АВГУСТ 2009 -тема 30

• 49 988
  • 663
  •   1
Отговори
# 90
  • На плажа
Ох момичета,благодаря ви за подкрепата...може би от това имах нужда,за да се успокоя...даже и на мъжо не съм казала още,премислям.Най-вероятно ще споделя с бившата ми колежка,която е работила с въпросната!!Не знам newsm78

Скайпетя незнам на колко години е,предполагам,че е около 25год. newsm78
А за ателието ти....и ви частност за способностите ти,завиждам на столичанки,които могат да се възползват от тях...много си добра,поръчки по пощата приемаш ли? Wink

Поли ама мъжо ти българин ли е Shocked,а аз все си мислех,че не е...заради името може би  newsm78 Добре сте решили да ги приберете при вас свекърите ти,със сигурност ще има и главоболия,но щом се налага  Rolling Eyes

Оставям ви,отивам да гледам Иван и Андрей  Hug

# 91
Дани, мъжа ми е роден и израснал в България, майка му е полякиня и затова е Анджей, това е все едно Андрей на български. Еех откога не съм гледала Иван и Андрей, изобщо българска телевизия, повече от една година, хвана ме носталгия сега като ги спомена тия двамата олигофрени (казвам го с любов, аз ги харесвам доста, но са си олигофрени... Grinning)

# 92
Еех откога не съм гледала Иван и Андрей, изобщо българска телевизия, повече от една година, хвана ме носталгия сега като ги спомена тия двамата олигофрени (казвам го с любов, аз ги харесвам доста, но са си олигофрени... newsm10 smile3521-определено подкрепям това с олигофрените,хареса ми

Дани неприятно е ,но се опитай да се успокойш и просто си помисли за хората които те обичат,а за злобарите който говорят зад гърба ти,значи,че стоиш пред тях Hug
Александра,кога бе жена го направи тоя аборт?Преди беше казала,че ти закъснява тогава ли?
И ние още покашляме,но е остатъчно.Днес беше на градина и мина спокойно деня му,не е плакал.Много болни деца има около нас ooooh!
Аз вече мисля за Коледа и за подаръци  madnoel

# 93
  • Кърджали
Миналата година, края на август - началото на септември. Абе мани, не ми се ще да си спомням. Изкарах един ужасен месец докато решим какво ще правим - хем искахме, хем ни беше страх че и без това едвам се оправяме финансово, още едно бебе щеше да ни дойде много нанагорнище. Накрая решихме, че ще остане за някой друг път. ОТ тогава реших, че докато не решим, че е дошъл момента, няма да позволя да се случи пак. Поне колкото зависи от мен. Само дето нещо като гледам не се очертава скоро да се решим на второ бебче. И ми става криво на моменти.
Днеска всеки втори пост е мой. 

# 94
здравейте момичета,влизам на бързичко
Тони ми беше със сополи цяла седмица и си седя вкъщи,от днес е пак на градина,и се надявам да спре с реването скоро.
Дани,за момента си трай,прави си пас за въпросната ''госпожа'' и събирай инфо за нея и когато дойде момента й го набоди на тая крава недодялана,за съжаление с много такива говеда съм се сблъсквала още от училище,ни ме знаят,ни ме познават и говорят глупости,след време като ме опознаят,виждат че не съм лош човек,така и при теб Peace
Лиденце,че той Тони винаги е бил рус Laughing
Поли Hug браво за решението да си осиновите детенце Peace
Алекс,а да сте помислили дали тая кашлица на Кати не е на алергична основа,нещо не ми се струва нормално толкова дълго време да кашля и да не се повлиява от сиропите. Peace

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 01:15 от rumik

# 95
Здравейте.
Кашлицата ни още не е минала.Но от неделя си имаме и бонус - повръщане,разтройство и температура. ooooh! ooooh! ooooh!
Милото, измъчи се.Тоя ентерол не иска да го пие.Давайте идеи.Оризова вода ли да сваря? newsm78
Иначе голяма драма сме слекарствата.Реве, пищи, тръшка се - само витамин Ц пие без проблем.Изписаха му Суметролин, снощи дадох веднъж с мноооогооо зор, следд час пак трябва да давам....
Не иска и да се храни...Страх ме е да не ни вземат в болница.Той, милия, ще се побърка там, а аз - два пъти повече. Tired Tired Tired
Уж е някакъв вирус.Само бързо да минава! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Четох ви, но ще пиша като се събуди малкия,че да не тракам много.

# 96
Славенче,аз давам ''инфлуцид'' за температурата,а за повръщането ''вомитусхил'' (той е на капки и се разтварят в малко водичка,и не се усещат)и двете са хомеопатични и бързо действат Hug
бързо оправяне на Валката

# 97
Ох и ние от снощи в изходна позиция спряхме сиропчето и пак е кашлял цяла вечер. Но вечерта вечеря портокали и солетки та................. Crossing Arms днес никакви такива спирам всякакви дразнители. Звъннахме на нашата лекуваща лекарка, че малко ни писна от педиатърката и все нейното'алергична кашлица' ами да ни прати на изследване Crossing Arms. Утре отивам и ще настоявам за изследване на гърлен и носов секрет. Ние правихме кръв и снимка миналата седмица,ама............нещо взе да ме здухва тази кашлица newsm78 много дълго продължава Naughty.а лекуващата ни лекарка , каза, че и нейните внуци(не че ме успокоява това) кашляли вече цял месец и къде ли не ги водела "явно е такъв вируса' заключи по телефона. На моя глава си купих друго сиропче Бронхи Тими и клеева тинктура и две пакетчета небет шекер та да видим тази нощ да ли ще се спи или пак ще се въртим и яко кашляне newsm78.
Хайде най-накрая да оздравеят всички болнички

# 98
  • София
Славенче, оризовата вода е супер безвкусна и едва ли ше го придумаш да я пие. Направи му чай от шипки - запичащ е, и може да го пие при повръщане и диария. Енетерола може вътре да разтваряш и подслаждай със захар, не с мед. Щото при повръщане медът дразнел незнам си кво и не бил подходящ. Внимавай да не се обезводни само - ти си знаеш де Simple Smile
А за горчивия антибиотик аз открих следния метод: смесвам дозата (при нас беше 4 мл) с едно Данонино, ама само с горния слой на Данониното. То нали е много сладко и ароматно и докато Марти се усети съм му пробутала 3 лъжици с антибиотик и йогурт. Останалото ако иска го изяжда за да си оправи вкуса.
Обаче вие сте с повръщане и едва ли трябва да яде Данонино. Та падиатърът ме посъветва направо с пипетата от Панадола да му го вкарвам навътре в устата - на задната част на езика, за да не може да го изплюе. Малко грубо е, но в краен случай .....

За храненето - не е фатално да не яде 2 дни. Организмът сам си знае - и без това му е тежко, няма нужда да се товари и с храни. Ако пие течности не е страшно, че не е ял.

Стискам ви палци да премине всичко по-леко и бързо.

Ние се възстановяваме от бронхит и сме на инхалации с вентолин. Утре ще пиша повече.

Лека вечер!!!

# 99
  • Кърджали
skypetia, кажи какво да ги правим двамата с тази кашлица? Кати тази сутрин към 4 часа се разплака , явно е сънувала нещо страшно, лесно се успокои. Обаче после като се разкашля... Та общо взето съм будна от 4 часа... Закарахме я в яслата, да ме пита човек защо, ама пък нищо друго и няма...Пробвах идеята с ряпата, ама диването не ще да пие сока...Па не е толкова отвратителен. Вече съм вдигнала ръце.
Иначе всеки ден вече почна да се връща с нов номер от яслата. Миналия ден ми показва дниженията от песничката "Хей ръчички". Вчера показва как ходила баба Меца. И я хванах да си пее "Мила моя мамо" - чуваше се едно "Мамо бичам мамо"  Laughing Mr. Green Сутрин като излизаме се келеши и се сърди, обаче рева е само до колата. В градината не реве, даже тази сутрин кат овидя една от леличките така се затича да я гушне, че даже забрави за мен. Казват, че там много обичала когато започнат песничките, с отворена уста ги слушала.Ще взема да и сваля разни детски песнички от нета, да видим така дали ще и интересно, че аз съм пълен музикален инвалид..

# 100
  • Бургас
Александра, аз ето от тук пускам на Деси песнички направо с клипчетата а за тебе има и текста  Mr. Green
http://videokar.com/818f62b88/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0% … %D1%80%D0%B0.html
много се забавляваме, когато имам време естествено , а и Митака и той се включва. Помни как сме си танцували двамата с него, когато е бил малък, а на мен ми става много мило. Сега учи сестра си да танцуват двамата, така както аз съм го учила него  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Напрваво ви съчувствам за тези кашлици значи  #Cussing out не знам какво да ви посъветвам, вярвам, че всичко сте опитали  Hug

Нещо се губят и Янчето и Хари , къде сте бе момичета, как сте? Май ще се сетя утре да пусна новините по ББТ рано сутринта  Peace

Деси тръгна в понеделник пак на ясла, след 14 дневно отсъствие, дано както предният път изкара поне 2 месеца без разболяване  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Между другото и тя имитира Баба Меца с ръцете на гърба, явно си учат по програма дечицата  bowuu

# 101
Добро утро!  food010
Леле никой не е писал от вчера сутринта,много сте заети, браво.Аз не съм писала,не защото съм заета,а защото няма нищо ново и интересно околко нас.Мити е на ясли,доволен и с желание отива и едвам успявам да го прибера(и това доживях да не му се тръгва),дано само да е здрав Praynig.Аз все още нямам работа,освен домакинската и на моменти ми е толкова притъпено и скучно,ама така ще е.
Магаре и аз ще се възползвам от този сайт с песничките,че Митко знае 3 песнички и все тях пее,нещо ново да научи Grinning
Чао за сега и дано някой да се включи днес да не съм само аз Mr. Green

# 102
Здравейте.
Нали си самоназначих чревен секрет на малкия, резултата показа - патогенно Ешерихия коли О55.  ooooh! ooooh! ooooh!
Пием си Суметролина и дано го изчисти това нещо.От снощи не е имал разтройство.Дано вече да се оправи,че милото се измъчи.И аз много се притеснявам...Абе знаете как е с болно дете.
Искам да попитам някой знае ли освен с АБ с друго може л ида се бори тая гадина?Търсих теми тук подобни но не намерих.Ще пусна сигурно една в здравния подфорум да събера мнения. newsm78
Има и още подробности, но ще ви пиша после като се наспи.
Дано всичко да бъде наред и да се излекуваме напълно! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Иначе още понакашля и освен спрейчето за нос на д-р Тайс дето Янчето ми препоръча, друго не правя в тая насока.
Лична мълчи по въпроса кой имуностимулатор да му взема.НЕ била на ясно.И пак трябва сама да си го назнача.И се чудя сега кое точно да избера. newsm78
Гале, не унивай, ще си намериш работа, сигурна съм! Hug
Магаре, стискам палци на Деската да не се разболява повече на домчето! Hug
А Валентин тъкмо почна да посвиква с яслата и даже спинка там 2 дена и ето ти пак сме в нас. #Cussing out Само да сме здрави пък пак ще свикне! Praynig
Александра, много е сладко това "мамо бичам мамо". Laughing Аз като питам Валентин обичаш ли мама и ми казва да.Иначе не казва с думичка.Simple Smile
Миленка, много ти благодаря за съветите.Сварих му чай от шипки и му харесва. Heart Eyes ЦЕлувам те!
Дани, кофти е така като чуеш злобни думи зад гърба си.Но не й се връзвай на тая п*тица!Горе главата, шефовете ти ще те преценят по делата ,а не по думите на някаква гадина! Hug
Хари, къде си?Добре ли са дечицата? Hug

# 103
  • Кърджали
Славенче, аз ако попитам Кати дали ме обича най - много да каже "не". Нали сега е в период на отрицание. Да оздравява Валентин.И аз вече мисля да натисна лекарката за някакви изследвания.Тази кашлица край няма, от време на време и сополи се появяват, ама както се появят така и изчезват.
Аз след малко трябва да тръгвам да взимам Кати.Днес помолиха да я взема към 3. Объркаха ми малко плановеет, то не чеимам някаква работа, щях да кормувам, ама го оставих за утре.
Кати покрай яслата ще напредне с гърнето.Казаха ми че там я слагат. Което си и личи, снощи реших да я пробвам и аз, доста поседя, а преди бързаше да стане. Накрая взе, че се напика, почна едно дърпане на панталончето"мокро, мокро"/не знаех, че знае тази думичка  Laughing/. Ще видим, като си остане в къщи за една седмица ще я подхвана сериозно.

# 104
  • Sofia
Здравейте, милички!
Успях да ви поизчета и да драсна няколко реда.
Ние сме добре, благодаря ви че сте ни мислили.  Hug Е, разбира се не се спасихме от вирусите, както чета че е положението и при повечето от вас. София ни донесе поредния яслен вирус и аз се влача от една седмица, мъжа ми от вчера го тръшна, майка ми ни дойде на гости и нея заразихме. Засега само Елиза удържа положението, кърмата ли я пази, Господ ли я пази не знам, но дано да не я разболеем и нея.  Praynig
Тъкмо си мислех от понеделник пак да пускам Софи на ясла, те пък имали варицела в групата, та никакво ходене до края на месеца.

Имах и все още имам притеснения с Елиза - акаше зелено със слуз. Направихме изследване, няма нищо, изолира се нормална чревна флора. Аз съм на диета от две седмици, изключила съм всякакви млечни храни, бобови ( не че преди това съм ги яла), ядки, яйца, риба, зеленчуци, от плодовете си позволявам само ябълки и круши и ям тиква, та да не се запека. Всяка сутрин ям циганска баница (филии, намазани със зехтин и поръсени с шарена сол), нямам голямо разнообразие. Да видим дали не е алергична реакция към храна, която аз съм приела. За тези две седмици успя да оправи цвета, стана си жълто-кафяво, но пак има слуз. Та дано все някога разберем откъде идва това нещо... Sad По спомени май Джема имаше такъв проблем и тя беше на строга диета.

Аси, Софи е същата с яденето - все филийки ми иска. Аз й давам, но сутрин предимно си е на всякакъв вид попари и макаронени изделия, на обяд задължително супа, успявам да я излъжа, даже тя самичка се храни от време на време, но вечер е на хляб, маслини и кашкавал или някоя намазана филийка с масло или пастет.

Дани, аз също съм ЗА да не обръщаш внимание на подобни безсмислени изказвания и да не падаш до нивото на такива индивиди, като въпросната колежка.  Hug Върши си работата, те ще те оценят.  Hug

И София все ми показва как ходи баба Меца, пее ми "Хей ръчички, хей ги две", " Мама ми купи днес нова книжка с картинки" и още няколко и все танцува милата. Постоянно ми повтаря "Ного битам мама.", "Ного битам тати.", "Ного битам Изи.", това означава че ни обича.  Grinning
Аз със съня се справям зле. Все не мога да се наспя. София ме оставяше да спя през нощта, обаче Елиза става по два пъти задължително да папка и след това обикновено не заспива веднага, ами будува по 1-2 часа, през които аз вече съм озверяла от безсъние. В някои дни ми е направо ад, ходя като пияна и всичко ми е криво. А когато успея все пак да поспя повече от редовните 5 часа, направо гледам на света с други очи. Но пълното щастие изисква и жертви, какво да се прави...! Grinning
Хайде целувки от мен и до скоро!  Hug  Heart Eyes  Hug

Общи условия

Активация на акаунт