Аз с моята не мога да се оправя камо ли да извикам приятели с деца:)Малко в повече ще ми дойде:)Но пък сигурно е весело:)По натам бих се престрашила ама засега не 
Еййй сега като бяхме за храната дойдоха едни приятели с малката на 4 месеца да ни видят и да обиколим около нас по слънцето.Те в Люлин живеят.Това бебе не мръдна...спеше отне знам кога...то говорим,свалят го от колата,качват го...тя си спи милата!Но тези бебета се падат само на другите май
Като се сетя какви гимнастики бяха да спи на тази възраст
Та и сега де пазим тишина и не мръдвам.Но то не е имало никога колики което пак ме навежда на мисълта,че бебета с колики стават ей такива,по нервни и капризни.Много добре се почувствах да видя някой приятел значи...май това ми е най големия проблем че съм някак все с нея и съм изолирана в нас.Ама като сме си повече сами как да го измисля???Пък и тя не е спокойна да ида с нея някъде и да си пия кафето...Нали ще ореве мола примерно ако реша да седна...Както и да е!Дано го израсне това скоро!
Чао засега!:)

А вечерта като се прибрах ни бях готвила , ни бях чистила в къщи, кошмар ... баба ми беше напавила една малка тортичка и една мързелива баница и това сервирах за вечеря
снощи дори рева сърцераздирателно, а като го вдигнеш и започнеш да го носиш из стаята и се радва, пее... купон. Но сложиш ли го в легнало положение, без значение на дивана или в мен -рев... не иска да яде, а и аз не настоявам, тъкмо свикна да не яде, ама снощи само това помогна. Малко зорлем го накарах да започне да суче ама после се онесе и заспя ...
ужас значи какво да го правя това лудо дете ...
много трудно ака пак толкова дебело и твърдо е!..... сега ни изписа едни прахчета да видим дали ще ни помогнат...преди малко чак едно като черво му се показа
ама и какви обяснения давам

на Гошко на Добра! Да расте здраво и щастливо момче! 
Усилията ти са си заслужавали!
Да си здрава и щастлива, много обичана от тримата си мъже! Денят ти пак е бил специален, завършила си вечерта с най-близките си хора, а това е истината за подобен празник.
При нас е весело.