АВГУСТ 2009 -тема 30

• 50 011
  • 663
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Привет сладурки!

Аз набързо наминавам, че ей сега ще станат и двете слънчица, ама от много време не смогвам да пиша Wink

Ние сме добре за сега. Малката принцеса е направо огромна в сравнение с Боби.
 На 4 месеца е вече 7 кг и малко. Скоро ще мога в един размер дрехи да ги обличам направо Wink
Боби още си е клечундел от околко 11 кг - само на височина дърпа имам чувството, ама не се и спира на едно място. Напоследък обаче много думички казва и се опитва изречения да прави и само ми обяснява откъде папа бебето и коя си е неговата гърда - малко им ги разделих, че иначе се обърквам  Rolling Eyes

Янче, голяма прегръдка - явно много неща са се случили покрай теб - наистина такъв е живота.  Hug

Славенче, пожелавам ти от все сърце да оздравявате всички и да сте щастливи! ЧРД на голяма патеричка!

Ох исках още да ви пиша, ама вече всички са будни. Целувки!

# 136
малко им ги разделих, че иначе се обърквам  Rolling Eyes

Joy Много сладкооо! А малката-голяма кукла как дърпа на кг само от една цица?  Laughing Радвам се, че се включи, отдавна не го беше правила.  Hug

# 137
Александра, с това голямо един метър куче да  не стане както с мен едно време като бях малка, майка ми и баща ми за рождения ми ден подариха едно огромно куче (плюшено) и аз вместо да му се зарадвам си изкарах акъла  Laughing, минаха няколко месеца преди да се престраша да се кача на него, то беше куче люлка, дето го яхаш и се люлееш  Simple Smile.

СилвеHug, още ли го кърмиш Боби, браво на теб!

Славенче, ако искаш да отбиеш, просто се потготви за няколко дни нестови ревове и действай, то без това няма да се мине.

За подаръците съм много в чудене какво, още не знам. Тя Соня си играе с всичко друго, но не и с играчки, макар да забелязвам напоследък че доста се занимава с плюшени играчки, обича да “рисува“, особено по стените. Ходихме до Икеа онзи ден и там също видях, че много се заплесна по едни детски сервизи от малки порцеланови чинийки, купички и чашки. А Емо писа писмо на Дядо Коледа и си поиска “един дълъг тунел“ и “една хралупа с перушина вътре“, това от Дядото, а от нас иска да ме купим истинска къща, която да си е само негова  Rolling Eyes. Хахава работа!

Аз тия последните няколко месеца работя по разни проекти заедно със Samsung, HTC и Google и понеже проектите се ръководят от Японския ни клон и чак днес зацепих, че тамошните колеги ми викат Елица Сан  Laughing, абе все като имаме конф кол с тях и чувам, че май към мен се обръщат, ама след не много добре разбираемото Елица има и нещо друго, и все се чудих на мен ли говорят  newsm78. Днес вече чух добре и му викам на колегата дето бяхме заедно абе тия Сан ли ми казват, а той - ми да, ти чак сега ли се усети  Laughing.

# 138
  • София
Здравейте,

Да се разпиша, че нещо ми е дошла муза, не че има кой знае какво за писане.

Малкото Еленче пак е болно, 3ти път хрема за 2 месеца. Този път обаче с екстра разстроейство и температура. Аман! А дори не ходи на ясла. И без това сме си на Линекс бейби от 2 седмици, и без това е капризна откъм ядене, сега 2 дни - на 2 бисквити и половина живее, щото нищичко не иска да яде...

Да ви питам, някой дава ли витамини - аз от 2 седмици й давам Марсианци сироп.

Поли_Зо сан Simple Smile сигурно е много интересно да си общуваш с японци? Представям си ги много културни хора ... Едно време като учихме бизнес етика едната ни лекция беше за японците, беше много интересна, как някои неща в европейското бизнес общуване са по различен начин разбрани в японското... ама сега не се сещам за примери.

СИлви, дори не мога да си представя, какво е да кърмиш едно дете толкова дълго, а ти - две наведнъж. Браво на теб. За мен за съжаление кърменето така и не успя да се превърне в начин на живот, за което все още ми е мъчно, ама ... какво да се прави.

АЛександра, в нашия кооператив има такова голямо плюшено куче и Елена много обича да се занимава с него, гушка го, катери му се. Може и на Кати да й хареса, ама ще трябва може би постепенно да й го "въвеждаш" Simple Smile

Яна  Hug

# 139
Здравей те може ли да се запиша имам едно слънчице казва се Мартина и тя е родена август 2009 и  с радост ще следя темата. Simple Smile

# 140
Ани Димитрова, добре дошла!   bouquet Отдавна не сме имали нови попълнения в редиците, да не говорим, че темата вече съвсем запустя.  Дано ти хареса сред нас! Simple Smile Дъщеря ти има много хубаво име!  Heart Eyes

Ночко, да се оправя Ели.  Hug Не съм давала витамини. За подсилване досега съм давала само хомеопатично - Имунокинд. Ти за какъв кооператив говориш? Родителски? Simple Smile

На мен от 3 дни ми е влезнала една муха в главата за едно пътешествие, за което мечтая от мноооого отдавна. Дойде време и сериозно съм се заела с проучване и организация. Та намерила съм си приятно занимание, което ми дава възможност да мечтая и откъсва от трудното ежедневие.  Simple Smile Стискайте палци да стане!  Praynig

Софийски мамииии, ако още четете, искате ли да се организираме за петък или събота вечерта да се видим?

Приятна вечер и утре ден!  Hug

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 17:23 от ♥Пандичка♥

# 141
Привет, привет!

Аз съм малко понастинала.От село се разболях.Свекървата не даде да пусна електрическата печка в хола и отоплението беше поверено на газовата бутилка.Ами какво да ви кажа...то при затворена врата трудно може да отопли, а при отворена, каквато беше заради децата, изобщо не топлеше.Раздавахме на гостите елечета.Sad Голям ужас!Свидят им се 2 лева за тока!И хем й казах,че аз ще й го платя, да не се притеснява.Ама карай.За другия път ще знам - моите мероприятия само в моята си къща. Crossing Arms
Но пък бях супер доволна да събера повечето си близки роднини на едно място. Heart Eyes

Днес като прочетох, че още една родилка са уморили и направо....идеше м ида вия! А какво ли им е на тия хорица, дето са загубили майка, сестра, съпруга и дъщеря!!!Ужас!Дано почива в мир жената и дано накажат виновниците подобаващо!!!Направо вече ме е страх да ида на лекар... ooooh! Tired

Ами настроението ми е едно такова....по-добре да спра с писането.

Иначе само да кажа, че и в нашата ясла ще идва Дядо Коледа и ще раздава подаръци.Малкия от сега се вълнува.  Heart Eyes
Целувки! Hug

# 142
Добро утро на всички и прекрасно настроение ви желая.  food010 

# 143
  • Кърджали
Добро утро и от нас! При нас е все едно и също.Опитваме се да се лекуваме с Кати.Тъкмо миналата вечер се зарадвах, че спа цяла нощ без да кашля и тази нощ пак се съдра от кашляне. Кво ще го правя това дете, вече идея си нямам.
Ани Димитрова, добре дошла и от мен.
Витамини не и давам, само Имунокинд. Не че има някаква файда от тях, ама се надявам поне да продължава да боледува без разните му  там усложнения. Ако може и по - рядко...
slavena80, оправяй се бързо.
И накрая, честит имен ден на малките именнички. Янче, да ти е жива и здрава Андреа.Също така да честитя именния ден на Андреа на Захира. Късмет им желая на новото място.

# 144
Здравейте!
Добро утро Ани Димитрова и добре дошла HugРазкажи ни нещо за принцесата Мартина,ходи ли на ясли?
Славена,поне си изкарала хуваво,студено,ама хубаво LaughingИ аз не мога да ги разбере такива хора,дето им се свиди да си отпуснат душата да постоят на топло ThinkingКакто и да е....
Ночко аз не му давам витамини,вчера само му дадох витамин Ц,но беше защото се разкиха.Иначе неговата докторка му направи една схема да пие едната събота осцило...,а другата събота едни хомеопатични гранули-инфлуенциум и това е.
Яна хубаво занимание си си намерила съчетала си приятното с още по приятното Simple Smile
Иначе при нас нищо ново.Мити е на ясли,вчера леко покашля,но ми прави впечатление ,че кашля когато се събуди,явно е от сухия възхух или от прахоляка newsm78Като го споменах,как се справяте с него ,по цял ден чистя и бърша прах ,а той не изчезваааааа,ужас #Cussing out
Лек ден  bouquet

# 145
Моето слънчице Мартина ходи на ясла от както навърши 1г.6м обаче много се разболява там има ли леко някое дете болно, тя е следващата даже и лятото като ходеше постоянно се разболява.Давах различни витамини и хранителни добавки но до момента изглежда че не съм намерила точните. Сега се ровя по цял ден из нета и чета за тия коластри и зелени енергии и мисля с тях да пробвам.Ами така и аз като всяка майка с проблеми.

# 146
Съкрито ми Андушка днес има повод да почерпи - Андреевден е!  Simple Smile Да ми е жива, здрава и силна, както значението на името си! Почерпете се с малко това приказно, макар и виртуално, изкушение.  Heart Eyes

Страхотен ден!  Hug

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 10:28 от ♥Пандичка♥

# 147
Честит имен ден на малката Панда Андрейка
Да е жива и здрава и все така усмихната и лъчезарна малка бърборанка
Янче, честит празник и на теб миличка

# 148
  • София
Честит имен ден на малката Панда. Янче да ти е здрава и много щастлива.

Добре дошла на Ани Димитрова . Дано ти е приятно при нас.

За срещичката Янче аз съм навита, ако има и други съгласни ще е супер.

# 149
  • Кърджали
Кати си загуби втори чифт обици вече...  ooooh! Днеска на площадката забелязах, че едната обичка и липсва. Сега звъннах на леля и да и купи нови, че тука из града не ми се обикаля, а и идея си нямам честно къде да и търся медицински обички... Дано успее да ги купи, и другата седмица да и ги сложа.

Общи условия

Активация на акаунт