С трепет си спомняме всички за щъркелите Декемврийски Тема 11

• 31 779
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Николетка,много ме радваш...ентусиаст голям си...бебешко парти JoyАз с моята не мога да се оправя камо ли да извикам приятели с деца:)Малко в повече ще ми дойде:)Но пък сигурно е весело:)По натам бих се престрашила ама засега не hahaha

Еййй сега като бяхме за храната дойдоха едни приятели с малката на 4 месеца да ни видят и да обиколим около нас по слънцето.Те в Люлин живеят.Това бебе не мръдна...спеше отне знам кога...то говорим,свалят го от колата,качват го...тя си спи милата!Но тези бебета се падат само на другите май hahahaКато се сетя какви гимнастики бяха да спи на тази възраст ooooh!Та и сега де пазим тишина и не мръдвам.Но то не е имало никога колики което пак ме навежда на мисълта,че бебета с колики стават ей такива,по нервни и капризни.

Много добре се почувствах да видя някой приятел значи...май това ми е най големия проблем че съм някак все с нея и съм изолирана в нас.Ама като сме си повече сами как да го измисля???Пък и тя не е спокойна да ида с нея някъде и да си пия кафето...Нали ще ореве мола примерно ако реша да седна...Както и да е!Дано го израсне това скоро!

Чао засега!:)

# 481
Здравейте момичета,

мерси много за милите пожелания и за многото картинки в темата, много хубаво и ободряващо ми подействаха Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Добра ,тортата е станала страхотна, майсторка си, а съм сигурна ,че е била и много вкусна. Браво.... а прасето е най- готино от всички фигурки Simple Smile А от къде купи останалите???

Калинче, не бих казала ,че имаше парти. Целия ден бях напред назад, бях на гости при братовчед ми да видим бебето , после с банки се занимавах, че ми липсваше превода на детските, та забавно си изкарах деня... имах работа и с Глобул , но реших ,че все пак ми е празник и няма да се занимавам и с тях да ми надуват главата какво страшни оферти имат Wink А вечерта като се прибрах ни бях готвила , ни бях чистила в къщи, кошмар ... баба ми беше напавила една малка тортичка и една мързелива баница и това сервирах за вечеря  Mr. Green Mr. Green Mr. Green та може да се каже, че вчера ми е бил специален ден след като не готвих... дори си легнах в 21:00ч , което също си е като бонус промоция  Mr. Green И тъй като разказа ми за 30 годишнината ми звучи доста депресиращо и по-скоро като извадка от пенсионерско парти за старци на 80+,  да споделя ,че все пак купона съм го отложила за петък...  да видим какво ще се получи с тия дечурлига, че и гостите са ми с деца ,та май ще направим тренировка за рождения ден на Алекс по -скоро ... Wink

Аз да ви се оплача моят Алекс вече трета нощ се буди към 1:30ч и не иска да спи повече от час ....  #Crazy снощи дори рева сърцераздирателно, а като го вдигнеш и започнеш да го носиш из стаята и се радва, пее... купон. Но сложиш ли го в легнало положение, без значение на дивана или в мен -рев... не иска  да яде, а и аз не настоявам, тъкмо свикна  да не яде, ама снощи само това помогна. Малко зорлем го накарах да започне да суче ама после се онесе и заспя ...  newsm78 ужас значи какво да го правя това лудо дете ...
Бебешондел, за 15ч ли стана последно ?? Ох късничко ,ама ще дойда... само пиши като решиш къде точно... а  и кой още се нави да дойде? ???  Хайде дайте малко по-смело, че е срамота за толкова време да не се видим  Mr. Green
друго не се сещам засега , пак ще досаждам по -късно Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 482
Сега се връщаме от консултация 7.800кг с дрехите  #Crazy около 7.600 е сигурно  newsm78 и 71см много странно на предната консълтация беше 73см  Laughing и ми вика ааа как така я дай пак да го измеря но той така почна да реве и го оставихме за следващия път!..и сега незнаем колко сме високи  Laughing имаме пак проблем !!  Crazy #Cussing out много трудно ака пак толкова дебело и твърдо е!..... сега ни изписа едни прахчета да видим дали ще ни помогнат...преди малко чак едно като черво му се показа  Shocked докато се напъваше..беше много гадно  Cry ама и какви обяснения давам  Whistling Whistling Whistling
ЗА Бебешкото парти нямам думи...имахме си една мома която ми скъса тапета...дръпна кабела на плазмата която е закачена на стената и щеше да я сабори...едното момченце пък скъха листата от лъбимото ми цвете  Shocked Rolling Eyes ....леле моя син е направо ангелче, като се замисля  newsm78

За измерването може предният път да не е било точно, те като ги сложат легнали децата едва ли всеки път стоят еднакво изпънати като нас, големите хора.

Тези бебешки партита в къщи аз съм много против тях. Имам горчив опит. Разливали са ми лакове по булани, правили са ми големи поразии, но за това са виновни родителите, а не децата. Ако са по-големи. Ако са малки колкото нашите например според мен отиде ли едно дете на гости майката трябва постоянно да го наблюдава. В твоят случай ако съм на твое място-няма да ги поканя повече. Пък ако майката си е пиела кафенцето докато детето и прави тези поразийки... и нея я отрязвам на минутата  Mr. Green  Такава съм аз-крайна.

А давате ли сок вече и ако не откога мислите да започнете и какви?

# 483
  • София
И аз ще идвам утре, но вероятно ще дойдем по-рано, че с таткото сме с една кола, че даже и ще се наложи да стоим в мола до към 18ч, докато дойде да ни вземе...

Иначе за мястото - Старбъкс е ок за мен, ама не знам в дъ мол да има Костас  newsm78.
Освен това Старбъкс има и на 1ет и на 2ет /срещу киното/. Та ако решим за там, да се разберем на кое от двете, че да не се чакаме на различни места

# 484
аз давам сок отдавна-всяка сутрин след закуската му правя от ябълки-изпива по цяло шише от 125мл/щото само ябълки имам домашни,инак съм давала и от малини,когато им беше сезона,от диня също

готови сокове не бих давала поне за сега-ако нямах ,щях да купувам от плод и зеленчук и да правя отново

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 17:36 от RikaRurika

# 485
  • София
аз съм ок за утре в Старбъкс Simple Smile  Много ще се радвам да се видим Simple Smile

Николета, и ние така се разбираме с мацките с които заедно се разхождаме , но не сме имали инциденти на сбирките с децата. Общо взето е много забавно.

# 486
За утре за the MALL пишете ни и нас с Ивонка, много ще се радвам да се видим  Peace

# 487
аххх завиждам ви утре на срещичката  Laughing ще гледам после снимкииии  Naughty

# 488
Значи остава утре в The Mall в Старбъкс/големия/ в 15:00 часа.

Ако някой дойде по-рано може да се разходим заедно  Mr. Green

Телефона ми е 0895401342  Grinning

Мари, Добра, няма ли да дойдете  Sad

# 489
  • София
А така, Бебеш, най-после някой да е конкретен!!!

Добре, че беше и ти да ни организираш, че жив срам!
Айде, до утре!!!  Hug  Hug  Hug

Да не ни мине котка път, де Peace

# 490
 newsm59 на Гошко на Добра! Да расте здраво и щастливо момче! 

Ние тези дни не спим и доста плачем...пробиват ни кучешки два горни едновременно...нямам много време да ви чета...
Влезнах  и прочетох набързо последните постове от темата  Tired
Да си изкарате добре и да се забавлявате на срещата и ще чакаме снимки после...лека вечер  Hug

# 491
добра, тортата на Гошето си изглежда супер професионална, браво!!  smile3501 Усилията ти са си заслужавали!  Hug

7/8, за сокчетата не съм решила още, но след нова година може да ги започна, досега не съм давала никакви  Peace  Hug

Моята зълвичка е в нас за няколко дни и съм я хванала да ми помогне с гладенето на пердетата на целия апартамент, че срам не срам, ще си призная към 2г. не съм ги пипала  Rolling Eyes Rolling Eyes

мари, как е малката? Hug

KalinaZ, нали ти питаше по кое време на деня ще се правят бебешките партита. Аз на моите гости им казах 13ч, защото тя има едно спане - 12-14ч горе-долу, дори да я събудят пак ще е поспала поне 1ч, а второ и спане е към 18-19ч, а дотогава ще са си тръгнали и ще е будна по време на купона  Laughing  Hug

Мацки, пожелавам ви приятна среща и ще чакаме снимчици на вас и на порасналите бебоци  Simple Smile Подхвърлям отсега идея за голяма коледна среща, защото по това време и ние с Вики ще сме си в БГ вече и много ще се радвам да се видим!  Hug

# 492
Здравейте момичета  Hug Тези дни нямам много време да чета и карам по диагонала.

Честит рожден ден на mama_Iva   bouquet Да си здрава и щастлива, много обичана от тримата си мъже! Денят ти пак е бил специален, завършила си вечерта с най-близките си хора, а това е истината за подобен празник.

Сокчета не давам, но ме подсещате, че е време. Досега държах да опознае вкуса на чистата вода, а не като кака си да се пристрасти само към сокове. Нея едва това лято я научих да пие вода  Embarassed

Нашето "парти" беше вечерта от 18ч, за да изпроводя лесно гостите когато стане време за сън на децата  hahaha  През деня наготвихме заедно с майка и татко. То като има помощ е голям рахат. Баща ми е баш майстор, добре му се получават кулинарните опити. Майка и тя хем гледа Гошко, хем шета, не се спряха. Затова ми е хубаво като идват, имам и помощ и разбиране! Другите като ще гостуват 3 дена по-рано ме свива стомаха и после още толкова ме държи. Свекитата се държаха по-прилично от повечето случаи. Свекървата се уби да повтаря, че нещо и горчало в тортата и да съм кажела какви са съставките. После разбра за купените фигурки и заяви как веднага си личало,  каквото и да значи това ooooh!  Но както казах, за моята свекърва това е най-приличното възможно държане, т.е. старае се! На тръгване се пробва да целува Гошко по устата, а тя с червило, фон дю тен...! Направих и забележка та се дръпна, но след дъжд качулка! Вече се бяха облизали взаимно  Sick При нас е весело.

На срещата уви няма да дойдем, не сме в подходящо здравословно състояние. На всички, които се съберат желая прекрасно изкарване  Hug После ще се радвам на вашите снимки!

И един виц от архива:
Студент тръгва за университета. На вратата мама му казва "И умната сине!", а бащата "А, ако не умната - русата"!  Mr. Green

# 493
Добро утро!
Днес имаме рожденник - Дейвид  на VeraM! Да расте здрав и безгрижн! Да радва мама и татко!  

Имам киноа и ми се иска да направя на Мишето ястие, салата, или др. но не намирам подходящи рецепти, пропорции и комбинации с какви зеленчуци да комбинирам...някоя от вас беше споменавала в някоя от темите за киноата, но не си спомням...
Тази вече спахме спокойно, дори още спинка малкия бандит...надявам се да направим пак разходка навън, че само така може да заспи спокойно следобяд...
Хубав ден!  Hug

# 494
бебе мания в зала универсиада от 18 до 20.11. за който го интересува,вчера ми дадоха брошурка в един бебешки магазин

Общи условия

Активация на акаунт