Октомврийско слънце вкъщи грее-бебче в люлка се люлее!

• 34 458
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
  • варна
elibeli_83 много се радвам че вече сте си у дома и сте добре ,нагушкай малкия Митко и скоро да се видим на разходка  Hug
Ние днес ходихме на гости на едно бебенце на 8 дни -сладурче малко и майката и таткото понеже още не са съвсем наясно и ни разпитваха за разни неща .Толкова странно се чувствах да давам акъли за гледане на дете Mr. Green

# 136
Здравейте Laughing

Тони, честити 2 месеца на Калина! Как бързо минава времето с тези прекрасни същества!

Елибели, браво на вас, че вече сте си у дома!

Ние тази нощ си спахме нормално със ставане за ядене в 3 и в 6. Сутринта като се събуди да яде в 9 обаче ми повърна, за пръв път ни се случва и се притесних, но да чукам на дърво повече не е повръщала. Използвахме слънцето и се разходихме следобяд.

Да ви питам какво мислите за овлажнителите за въздух? Ние нямаме, но напоследък забелязвам, че сутрин като се събуди и диша по-трудно. Мисля си, че може да е от сухия въздух в стаята.
Имам и още един въпрос как се справяте с носенето на АМ навън, т.е в какво носите топлата вода? Ние купихме една термочанта, но по моите наблюдения никаква работа не върши и затова питам какво да вземем.

Отивам да видя новите снимки на Али Heart Eyes

# 137
Здравейте и от мен ние днес си направихме пак една хубава разходка Дарина си проспа  храненето в 15ч. и като се прибрахме и се събуди направо беше освирепяла от глад  Laughing и после като му направи едно аканееее  #Crazy такова мазало няма никъде ,
спокойна вечер на всички бебета и мами  Hug
Честит втори месец на Калина

Елибели чудесно , че сте си у дома

# 138
  • Нейде из лудите гори...
Хайде и аз да се присъединя към прекрасната тема в "Родени"  newsm44 Simple Smile Вчера се прибрахме и сега сме в период на адаптация... Много се шашкам все още- за какво ли не.. но се надявам , че скоро ще влезем в ритъм и тримата  Laughing
Бебка спи през по-голямата част от денонощието.. кърмим се.. или поне се учим за сега... аз преливам вечее.. цедя се и замразявам изцеденото.. много ми е гадно да хвърля нещо произведено специално за дечко ...  baby_neutral
Вечер си оставям едно шишенце за нощното хранене и снощи дори се разминах със ставането... докато ревна бебока и ММ беше над кошарата и "кърмеше" - мераклия  Mr. Green

Днес препрочетох пропуснатото от старата темичка.. сега мисля да започвам тази.. Simple Smile И да вляза в ритъм Simple Smile

Хубава вечер мамчета   bouquet

# 139
Смуси ние купихме един термос 750мл нааай-обикновен,от кауфланд,13лв-мислех че е накакъв боклук,ама повече от 12часа ми държи водата гореща.

# 140
  • София
честити 2 месеца на адашката Кали. Днес много се зарадвах, като открих дървото калина в квартала на едно местенце, и даже го показах на каката.

# 141
Въпрос до ЛЛЛ:
Прочетох статията, която сте постнали за млечницата и подозирам, че имам такава. Отскоро усещам леки болки като боцкане с игла вътре в гърдите и зърната са ми болезнени още от болницата. Кърмя с силиконови протектори вече 1 месец без да дохранвам и нося подплънки и сутиени, нямам възможност да ходя гола, раждала съм секцио и в началото имах назначени антибиотици. В началото ме болеше само като нещо се докосва, но последните два три дни усещам лека болка и като си стоя. Странното е, че Леда е преглеждана от двама педиатри и никой не ми е казвал, че има проблем. Аз обаче забелязвам, че напоследък суче по бавно от обикновено и по - бързо се изморява. Появиха и се газове. Също така съм забелязвала, че още от боницата има нещо като бяло-жълти участъци от вътрешната страна на венците, където би трябвало един ден да бъдат кътниците. Споделяла съм за това вкъщи, но всички ми казват, че прозирали зародишите на зъбките.Утре ще ходя при педиатър на Леда, и ще я попитам за лечение и диагностика, но бих искала да попитам и вас, какво да правя? Мога ли да се срещна с ваш консултант и той би ли могъл да ме посъветва за лечение, което е изпитано. Бих искала да действам бързо преди кърменето да е станало непоносимо. За мен е изключително важно и ще направя всичко каквото трябва!
ЛЛЛ аз също искам да Ви благодаря за вниманието и отделеното време! Всичко, което пишете ми е изключително полезно без вас нямаше да стигна дотук.   Hug

# 142
Елибели, на мен ми бяха много подути ръцете след секциото и ми казаха, че упойката изсмуквала млечната киселина от мускулите и ставало така. Щяло да ми мине до месец. Още на другата сутрин бях по-добре, но все още ми става така понякога.

# 143
  • Пловдив
Елибели, Марсика, добре дошли у дома  Hug
Честити 2 месеца на Кали   bouquet Да има безгрижно детство и да радва много мама и тати  Hug
Смуси, и аз мисля, че трябва да си вземеш термос,за да поддържаш водата топла  Rolling Eyes
Киса,почти описа моето раждане  Mr. Green На целия зор, кусур ми бяха и студентите  Mr. Green
Аз още не съм разказала за моето раждане, но утре обещавам да намеря време  Grinning Пък и вече сме в Родени, така че няма да повлияя на никой  Grinning
Сега ви оставям, лека и приятна вечер от мен  Hug

# 144
Еххх,кога минава времето...Не знам направо.Сега се зачетох в старите теми...и най-вече в темата,в която родих...Еййй,просълзих се.Толкова хубаво беше...искам пак Heart EyesА моята кокона вече и тя е на 2 месеца....

Честити 2 месеца на Кали!Да е много здрава и все така пухкава!  bouquet

Ели,айде добре заварнали се! Hug

# 145
  • Пловдив
Съни, скоро и аз се бях зачела в първите темички и ми стана много мило  Heart Eyes Не мога да повярвам колко бързо минава времето... Все едно вчера гледах двете чертички, днес вече гушкам моето съкровище  Heart Eyes
По този повод, момичета, искам да ви благодаря, че ви имаше през цялото това време, че споделяхме мъки и радости, надявам се и занапред да продължим да се поддържаме така  Hug  Hug  Hug
Съни, вчера правих фотосесия, че да кача снимчица за колажа  Grinning Нямате идея обаче какво сътворих - вместо да мушна флашката където трябва,я мушнах в сиди-то, а то не се отваря както на уиндоуските лаптопи и трябваше да разглобят целия комп  Joy Милото още мрънка и не може да повярва колко съм разсеяна  Mr. Green
А бе в предния пост щях да пиша - Анбибиан нещо се губи  newsm78 Ама то сега покрай грижите за бебоците май така ще е... Ще има периоди на затишие  Grinning Уинди и тя много отдавна не се е включвала, липсва ми  Grinning И други момичета липсват, дано с всички всичко да е наред  Hug

# 146

По този повод, момичета, искам да ви благодаря, че ви имаше през цялото това време, че споделяхме мъки и радости, надявам се и занапред да продължим да се поддържаме така  Hug  Hug  Hug

newsm45 Hug Hug Hug Heart Eyes

Яко ме е треснал хормона обаче...Не ми обръщайте внимание,цял ден съм си такава чувствителна.

П.П-пак напомням-надписвайте снимките за колажа,че на последната снимка бебчето е без име. Peace

# 147
Съни, благодаря ти за това, че написа какъв крем използваш. За съжаление обаче нямаше такъв близо до нас и взех на Хип - дано остана доволна.  Rolling Eyes

Аз да се похваля, че намерих начин бебето да не реве докато му сменя памперса, когато е гладно. Пуснах му песента на Графа "Никой".  Laughing Друг път се скъсваше от рев, а сега се кротна и се заслуша.  Laughing

BLackKisSs, термоса който си взела отвън пластмасов ли е или метален? Моят е пластмасов и държи водата топла за няколко часа, но май няма да изкара 12.  Rolling Eyes Не че ми и трябват толкова, но през зимата току-виж не я държи достатъчно топла.

marsssika, ха добре дошла и честито!   ylinfant

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 21:20 от A_H_I_L_E_A

# 148
Случи ми се нещо много смешно - докато публикувам темата съм натиснала отстрани на рекламата за Ротавирус (в бг мама) и изведнъж тръгва една музика. Аз почвам да се чудя от къде се е пуснала, проверявам си неистово отворените прозорци и изведнъж чувам "ДЯРИЯ...търа-търа..."... и прихнах да се смея - чак тогава забелязах какво съм направила.  Joy

# 149
Здравейте и от нас. Направо съм като пребита с нояги. Цял ден трамбовам като...не знам и аз като ккаво.  Grinning Крайният резултат е, че на записа на тоновете се появиха цели две контракции моля ви се  Joy Ама са доста фалшиви защото според графиката са на 70-80 % обаче нито ме болеше, нито я усетих едната. Така че не й вярвам аз на тази графика.  Mr. Green
Hubellena, успех, дано да си тръгнат нещата нормално и естествено. Аз понеже имам едно секцио не може да се индуцира раждане или поне е крайно нежелателно защото рискът да се скъса стария белег скача много. А пък и с това преносване бебока сигурно качва на грамаж и с при по-едро бебе рискът скача още повече. Нито пък могат да си позволят лукса, ако се закучи нещо, да ми скачат по корема. Или процесът тръгва и си върви естествено, или лягам да ме кълцат. Последното като гледам за петък се очертава.  Sad
Добре дошли у дома на Елибели и Марсика!
Честити 2 месеца на Кали   Hug

Общи условия

Активация на акаунт