Пораснали стеи не сте плакали на ваксината! Дано дерматитът да се повлияе от мазилата, за да не се тормози малката! А иначе, както Zelda е предложила, може би е вариант с многократни памучни гащи. Дано и ти се оправиш, че е много неприятно
Как ти е зъбът днес?
Пиши по-често
Как сте с двамата мъже?
Да е жив и здрав и много щастлив!

Вчера като бяхме на погачата и имаха кантар и реших да измеря Миа, че не сме я теглили от 17.10...оказа, че с дрехите и памперса е 3 300 кг
И нали ви казах, че в Майчин дом ни казаха като стигнем 3 кг да сменим млякото, което аз по интуиция направих още преди 3-4 дена и да махаме нощното хранене. Тази нощ след я нахраних в 24 часа, Миа се събуди в 4 часа. Дадох и от чая, за който Ahilea писа на Хумана, после й дадох залъгалка. На няколко пъти си я изпуска и се разревава, но пак й я давах и накрая към 5 часа заспа и спа до 7. В 7 баща й я нахрани и сега спи
Така мисля да се опитаме да откажем нощното хранене, дано да стане!

Хълца от както са ми я донесли в родилното и така до ден днешен...

Някой имал ли е подобен проблем с "отлива" на кърма и успял ли е да я върне някак си ?
HELP! 

ще видим утре как върви обиколката на главичката, че с Лили минавахме на трансфонтанелна ехография, поради съмнение за хидроцефалит
то и бебето ни е голямо, да ти кажа-който го види, казва,че е родено на 1 месец. а как върти главата и се оглежда, мята се като риба на сухо-едва го обличам
да ти е здравичък най-вече и много весели игри му пожелавам. като идваме в Русе, задължително трябва да ги запознаем с Лили-тя харесва батковците, пък и в Русе няма никакви приятелчета 
дано ти мине бързо,че сега се започва с болестите
иначе ще се сватим с вас-наш тати ще ги даде девойките: вие си имате занаят, собствен бизнес......ако кажеш,че имате и 10 декара на първа линия на морето, ще отговорите на всички условия на таткото ни 
Просто с времето организмът ти вече е регулирал точно колко да произвежда. Моите гърди също са меки, но бебчо си яде доволно
По-напрегнати са само сутрин, защото аз не ставам през нощта да се цедя, ама не е нещо фрапантно... Мисля, че няма за какво да се притесняваш 
да ти е жив и здрав и много да слушка 
И аз нямам търпение вече 
Браво и за прекрасното ви сплотено семейство 

, засега проблемно ни е заспиването само - кат не може да заспи много се изнервя и почва много да плаче...
там?

сега сте подложени на изпитание,което ще преодолеете и след това ще ви се струва,че може да оцелеете през всякакви трудности. говори със съпругът си,споделяй му чувствата си и му дай шанс и той да се почувства слаб и безпомощен
знам,че очакваш от него да ти е упора,но появата на бебе си е шок и за татковците,така че ще трябва взаимно да си влизате в положение 
хубаво е,обаче, да следиш как се променя плачът на детето-ако ти заприлича на гневен изблик или хленч от отчаяние, е добре да се намесиш, защото е доказано,че има риск бебето да повярва,че светът е едно негостоприемно място, в което никой не се вълнува от твоите нужди и ти нямаш значение 

Да е здрав, игрив и винаги засмян!

И аз съм чула, че Драганов и Алексиев са добрите ортопеди в София.

Такова нещо с пелените на ДМ не ми се е случвало, колкото и много да е акала, а тя си ака доста често, всеки памперс е омазан. Като сме навън обаче за по-дълго се е случвало по 5-6 часа да не сменям памперса и пак няма проблем, а с тези сега все я проверявам дали не е мокра и изцапана. 
. Дано да има още хубави дни за разходки, 4е зимата ще лудна вкъщи.