супер изгоряла коса

• 38 174
  • 71
  •   1
Отговори
# 30
Като начало си смени фризьоркатаи после си вземи професионална козметика ,със сигурност ще дадае по-голям резултат от домашните маски.

# 31
Боже,момиче...какво са ти причинили ooooh!
Онази дето те е окепазила така има ли очи да те погледне пак?Или те е взела за експериментално зайче! Crazy
Ти с какъв акъл се съгласяш на това?Само защото искаш да си руса?А не се ли сещаш че освен че няма да станеш руся-рискуваш и без коса да осатнеш?! Thinking
Отрежи това никаквото дето виси отдолу и му викаш руса коса.Остани си с тъмна(защото повече ти отива).Онзези метличини ги режи и си подхрани косата с професионална козметика за коса.Не рискувай с тривитаминол-след това което се е случило с косата ти не се знае какъв ще е резултата.
 Недей да продължаваш с експериментите с косата си.Спри се докато не е станало късно и се сбогувай с фикс идеята да си руса.
От 6 години пиша тук и чета..но,за първи път ще напиша тази реплика-Съжалявам те наистина!
А онази сврака дето те е направила на клоун и предложи да направи същото със себе си-да видим дали ще се съгласи! Twisted Evil

# 32
  • София
 Смени си фризьора и разкажи коя е тя на всичките си познати  ooooh!  Задължително професионална серия- шампоан, маска, серум. Със сигурност a.l.e.n.a. ще ти помогне, ето в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=599403.0;topicseen. Още по- добре обче я помоли да те насочи към добър фризьор, ако си от София.  Как след всичко, което ти се е случило още мислиш да си правиш експерименти с косата си и то за Нова година, след месец, два. Лично аз бих се подстригала мах. късо, боя само при професионалист в добър салон. Освен проф. серия и домашни маски бих пила Пантогар/ Ревалид или друг еквивалент/.  Успех и мисли повече за здравето, а не за цвета на косата си  Peace

# 33
Дам...задължително и Ревалид или Пантогар...както и Биотин 5000....защото си я скапала на макс ooooh!

# 34
Добре де, зле е положението, ама има шанс да си я оправиш. Бях в подобно положение и с професионална маска на Л'Ореал и още 2-3 марки се оправи. Отне ми около 6 месеца обаче. През 3, максимум 4 дни мажеш косата (гледай да не слагаш в корените) и аз лично я завивах във фолио и я оставях между 30 минути и час. (това не всеки път, разбира се) и все пак, трябва да се внимава много, защото професионалните продукти са с по-силни съставки и както може да направи чудеса, така може и да ти досъсипе косата. Гледай и винаги след измиване да остане малко балсам върху нея. И все пак, от личен опит, най-добре послушай съфорумките и си отрежи косата. Много по-евтино и безболезнено, защото решиш ли да си оправяш косата, забравяш за бои за немалък период от време и ще си ходиш двуцветна до лятото. Успех и пиши какво си направила.

# 35
Ами ти си ср*ла, сра*а по тази коса, та си се попиляла...
Ако не спреш да я боядисваш няма да се оправи...
Аз затова боя не слагам върху скъпата ми грива - само къна.... и много маски и подхранване...
не знам чалгарките ли ви подтикват да си сер*те косите така... кой ли

# 36
  • София
Моята коса също е доста зле.Изрусявам я 7 години...Неискам да се отказвам от русия цвят,но съм решила сега да я потъмня до светло кестеняво...Въпросът ми е дали така ще се възтанови,има ли значение за косата-дали ще се боядиса в светло русо или тъмно русо?

# 37
  • София
 Petya1111,  мисля че ето в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=611328.0 можеш да намериш отговор на въпроса си  Peace

# 38
Отговора е един!
РЕЖИ!
Нали не вярвате че това което е на главата и може да стане русо и да стои добре Crazy
Който вярва...е заклет опитимист на ен-та степен Thinking
Не обърквайте момичета,че тази коса може да се оправи-няма начин.Само ножица може да я спаси.
А и тя не смее да пише като гледам...май още една супра си е сложила newsm78

# 39
Абсолютно съм съгласна с Djane! Peace Много точно казано! newsm10
Като бях ученичка си бях изгорила косата с блондор,положението беше много зле,ама много и само ножицата+добра фризьорка ми оправиха косата.
Така,че смело режи,а после вече почвай с грижите,за да расте здрава и хубава коса. Wink

P.S. И все пак се чудя,защо го позволи да ти го причини това? Thinking
Аз например съм много капризна  и не давам на моята фризьорка да си прави каквото си иска.Все пак косата си е моя. Laughing

# 40
здравейте не съм влизала от 2 месеца горе-долу
видях всичките ви коментари
косата ми малко живна благодарение на лореал париж
една маска не съм се боядисвала 2 месеца вече
другата седмица вече ще съм цялата руса
но замалко може би
мосле може би цвят карамел който е доста по-тамен от русо-бялото
в момента Добре,че вече не се боядисвам
ползвам за вмомента само балсам оцветител

# 41
малко съм неуравновесена искам да се обърна най-любезно,към
всички дами в саита
Моля ви даите ми съвет какво да правя с косата си след като стана
цялата руса не мога да си избера цвят
който да ми отива на мен
ще кача снимка как изглеждам сега
чакам съвет от всички вас дами....

# 42
# 43
Стига си боядисва косата бе момиче! Зверски изгоряла е..Ако толкова искаш да е един цвят просто я потъмни-и без това тъмни ти ходи повече. Забрави го това РУСОТО в близките 2-3 години докато косата ти не израсте  както трябва. После отиваш при професионалист- може дадеш малко повече пари, но да стане както трябва Peace

# 44
Yjass sega sam rijava otgore i rysa otdolu ...
Boje pak vsi4ko se povtarq otnovo  Sad Sad Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт