ми е свързан с това при прием на антидепресанти дали при хом. лечение трябва да се спрат и как повлияват ХЛ депресиите?

# 498
Само психиатър, който е назначил лечението може да спре антидепресантите и това става по схема. Хомеопатът, ще трябва да се съобрази с това. Спирането на антидепресантите, ще стане в хода на хомеопатичното лечение, когато човек започне да се подобрява; просто ще бъде безпредметно да се вземат.

# 499
  • София - Варна - Бургас
Yoghurt

По принцип, има един закон, който гласи: "Никое непоискано добро не остава ненаказано" така че, подходете внимателно към свекъра.

# 500
Благодаря за отговорите.
Alexander, чувала съм това, но не се бях сетила за него. Може би е точно така.   bouquet

# 501
  • Varna
За Костантинов става въпрос.До колкото знам той е един от първите хомеопати във Варна.
И мен ме учуди предписанието му и не- не са в течно състояние ,а гранули.
Lavander  а как е доказано ,че симптомите ,които се появяват след години са от неправилното ХЛ?
Чисто хипотетично питам-ако сега лекувам някаква болежка и се излекувам,как мога да имам гаранция че това е било правилното лекарство за мен ,а не най-близкото до болестта ми и след години няма да ми навреди по някакъв начин?

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 09:15 от beki81

# 502
Здравейте,
Искам да попитам принципно, свекъра се пенсионира и изпадна в някаква депресия, пие цяла чанта лекарства (алопатични) от такива за кръвно до антидепресанти и става все по зле, свеки казва че споменава за край на живота ..., аз предлагам да идем на хомеопат, за сега не ми възприемат идеята, аз продължавам да ги карам. Но си мисля, ако не му предпишат правилното лекарство (той хич не иска да говори и обяснява как се чувства) или пък има някакъв период на криза, може ли състоянието да стане още по-лошо. Разбира се вие няма как да знаете, по-скоро въпроса ми е свързан с това при прием на антидепресанти дали при хом. лечение трябва да се спрат и как повлияват ХЛ депресиите?

Имам приятелка, която мина през паническо разтройство, беше много зле, "кандардисвах" я почти 2 години да отиде на хомеопат.Но като ме слушаше как ни е помагал при какви ли не болести, явно "хванах момента" и я заведох.За ефекта няма да говоря, вече почти година стана/може и повече/ не е приемала друго освен ХЛ, спря всички антидепресанти , от време на време има панически атаки, но веднага му се обажда и приема каквото трябва.Не губете време, защото човека ще затъва все повече.
Вярно, че е много трудно да го убедите да отиде да се лекува с хомеопатия, но може да го поизлъжете, че отива на друг преглед, да предупредите хомеопата, важното е да помогнете.Успех.

# 503
  • Варна
Ако питането е дали да узряват качествено, може. Иначе броят не може да се увеличи. Пръст на човек не може да порасне с хомеопатия  (пък кой знае някой ден може и ние като гущерите... Thinking)
Благодаря, да това е въпроса да узряват качествени, от останалите
налични яйцеклетки,а не празни фоликули. Много малко намирам по
темата "Хомеопатия и репродуктивни проблеми" или не търся където
и както трябва... Thinking

# 504
За Костантинов става въпрос.До колкото знам той е един от първите хомеопати във Варна.
И мен ме учуди предписанието му и не- не са в течно състояние ,а гранули.
Lavander  а как е доказано ,че симптомите ,които се появяват след години са от неправилното ХЛ?
Чисто хипотетично питам-ако сега лекувам някаква болежка и се излекувам,как мога да имам гаранция че това е било правилното лекарство за мен ,а не най-близкото до болестта ми и след години няма да ми навреди по някакъв начин?

Гаранция - Франция  Mr. Green Ти с гаранционна карта ли си се родила?

Чети Виджейкър и ще разбереш.

"Гаранцията" е в това да се спазват принципите на хомеопатията.

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 09:52 от Lavander

# 505
PREPIRA4AITE MI KA4ESTVEN HOMEOPAT V PLOVDIV!

# 506
  • София - Варна - Бургас
Благодаря за отговорите.
Alexander, чувала съм това, но не се бях сетила за него. Може би е точно така.   bouquet

А може би така търси по-голямо внимание от близките. Хубаво е ако постоянно му давате някакви изпълними задачи... изобщо да показвате че разчитате на него. Той вероятно е човек, който се чувства добре, когато се занимава с нещо, а за такива хора е убийствено да им кажат - стой си и си почивай и не прави нищо, което м-у другото му го "казва" и болката в кръста.

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 11:16 от Aleksander

# 507
  • София - Варна - Бургас
PREPIRA4AITE MI KA4ESTVEN HOMEOPAT V PLOVDIV!

Извинявай, но Кирилицата непозната азбука ли ти е? .. защото във форума се пише на Кирилица.

# 508
SEGA ZABELJZAH,4E DORI IMAM GRE6KA...NE,NE MI E "NEPOZNATA"!SAMO 4E IMAM OGROMEN PROBLEM S O4ITE,A BUKVITE NA LATINITSA NA KLAVIATURATA SA MI PO-JSNI...ZATOVA NE PI6A NA KIRILITSA!NO NE ISKAM OTSENKI ZA BG SA6TNOSTTA MI!PO-BULGARKA SAM OT POVE4ETO,KOITO PI6AT TUK!PROSTO IMAM PROBLEM,NO TOVA NE E TEMATA!BLAGODARJ ZA ""KRITIKATA"",NO ...TAKAV E JIVOTA!PONJKOGA TI SE SLU4VAT I NE6TA,KOITO NE JELAE6!! Simple Smile

# 509
  • София - Варна - Бургас
Е, добре тогава, пращам ти на Лични.

Общи условия

Активация на акаунт