Съвети за Бизнес 16

• 62 024
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте на всички, отдавна не съм писал, но няма нищо за хвалене
Евалата на *Pukanka*, пожелавам ти чистосърдечно да устроиш печалбата  Wink
продължавам да ви следя   bouquet

# 631
Здравейте на всички, отдавна не съм писал, но няма нищо за хвалене
wavey
Как е при теб? Още ли си с дрешките?
При мен от миналата година е все годината на роклите. Ще взема да специализирам. То не, че продавам по 20 рокли на ден, ама това най-много ми се търси.

# 632
  • София
Здравейте, да все още се занимавам с това Cry по принцип клиентките са на тема туники при мен  Simple Smile
Преместих се в нов магазин за да намаля разходите, наблюденията ми от новото преместване са че и детското страда в условията на криза, колегите до мен затвориха от новата година.
На близо отвориха ВУ, магазина е голям и цените им са добри, наблюденията ми са че те ще оцелеят, иначе бих посъветвал който има желание да се захваща с бизнес, да се насочи към сферата на услугите.

# 633
  • Sofia
А някой да е правил приложения за iPhone/iPad? Поне по новините даваха едни жени, но дали пишат тук... Интересно ми е дали има някакви реални приходи (от които може да се преживява поне  Mr. Green).

# 634
  • най-шареното място
Ако са добри ще преживяват и още как Simple Smile
И няма да им е до нас никак Simple Smile

# 635
  • Варна
Е, не са само тези, давани по телевизията. Simple Smile Първите месеци определено не са песен, защото колкото и да си добър, има хиляди приложения за АйФон и АйПад, сред които трябва да забележат твоите. Но се надяваме с времето да се сдобием с репутация и нещата да потръгнат по-добре.

# 636
  • На дивана, под юргана
Е, не са само тези, давани по телевизията. Simple Smile Първите месеци определено не са песен, защото колкото и да си добър, има хиляди приложения за АйФон и АйПад, сред които трябва да забележат твоите. Но се надяваме с времето да се сдобием с репутация и нещата да потръгнат по-добре.

Успех!  Peace
Мислете и за Андроид!  Wink

# 637
  • Sofia
Lilibon, успех! Това ми е на мен основната чуденка, има ли шанс да бъде забелязан човек в тълпата.  Laughing
Също за данъците се чудех как се начисляват и плащат...

# 638
  • LOST
Здравейте и от мен, макар да пиша рядко ви следя инкогнито когато мога. Желая попътен вятър на всички и здраве за да можете да му устоите Hug

# 639
Здравейте и от мен, макар да пиша рядко ви следя инкогнито когато мога. Желая попътен вятър на всички и здраве за да можете да му устоите Hug

florisima, мерси! Ти как си? Как върви при теб? Още се занимаваш със същото, нали?

# 640
  • най-шареното място
Успех!!!
Идея нямах, че вие ги правите. И тов апо телевизията ми е убягнало. Но пазарът знам, че е добър. И ще стане!

# 641
  • Варна
Мерси на шунка и арт мама! Трябва маркетинг и реклама, за да те забележат, за които трябва бюджет. Действаме. Simple Smile

# 642
  • На дивана, под юргана
Трябва маркетинг и реклама, за да те забележат, за които трябва бюджет. Действаме. Simple Smile

Не винаги бюджета е определящ! Идеята е важна - http://googlepleasehire.me/  Grinning

# 643
Да се включа отново и аз.
Тук преди време засякох мами, които творят разни нещица за деца. Имаше блогове с невероятни кукли. Моля да се свържат с мен на лични.

А и не само те. Нека ми пишат всички, които предлагат детски стоки. Както споменах преди време, предстои ни отваряне на магазин и събирам информация за интересни продукти.

# 644
  • В голямото море...Живот
Скоро и аз не бях влизала  Mr. Green
Било е доста интересно  Wink И полезно!
При нас нищо интересно - развалена машина, нежелаещи да работят българи(а това е една дъъъълга тема), поръчки точно в този момент.....  Crazy  Confused Ще се оправим! Покачва се и по малко оборота  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт