Хайде наистина вече се оправят дечицата
Хайде наистина вече се оправят дечицата 
Направо ми писна,но пък е хубаво да я изкара. Аз все така се успокоявам. Пълен с пъпчоци къде ли не
От сряда вечер са първите и още излизат, нямат край...
Много сме щастливи!
Сестра ми е родила толкова бързо, че за 2см е закъсняла за епидуралната и е родила съвсем естествено за 0 време - от първия напън!
И двамата са добре и вече се възстановяват.
Иначе поне Андичка е по-добре вече, крайно време беше! Правихме изследвания, всичко слава Богу чисто, просто си е вирусна инфекция, мисля на горните дих. пътища. Май се разболява за втори път откакто се е родила. Дано все така рядко боледува!!!
:pray Да е жива и здрава и майка ми
, която я гледа цяла седмица! Не знам какво бих правила без нея, честно!
Страшно удоволствие ми доставя да я гледам отстрани как си играе, храни си куклите и им говори, раказва/чете приказки (разбира се и аз да го правя с нея). Пее песнички и казва стихчета. Нарича ни мамче, татче, бабче, милва ни, целува ни и ни казва "аз много обичам те".
И много ни помага. Като хване някоя мокра кърпичка и на пода не остава петънце.
Големи дружки сме си, най-най-голямото щастие, да ни е жива и здрава!
Единствено най-големият проблем напоследък ни е категоричното отказване да си спи в леглото. Доживяхме и такъв момент (покрай едноседмичното й неразположение), но няма как. Период е. От вчера съм твърда, защото просто иначе за мен няма спане, а с това ранно ставане няма как.
Билетите (на трети ред) беше купил на втория ден от пускането им през август и нямаше как да не го придружа на сбъдването на една от най-големите му мечти.
Днес пък, съвсем заслужено, най-накрая имаше разнообразие и за пооздравялата Андичка - разходка в зоологическата.
Ей хора казвам ви, аз уж я плаша с баба Меца, а това дете тооолкова да я обича.
Само при нея искаше да стои и й говори, хвърля пуканки... Видяхме и Кума лиса и Кумчо Вълчо и много други "известни герои", но май освен на мечките, истински се радва само на маймунките. 

Стоим пред кабинета,Никол бебе на 10-11 месеца седнала в количката.Пред нас 1 циганка с бебе на 1 месец и по-голямо дете на 4-5 годинки.Тя влезе с бебето при лекарката ,а голямото дете остана да чака в коридора.Дойде и ми заговори нещо.А шишето с вода на Никол оставено между крачетата й в количката.И по едно време цигането хваща шишето за биберона!!!!
да дадяло на Никол водичка.Направо щях да припадна ви казвам.
Не ми изглеждаха много чистоплътни,кой знае от кога не си беше мило ръцете това дете....
Жива, здрава и много много щастлива...!!! 
Браво на сестра ти и тя се справи успешно! 

И да те слушат много всички мъже в къщата
!!!
И честито за малкия Едуард.
стискам палци ... трудно е, ама пък си имаш вече две съкровища и това е най-важното. ще пораснат и ще стане по-леко.
.... защо не може да си седим вкъщи при децата 

честит празник Славенче
, за трагедията съжелявам, но ето че след всичко гадно идва и доброто 
направоооооооооооо. Мислех си от вторник да започва яслата( казвам ви това дете ако не се разболява норочно
), но уви събуди се с разстройство и повърна миличкия
. Още не излекували кашлицата, която е от гадната задна хрема. Вчера след обед повърна само секрет(безцветно)
. такава хубава разходка си направихме на Витоша , такава игра направи, търсихме 'мецана'
беше страхотно време. И като се върнахме изненада първо това със
секрета, по късно и разстройството се появи, но тази сутрин вече съвсем се влошиха нещата. Така или иначе щяхме да си ходим на док-р и си влизам в аптеката с две рецепти
Ужас
искам вече да ми е здравичко детенцето. 

Дано след това разтройство вече да се позакрепи Кубрат,и да не боледува вече толкова много