Дани честита нова работа

Ренка защо така с Олег?Той си е много добро дете.Според мен проблема е в госпожите и другите деца.А и като се съберат много деца на едно място и все луди неща вършат.Нормално за тяхната възраст.И ние сме били така едно време

Скорошно оздравяване на Валката.

Наредих 2 желирани мечета до чашката с лекарството и го изпи.С малко рев, ама реве и гълта...какво ли не правят децата за бонбони.

Аз мисля ,че съм споделяла,че учих за мед. сестра, но не завърших. ( и да го направя де).Работила съм като технически секретар ( все на компютър с разни програмни продукти и обработка на различни данни). В момента съм безработна, но мисля пак нещо такова да търся.
, но просто подхода ѝ е съвсем друг, не ми се е оплакала веднъж от него, единственото което ми каза е, че е много будно, любопитно и впечатлително дете, което често си мечтае и си вирее из облаците, и трябва непрекъснато да го следиш и да го придърпваш по близо до земята
.
. Парите бяха малко, но мен не ме интересуваше това тогава. За 4 години натрупах безценен опит, работих по много международни проекти, пътувах къде ли не, тогава по линия на ФАР бяха оборудвали всичко свързно с екологията с техники и технологии, които другаде трудно се намираха. Наистина работих здраво, плащаха малко, но научих много и най важното там се запознах с мъжа ми
. 

Аси,
!
, повечето ги следя аз във Фейса
Понеже взе да казва "р" в думичките, оня ден и казах да каже "Рачо реже риба", а тя "Рачо реже мисо(месо)".
Все ги ръси едни такива, много се забавлявам с нея, оня ден влизаме да се къпем и има някакъв боклук на пода и тя "Ъъъъъ, как шъ мина, мамо изчисти долу".
Дано да се чувствате приятно и да сте в хубава работна атмосфера!
тя за първи път в живота си кашля, но поне не виждам да кашля с храчки.... Тая нощ пак кашляше, но не така непрекъсанот както до сега. Иззкашляше се два - три пъти и си заспиваше... Дано се подобрява. Хремата доста и е понамаляла, но аз освен черните капки и слагам и капки с клеева тинктура.Коларгола имам чувството ,че не и помага особено.

.Дано скоро всички дечица оздравеяи и да няма кашлене или Т.
Добре,че успях да премисля преди да реагирам и не му се скарах ами взех спокойно и го обляках,без да му говоря и се кротна.Отиде на градина и беше най-спокойното дете на света,а аз си скъсах нервите,луда работа 

Нямам търпение да започна.
бързо да свикнеш с колегите и да ти е приятно това,което правиш.А,и дано бати Олег се кротне малко...макар,че момченцата са си буйни по-принцип...и аз очаквам същото,като порасне Ники 
А Изи как е,боли ли я коремчето? Аз исках да те питам,понеже ходиш при хомеопат...дали си чувала за "Шуслеровите соли"-сега съм се заровила да чета за тях и има само добри одзиви,та смятам да взема на Ники сол за имунната система,а за мен за кожата...някъде четох,че има и такава за колики 

Защо така плачка още твоя Тони,явно му е по-трудно да свикне с новите условия 

и Деси и Митко...сигурно е много притеснително-особенно през ноща 

Не мога да си го обясня...преди време-5-6 месеца подскачаше така,после спря...сега пак,а отварям винаги с един и същ браузер 
Като излезе Софи не мога да смогна да я облека, бебето държа в една ръка, с другата нея оправям, а тя скача ли скача и пее, иска всичко да ми покаже какво са правили през деня. И всичко иска сама да прави - да си събува пантофките, да си взима якенцето, тя да си затвори шкафа, тя да се облече. Само като види, че нещо й е трудно, тогава търси помощ.
С тая китка е страшна момата!
Хич не искай да ти е слабичко детето, много си е хубаво така, да има къде да щипнеш, къде да пипнеш, да ти стане кеф.
Как е Коки, ходи ли на ясла? Искам и аз да видя рисунката на Ивка. 

. Два дни го пуснах до обяд на яслата и днес (пак в сряда) вкъщи. Вчера след обед отидохме пак на контролен при ушната и ни каза да спираме АБ, но....това дете не спря да кашля. Цяла вчер е кашлял оставих го да се понаспи милия и като се събуди обличаме се и пак при педито.Какво е това нещо ,какво е това чудо трета седмица кашля ужас
и Кубрат като Кати не спират дези деца.
, а племенникът ми с гръмотевици.Таке, че съм видяла колко е неправилно да се заплашват децата с нещата от които ги е страх, ефекта е травма на детето.