АВГУСТ 2009 -тема 30

• 50 003
  • 663
  •   1
Отговори
# 105
Александара като те слушам май сме с една диагноза. Ето днес звъннах в микро биологията да питам какво е показал секрета ни( гърлен) .Нищо нормална флуора. Та така в понеделник сме при педи за направление за алерголог. И въпросът ми е добър такъв в София някой знае ли?
 PraynigХайде наистина вече се оправят дечицата

# 106
Здравейте и от мен! Бях без компютър известно време, не съм ви чела напоследък. Оставих Мимче за малко с лаптопа докато прахосмуча, и като се върнах в хола, не работеше.  Laughing Мистерия. Не че сега много е оправен, де, ама все си е нещо.  Ще ви чета тази вечер, че ми липсвате вече.
По повод кашличката на Кати и Кубрат, тук моя позната води детето си да поиска изследване за алергии, защото не е спирала от 2-3 месеца, и педиатърката и казала, че няма нищо, било от времето.  Shocked ooooh!
Хари, милата, съчувствам ти! Аз бях така с Мими почти до година и осем месеца, но беше само тя, а ти с двете, не ми се мисли просто... Дано приключи скоро периода. Но най-важното, да са здравички и двете.
Ще се връщам назад да чета по - късно. Целувам ви! Болничките да оздравяват бързо!

# 107
  • Кърджали

Най - накрая се сдобих с нова карта за телефона и да ви покажа, както бях обещала, новата прическа на Кати. Не, че качеството на снимките е кой знае какво.То това дребното стои ли да го снимат..... Ама татко и ставал за фризьор. Всички много и я харесват.

# 108
Здравейте мамчета,
Ние пак сме в нас, този път сме с шарка Sad Направо ми писна,но пък е хубаво да я изкара. Аз все така се успокоявам. Пълен с пъпчоци къде ли не Sad От сряда вечер са първите и още излизат, нямат край...
Румка-по-светличка е станала и затова, но аз и отдавна не съм го виждала. Да го цункаш от нас
Дани-купих готов фондан от магазина бял и другото са цветове на йоткер пак такива. Толкова им писнаха моите торти, че хвърлихме чак.
Ох, пиша от кухнята, през телефона и пак се бият... Немога да стигна до компютър, то пък клипчета все искат да гледат там и ...
За повръщането и разтройство давах биогая, че друго неможах да пробутам. Бързо възстановяване на всички дечица

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 17:14 от Lidiya_81

# 109

Хайде да почерпя с няколко часа закъснение ooooh!.Вчера бях рожденничка и станах на 29 bowuu
Събудих се в два часа и немога да заспя, нещо ме мъчи стомахът  Sick
Александра много сладка Кати, браво на вашия татко, какъв коафьор Peace

# 110
Пети - да си жива и здрава и много любов ти пожелавам   bouquet Дано вси4ки притеснения за мъни4кият сладур отминат бързо и да се успокоиш  Hug  Heart Eyes

# 111
Здравейте! Отдавна не съм се включвала. Последните няколко седмици не бяха приятни и нямаше смисъл. Имахме семейна трагедия. Много внезапно загубихме любим и рядкосрещащ се човек. Но, ето днес станах леля за втори път и реших, че е крайно време да отоворим отново оптимистичната страница. Та дааа, имам си племенник - Едуард!  bowuu Heart Eyes Heart Eyes  Много сме щастливи!  Two Hearts  Сестра ми е родила толкова бързо, че за 2см е закъсняла за епидуралната и е родила съвсем естествено за 0 време - от първия напън! Simple Smile И двамата са добре и вече се възстановяват. Simple Smile

Иначе ние с Андичка сме болни. Тя от една седмица, а аз от сряда вечерта. В четвъртък едвам станах и се закарах до работа, изводих с колкото глас ми беше останал 3-те емисии сутринта и си  тръгнах. В петък също не ходих. Лошото е, че все още поддържам Т и кашлям като кон, а от утре ми предстоят нови отговорности и направо не знам как ще се справя и издържа. Много е кофти да няма кой да те замести. Sad Иначе поне Андичка е по-добре вече, крайно време беше! Правихме изследвания, всичко слава Богу чисто, просто си е вирусна инфекция, мисля на горните дих. пътища. Май се разболява за втори път откакто се е родила. Дано все така рядко боледува!!!  Praynig :pray Да е жива и здрава и майка ми Praynig, която я гледа цяла седмица! Не знам какво бих правила без нея, честно!

Иначе като цяло дори когато е болничка и не й е добре Андичка от ден на ден става все по-добричка, самостоятелна, разбираща всичко около нея. Пу-пу.  Praynig Heart Eyes Страшно удоволствие ми доставя да я гледам отстрани как си играе, храни си куклите и им говори, раказва/чете приказки (разбира се и аз да го правя с нея). Пее песнички и казва стихчета. Нарича ни мамче, татче, бабче, милва ни, целува ни и ни казва "аз много обичам те".  Heart Eyes И много ни помага. Като хване някоя мокра кърпичка и на пода не остава петънце.  Grinning Големи дружки сме си, най-най-голямото щастие, да ни е жива и здрава! Heart Eyes Единствено най-големият проблем напоследък ни е категоричното отказване да си спи в леглото. Доживяхме и такъв момент (покрай едноседмичното й неразположение), но няма как. Период е. От вчера съм твърда, защото просто иначе за мен няма спане, а с това ранно ставане няма как.

О забравих да кажа и че болна, не болна, в петък се занесох на концета на Том Джоунс, комуто мъжът ми е най-най-големият фен на света! Не преувеличавам! Simple Smile Билетите (на трети ред) беше купил на втория ден от пускането им през август и нямаше как да не го придружа на сбъдването на една от най-големите му мечти.  Heart Eyes Днес пък, съвсем заслужено, най-накрая имаше разнообразие и за пооздравялата Андичка - разходка в зоологическата.  Heart Eyes Ей хора казвам ви, аз уж я плаша с баба Меца, а това дете тооолкова да я обича.  Grinning Само при нея искаше да стои и й говори, хвърля пуканки... Видяхме и Кума лиса и Кумчо Вълчо и много други "известни герои", но май освен на мечките, истински се радва само на маймунките.

Скайпетя, ЧРД на патерица!   bouquet

Александра, много добре се е справил таткото, Кати е бонбон!  Heart Eyes

Хари, радвам се, че вече сте по-добре! За неспането ти съчувствам, наистина! Sad Hug

Всички болнички да се оправят!  Praynig

Лека седмица!  Hug

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 21:55 от ♥МамаНаПанда♥

# 112
  • София
  Да се включа и аз най-накрая.  Laughing Честно ви казвам нямам време за нищо!!!!
  Хари, ти се оплакваш,че спиш по 5 часа,аз също.Мъжо ме бъзика,че като съм била  в майчинство съм спяла по 8 часа и съм се оплаквала,а сега с 5 часа сън не знам какво да кажа.Много ми е гадно,че нямам никакво време за себе си.Иначе Никол е добре.Здравичка е,пу-пу.Ходи с голям кеф на ясла.За Нова година от работата ми тази година няма да има детско коледно парти,а ще ги водят на цирк,с родителите естетвено.Ще разказвам после как е минало.

За пъпчето още не съм я завела поради липса на време.

Хари,Никол получаваше обриви по кожата,но доколкото знам слузта в акото също е признак на алергия.Диетата ми беше жестока и я пазих доста време.Като цяло беше един от най-ужасните периоди в живота ми.Не само заради диетата,но нямах и кърма,Никол се будеше по 100 пъти на вечер....абе кошмар.Дано бързо разберат при Изи от какво е.
Знаеш ли,сега се сетих,по препоръка на педито ми,я водихме при една детска гастроентероложка,много добра.Някакво светило е педиатрията.В Центъра по детски болести.Мога да потърся и за името й.Най-важното е,че можете да отидете с направление.Наистина бях много доволна,след цялото ни обикаляне тя постави много точна диагноза.Лошото е,че дори и със записан час се чака много,аз единия път чаках 2 часа,а има и мургави съгражданки.
Даже няма да забравя,сега ми става смешно,ама тогава щях да убия някой  #2gunfireСтоим пред кабинета,Никол бебе на 10-11 месеца седнала в количката.Пред нас 1 циганка с бебе на 1 месец и по-голямо дете на 4-5 годинки.Тя влезе с бебето при лекарката ,а голямото дете остана да чака в коридора.Дойде и ми заговори нещо.А шишето с вода на Никол оставено между крачетата й в количката.И по едно време цигането хваща шишето за биберона!!!!  #2gunfire Sick #Crazy да дадяло на Никол водичка.Направо щях да припадна ви казвам. Sick Не ми изглеждаха много чистоплътни,кой знае от кога не си беше мило ръцете това дете....

На мен вчера ми правиха една лека операцийка.Вадиха ми ретиниран мъдрец.По закона на Мърфи зъбът се оказа много голям та го рязаха на две,накрая и мен ме позашиха,абе ужасссс направо.Такава болка после.Бях се понадрусала с Аулин.Сега съм по-добре вече естетствено след като зпаочнах да пия Арника пак).

Янче,каква семейна трагедия е станало???Спомена за проблеми онзи ден,но не очаквах нещо подобно.Дано се оправите най-накрая с Андичка!  Hug

Засега май няма друго от нас.Надявам се пак да успея да се включа.

# 113
  • Sofia
Здравейте!

Честита прическа на малката Кати!

Скайпетя, честит рожден ден на патерици и от мен!   bouquet Жива, здрава и много много щастлива...!!!  Hug

Джема, ще съм ти много благодарна, ако ми дадеш координати на въпросната лекарка. Аз сама се подложих на диетата, изчетох доста и знам какво трябва да правя, но все пак искам да посетим и лекар. Засега кърма имам, дано да не ми се отрази все пак на количеството кърма.  А ти защо не се наспиваш, заради работата ли? Какво работиш сега?

Янче, честит да ви е Едуард!   bouquet Браво на сестра ти и тя се справи успешно!  Grinning
Съжалявам за трагедията ви!  Sad
Ние всички у дома минахме през един гаден вирус, който май върлува навсякъде - гърлобол, температура, болки в ушите, пресипнал глас (явно засяга ларинкса) и в последствие кашлица. Направо ужас, 2 седмици се влачих, нали не мога да пия всичко.

Моята малка Шушулка днес стана на 2 месеца.  Laughing

# 114

Добро утро!!!!Днес съм много, много щастлива!!!!Рожденичка съм!Почерпете се за мое здраве!!!
Обичам ви! Hug

# 115
  • Sofia
Славенка, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и винаги да си щастлива, не само на днешния ден!  Hug  Hug  Hug

# 116
  • София
Славенче, честит рожден ден!!! Да си жива и здрава, много щастлива, спокойна и всеотдайна майка Simple Smile И да те слушат много всички мъже в къщата Simple Smile !!!
skypetia, и на теб честит рожден ден на патерици !!!!   bouquet

Аз съм на работа, но не съм много натоварена тези дни. Марти се оправи вече, спряхме всички лекарства. Но май пак има задна хрема. Пръскам само Куикс в носа и това е за сега.

.... А да, да се оплача - напоследък се е позапекал малкко. Уж не сме сменяли менюто много, ама май понамали течностите. Та ака по един път на ден и му е по-трудничко. Та се появи едно хемороидче, което изчезва, пак се появява и така. Педиатърката каза да не се тревожим за него.

Янче, съболезнования  Praynig И честито за малкия Едуард.
Хари, все нещо се случва - диети, алергии, вируси .... айде да се оправяте вече  всички Simple Smile стискам палци ... трудно е, ама пък си имаш вече две съкровища и това е най-важното. ще пораснат и ще стане по-леко.

Джема, и аз нямам никакво време, ама никакво. Мъжът ми е в къщи сега и непрекъснато чисти и оправя. За мен само готвенето остава и пак не ми остава време за сън. Почвам да си мисля, че нещо съм слаба в организацията, или просто твърде много време прекарваме на работа, та не остава време за най-важното - семейните отношения.

От както тръгнах на работа тотално зарязахме обедното и вечерно четене на приказки. Марти ги обожаваше. Четяхме по 3, 4, 5 приказки наведнъж. Обаче прескочихме няколко пъти, щото нали все няма време вечер и той загуби интерес. Много ме е яд, щото научаваше непрекъснато нови неща от книжките.   ... тъпа работа  #Cussing out.... защо не може да си седим вкъщи при децата  newsm78

Лиде, бързо оздравяване.

Хайде .. лек ден и до скоро Simple Smile

# 117
Здравейте мами!
Да се включа и аз най-накрая...
Честит рожден ден на Славена! Да е жива и здрава, позитивна, вярваща и окрилена!
Янче, честит ви Едуард! Съжалявам за загубата ви...
Помните ли Енджъл? Бременна е отново и очаква момче! Студентка е медицина , Мари ходи на ясла, чухме се тези дни..на нейната възраст всичко това... просто супер е амбициозна!
Така...виждам, че много мами са в състоянието, в което аз бях преди година... тоест, то състоянието си е същото и сега, но просто мислите ми изкристализира до там, че престанах да се чувствам виновна за това, че не мога да отделям времето, което искам на детето си, на мъжа си, на приятелите си, на мен си  и на интересите си.
Просто жените в България работят по 8 часа... няма парт тайм и естествено денонощието е 24 ч. ... за какво понапред???
Аз не се виждам като домакиня, но много бих искала да работя не с фиксирано работно време и да мога да менажирам ежедневието си... за сега обаче, това е невъзможно, НО, само засега!
Иначе ние сме добре, водих Марти на театър Трите прасенца, остана много впечатлен, въпреки че постановката почна със закъснение от 10 мин. и няма да ви обяснявам как съм го накарала да стои на едно място през това време.. Като цяло, може да се изчака още половин година с театъра..
Иначе говори страшно много, изумява ме какви думи знае - тип корниз, лепило, екскрузия, държавата България, по-близо, по далеч,  и т.н., просто си е страшно удоволствие да общувам с него...
Хайде, поздрави от нас и до скоро!

# 118
честит празник Славенче
♥МамаНаПанда♥ честито ви бебенце  bouquet  bouquet  bouquet, за трагедията съжелявам, но ето че след всичко гадно идва и доброто Peace
 А ние нова седмица с нов вирус ooooh! ooooh! ooooh! направоооооооооооо. Мислех си от вторник да започва яслата( казвам ви това дете ако не се разболява норочно newsm78), но уви събуди се с разстройство и повърна миличкия Sick. Още не излекували кашлицата, която е от гадната задна хрема. Вчера след обед повърна само секрет(безцветно) Sick. такава хубава разходка си направихме на Витоша , такава игра направи, търсихме 'мецана' hahaha беше страхотно време. И като се върнахме изненада първо това със  Sick секрета, по късно и разстройството се появи, но тази сутрин вече съвсем се влошиха нещата. Така или иначе щяхме да си ходим на док-р и си влизам в аптеката с две рецепти ooooh! ooooh! ooooh! Ужас smile3514 smile3514 smile3514 искам вече да ми е здравичко детенцето.

# 119
  • На плажа
Славенче и тук да ти честитя рождения ден с пожелания за късмет и любов!!!

Петя и за теб на патерица,макар,че във фейса ти честитих навреме  Hug

Янче радвам се,че се появи...никога не беше отсъствала толкова дълго,а то си е имало причина Sad
Честито ви бебече,да е жив и здрав малкия Еди  Hug

Джема работна си ти и това си е.... Laughing Целувки на прекрасната Никол  Hug

Лиде мина ли шарката,как я изкарахте?А лудницата още ли е пълна у вас  hahaha
Хари честита втора месечинка на шуши  Hug
Елия а не го ли боли това хемороидче?Аз като си спомня какво преживах,като родих с тези гадини  #Cussing out
Скайпетя аз на твое място да съм издивяла досега с тези болести ooooh! Дано след това разтройство вече да се позакрепи Кубрат,и да не боледува вече толкова много  Praynig

Ники е добре,гледаме се в къщи вече два месеца.От три дни  ходя на обучение
 за по няколко часа и чакам скоро да започна и на пълен работен ден.Решаваме задачи с Вики,обаче реших да я запиша при една комшийка,пенсиониран учител,малко да помогне.

Тази вечер Антон е нощна смяна,ще си изтегля някой филм и ще почопля семки на спокойствие...най-ми е хубаво,когато заспят децата,оправя кухнята и се опъна на дивана  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт