супер изгоряла коса

• 38 171
  • 71
  •   1
Отговори
# 15
  • София/Дружба
Маската с тривитаминола няма да ти помогне на този етап. В момента ти трябва нещо, което да възстанови косъма. Потърси професионални продукти и мажи се с масла и до нова година би трябвало да изглежда по-добре.
Когато аз се изрусявах до платинено русо ползвах само блондора на Сери.
За постигане на пепелив отенък - боя за коса номер 9.1 (няма значение от марката) смесвах 1/4 от боята с много балсам за коса или купена маска за коса, количеството да стигне за намазване на цялата коса и така стоях по 20 мин.

# 16
КАКТО ВИЖДАТЕ НА СНИМКИТЕ
даже и от 3-тиа път с супра
пак съм рижава
таз моита коса много е упорита  Sad Cry

# 17
С боя не може да стане платинено русо, става естествено, тая фризьорка нормална ли е? Трябваше да те намаше 1 път, но със силен блондор...

# 18
и аз това и се чудя как можа 3 пъти с супра
и пак нищо само,че последствиата ги носа аз не тя Cry Cry Cry

# 19
Просто смени фризьорката! Тази май нищо не разбира....

# 20
не ти виждам снимките... ноо и при мен стана така, оправих се с много подстригване, търпение за израсте, професионални продукти ползвай за боядисване.. стимуланта на икаров пробвай

# 21
# 22
дала си видимост на снимката само за приятели и ние не може да я видим

# 23
На твоя място щях да я убия бавно и мъчително....А защо не потъмниш и русото? Мисля, че ще ти ходи повече

# 24
сега вече можете да ги видите Wink

# 25
ами аз съм виждала отгоре русо, отдолу тъмно, при теб защо е обратно
иначе винаги може да си скъсиш косата, за да избегнеш късането, боядисваш я при добър фризьор и слагаш екстеншъни докато ти израсте пак

# 26
как си мечтая и аз да стана един дин цялата руса
но кога ли ще стане това и аз незнам Cry

# 27
другото което съм намислила е като стана цялата руса
после да стана много светло кестенява
ама първо трябва да бутна черното отгоре Cry

# 28
Аз бих ти препоръчала някои домашни маски за коса, но проблема при тях е, че трябва да се правят поне няколко месеца, за да си проличи ефекта. Също така и да внимаваш със съставките, които могат да ти свалят част от боята и да стане още по зле.
Както беше писал някой по нагоре мажи се със затоплени масла, на мен най - добре ми действа зехтина като го намазвам около 30 - 60 мин. преди миене на косата. След това дори не слагам кристали или други балсами без отмиване.

# 29
  • София
Аз не мисля, че проблема идва от намазването три пъти със супра, просто фризьорката ти не го е направила както трябва  Peace
Моята не прави не 3, а 11 пъти, но пък от чернокоска станах истинска блондинка  Simple Smile И като за такава косата е сравнително дълга и здрава Simple Smile само с масла няма да стане, пробвай професионални продукти - маски, ампули и т.н.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт