Много ми е хубаво да ви чета,радвам се,че темичката се раздвижи и "позагубилите" се завърнаха

Ние сме добре,Мити е на ясла.Ходи с голям кеф и е много доволен и усмихнат когато го взема.Първата му работа когато го взема от градинка е да ме пита дали имам бонбони
,незнам вие как сте ,но той все иска нещо и така и казва"икам ено нещо",пък ти си избирай или бонбони или шок. яйце.
.Все ми говори,че го е страх от ТВ-то и ,че баткото го бие(а по принцип той се бие и не би се оставил),та мисля,че нещо е изплашен и затова има фалове в градината.Дано скоро да мине 
Честит племенник на Янчето
и съжалявам за загубата ви

Славена,Честит рожден ден на патерички
как си изкара на празника,я разкажи?Дани ,Нико не е ли на градина?Нещо съм изтървала

Всички болни да оздравяват,че празници идват трябва да сме усмихнати и здрави

Лек ден от мен

За твое спокойствие пусни му един чревен секрет.Дано да е чист!

Като цяло Т не е вдигал, за което много се радвам, но пък голям сърбел беше първите 2 дена, докато хем той посвикне с идеята, хем и аз да се мобилизирам и да намеря правилните крем4ета и сироп4ета. Давах един, който е за хранителни алергии, насекоми и т.н., но върши работа и за шарка. Доста ни помогна. Пъп4ици излизаха 2-3 дена и после запо4наха да завяхват. О4акваме баткото да се нашари и той и съвсем да се луднем
/, освен това ми допадат и кухня и едно нещо като чин и масата е с такава форма, че да се сглобява конструктор отгоре, с много конструкторни части. Между другото, ако има собственици на кухни, да споделят играят ли децата с тях. А вашите дребосъчета впечатлени ли са от идващата Коледа. Мими миналата година хич не отрази случващото се, но сега е друга работа. Радва се на коледните украси по магазините, говори как ще дойде дядо Коледа /даже и насън/, писмо му писахме с искане за голям и хубав подарък и тя го разкраси после със син флумастер докато почти заличи текста... Абе радост голяма е.
Мими пък ме обработва "искам на гъзимчето
като минаваме покрай някоя витрина с Дядо Коледа и гледа страхливо и ме кара да заобикаляме. Та значи ще има голямо бебе, някоя кошарка за кукли и гледах един комплект, включващ столче за хранене, шезлонг и кошница, за кукли естествено. Категорично няма да бързам да купувам от разните му там интерактивни бебета - Чичобело, Анабел и т.н. , които са с цени около 100 лева. С интерактивното куче избързах за миналата Коледа, но чак сега се занимава с него както трябва.
На всичкото отгоре напоследък често се буди около 4.30 и будува до към 7. Тогава заспива и едвам става в 8 за ясла. Аз точно около 4.45 трява да се оправям и тръгвам на работа. За да има мир я местя при баща й, който общо взето будува докато стане време да стават.
Никога не съм говорила, камо ли плашила, на тема "тъмно". Имам чувството, че в яслата се случва нещо, което допринася за тези страхове. Просто не мога да си го обясня. Както: връща се един ден тази седмица и ни вика "аз съм дебеланка, щото папкам много".