Съвети за Бизнес 16

• 62 065
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Момичета,аз като Тома неверни,дето не пазарувам в интернет поради факта "око да види,ръка да пипне" Ви питам бихте ли пазарували пижами онлайн?Идеята ми за пижами и бельо почти ще стане факт,но искам да продавам и през интернет,Затова питам за мненията Ви,а и от критика няма да се обиждам Laughing
Някои доставчици имат възможност за "отвори и плати", точно заради "око да види, ръка да пипне".  Идва куриера, отваряте пратката, преглеждате съдържанието и плащате ако сте доволни. Ако нещо не е наред, отказвате плащане и куриера прибира стоката. Сега точно за дамско бельо и нощници... може да няма възможност за проба Embarassed, но поне материята и цветовете ще са ясни.
Продажбите през интернет не са панацея, и няма да Ви спасят (особено търговците), но са прекрасен, безплатен начин за реклама (най-вече за производителите). Едно описание с 3-5 идеални снмики, са по-ценни в дългосрочен план, от една промоция за една седмица. Много зависи, дали клиентите, които купуват тази стока, ползват интернет. Направете си сериозно, предварително проучване на клиентите — навиците им за търсене и избиране на вашите продукти, както и къде, как и с кого ги обсъждат ("от уста на уста" е страхотно нещо thumbsup ).

# 556
Не знам дали тук да питам - знаете ли дали се правят пари в БГ от писане/издаване на книга?

# 557
Здравейте,следя темата отдавна,прочела съм почти всичко. Понеже от доста време съм извън родината и нямам пряк поглед върху пазара,но смятам да се завръщам вече и ме гложди въпроса може ли от магазин във Варна,около 70 кв.м. (смятам да купя такъв),евентуално няма да плащам наем и заплати ,да се изкарват около 10 000 лв. чиста печалба месечно,с някаква търговска дейност, например бърза закуска,мини маркет,алкохол,ядки и кафе и разни такива обикновенни и масови неща? Как мислите?

# 558
Здравейте,следя темата отдавна,прочела съм почти всичко. Понеже от доста време съм извън родината и нямам пряк поглед върху пазара,но смятам да се завръщам вече и ме гложди въпроса може ли от магазин във Варна,около 70 кв.м. (смятам да купя такъв),евентуално няма да плащам наем и заплати ,да се изкарват около 10 000 лв. чиста печалба месечно,с някаква търговска дейност, например бърза закуска,мини маркет,алкохол,ядки и кафе и разни такива обикновенни и масови неща? Как мислите?
Shocked

# 559
 Shocked -не ми говори нищо.

# 560
  • София
10 000 лв. месечно чиста печалаба може да си докараш от нещата които искаш да продаваш както се казваше в един филм "ама друг път". В някой друг живот.
Поне моето скромно мнение е такова. Може някой да те окуражи с нещо различно.

# 561
Kolko оборот очакваш да правиш месечно , за я имаш тая печалба от 10 000 лв ? ooooh!
Живееш във фантастичен филм .
Няма викаш да плащаш заплати , обаче очакваш чиста печалба от някви си 10 000 лв.
Малеее тая тема стана много забавна . Joy

# 562
Тези дейности съм ги дала за пример има стотици други стоки които могат да се продават.Пък за оборота мисля около 3000лв. на ден ще осигурят печалбата която искам,а ако можех от сега да знам колко оборот очаквам да правя месечно нямаше да питам,както казах не съм в Бг.и нямам представа дори колко оборот прави кварталната баничарница.Помня,че някоя от участничките тук беше споделила,че наближава печалба от 50 000 лв. от дрехи ВУ. Тодоричка благодаря ти за мнението,ако някой се сеща за дейност която носи 3000лв. дневен оборот да сподели Grinning.  Мarkrit спести ми следващия си коментар,освен ако нямаш конкретен отговор на конкретно зададените от мен въпроси.

# 563
  • Горна Оряховица
 Crazy

# 564
Тези дейности съм ги дала за пример има стотици други стоки които могат да се продават.Пък за оборота мисля около 3000лв. на ден ще осигурят печалбата която искам,а ако можех от сега да знам колко оборот очаквам да правя месечно нямаше да питам,както казах не съм в Бг.и нямам представа дори колко оборот прави кварталната баничарница.Помня,че някоя от участничките тук беше споделила,че наближава печалба от 50 000 лв. от дрехи ВУ. Тодоричка благодаря ти за мнението,ако някой се сеща за дейност която носи 3000лв. дневен оборот да сподели Grinning.  Мarkrit спести ми следващия си коментар,освен ако нямаш конкретен отговор на конкретно зададените от мен въпроси.

Ти ми спести личното съобщение което току що ми изпрати , незнайно защо ?!!
Изобщо не разбирам кво ще рече - Що не се переш някъде ?? Thinking Crazy ooooh!
Това някакъв диалект ли или .. ? newsm78 Joy

# 565
 Peace Не се сърди че не получаваш отговор, а само коментари. Въпроса ти - в него е проблема. Или по-скоро в условията, които поставяш. В милата родина тия парички ще ги направиш, особено във Варна, ама ако продаваш други работи, вещества и химии с халюциногенни свойства  smile3505

Един съвет от мен - спри се на точно конкретна тематика за твоя магазин и какво смяташ да продаваш в него. Помисли си и за локацията (тоест какъв човекопоток ще има) и каква ти е таргетната група и колко добре се припокрива човекопоток-таргетна група. После, да речем че припокриването е доста добро, помисли си за стоките, които най-много ще се купуват и колко средно ти е печалбата от тях. Колко средно на ден биха могли да се купят? (например, ако продаваш хляб то е ясно, че всеки човек яде хляб и всеки ден се купува нов, стандартното положение поне е такова) И после си сметни осреднено какъв ще ти бъде оборота, каква ще ти бъде и печалбата. А и това, че няма да плащаш наем и заплати не значи, че нямаш един куп други консумативи, които всеки месец трябва да плащаш.

# 566
Не Markrit,не е диалект,повечето ще разберат какво е - означава ,че като не искаш или не можеш да ми помогнеш поне не ме юркай. Благодаря denchilita,това се казва отговор,нещо подобно се надявах да получа,мерси. Ще започна по-подробно проучване,явно целите ми са нереално високи.

# 567
Не Markrit,не е диалект,повечето ще разберат какво е - означава ,че като не искаш или не можеш да ми помогнеш поне не ме юркай. Благодаря denchilita,това се казва отговор,нещо подобно се надявах да получа,мерси. Ще започна по-подробно проучване,явно целите ми са нереално високи.
Никъде няма да ходя да се пера .
Просто си нямаш идея какви глупости си написала .
Работила ли си в тази сфера до момента ?В търговията имам предвид ?

# 568

Изобщо не разбирам кво ще рече - Що не се переш някъде ?? Thinking Crazy ooooh!
Това някакъв диалект ли или .. ? newsm78 Joy

Mоже би е бизнес идея за обществена пералня?  Wink

# 569
  • София
Тодоричка благодаря ти за мнението,ако някой се сеща за дейност която носи 3000лв. дневен оборот да сподели Grinning

Аз честно казано се сещам за такава дейност и то не една, но да ти призная тя върви в комплект с издание на Наказателния кодекс.
В условия на финансова криза е меко казано твърде идеалистично да очакваш дневен оборот от 3000 лв. Започвам да си мисля, че се шегуваш с нас.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт