С трепет си спомняме всички за щъркелите Декемврийски Тема 11

• 31 781
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОШЕТО НА ДОБРА/move][/b]  bouquet
ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ НА МАМА ИВА[/b]  bouquet

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБОЦИТЕ Simple Smile

Бебешондел, как няма да гълташ като храненето е на бегом и помежду другото.

Мари, бързо оздравяване.

Жосефа, много благодаря за линка и аз смятам да се възползвам от услугите на тази сладкарница Simple Smile.

# 466
Здравейте, момичета!
Благодаря ви за топлите поздрави! Прекрасно и зареждащо е да "видиш" толкова мили хора  Hug Hug Hug Обичам ви  Heart Eyes

Друг път ще разказвам за партито. Ето обещания снимков материал ..... Сега ли е момента да си призная  Blush Изнервих се,  много е времеемко, фигурките се слягат след като си ги нагласил .... пипкава работа.... Излязох днес и купих 3 от 4-те животинки. Можех да ги направя, но нито цветовете ми свестни, нито желание ми остана. Мой е само розовия изрод отзад - който както го вижда: прасе или мечка  Whistling Буквите ги изписах със специалните боички на Йоткер, но е ужасно трудно, точи се като желе и буквата не излиза както се опитваш да я изкараш. Все едно излиза лекарство, вие се в своя посока. Но на вкус стана отлична  Blush
ПП: Искрено препоръчвам да не си слагате таралеж в гащите. На всичко отгоре не излиза никак евтино.

# 467
Добра , тората се е получила многооо добре! НАправена с много любов и нерви Simple Smile И вътре изглежда напълно професионална!   bouquet

# 468
Здравейте мами !
Честит рожден ден на Гошко и другите пораснали юначета ! Да растат здрави и силни,пожелавам им щастливо и безгрижно детсво ! bouquet
мама Ива Честит Рожден Ден! Всичко най хубаво и на теб  bouquet
Честити месечинки на бебоците   bouquet
dobra  тортата е станала страхотна  Simple Smile
Аз се връщам да чета назад ,че ми преинсталираха комп и докато го наглася ,вие сте изписали доста  Simple Smile

# 469
Ей, Добра, недей да скромничиш, тортата изглежда прекрасно! Това розовото определено си е прасе. Mr. Green На мен ми харесва как се е получило, а отвътре изглежда много вкусна. Чакаме и разказа за партито.  Hug

Днес закуска от мен  Heart Eyes

# 470
олее Кимбърли Simple Smile потекоха ми лигите  Laughing Добро утро и от мен! хич не е добро за мен де  Laughing не съм спала цяла вечер с Гого така плака на сън  Embarassed от време на време пищеше чак..мисля че е от зъбите не може цяла вечер да е ако санува кошмар  Laughing спа при нас..и няма да ви кажа каква картинка бяхме...човека се разположил в средата, разкрачил се, баща му в единия край спокойно си спи, а аз в другия свита...  #2gunfire
ставам че ще има бебешко парти в нас!  Laughing като е студено се сабираме майчета една в друга..та днес е вкъщи очаквам всекки момент да ми се изсипят 4-5 бебока  Laughing

# 471

СЪЩО искам да питам мамите дето  ще са на кръчма/клуб и т.н. какво меню ще предложите за гостите

Ние ще сме на заведение, но не детски клуб. Смятам да поръчаме предварително 2-3 плата с някакви сирена или нещо подобно. Останалото- всеки да си избере Simple SmileЩе го правим вечерта, за да може всички поканени да успеят да дойдат.
Торта също няма да експериментирам да правя, знам си способностите и не смятам да троша нерви на вятъра, колкото и негрижовно и анти-майчинско да е да поръчам страхотна торта и то със захар за гостите си Simple Smile

А сега честито на всички празнували тия дни  bouquet Няколко дни не съм влизала и съм пропуснала доста поводи! Да сте живи и здрави!

И да споделя че ние имахме полет без парашут от столчето за хранене ... резултата беше newsm43
Слава богу разминахме се само с уплаха Simple Smile

# 472
Здравейте, мамета  Hug

Добра
, тортата изглежда супер, заслужава си усилията newsm10, а онова парче на снимката най-отдолу, ако можех да го гепяяяя, няма да го пожаля, супер вкусно изглежда  smile3521

Бебешондел и на мен ми правеха рентгенова снимка с каша, питаха ме да не съм бременна, казах че не съм, но кърмя, тогава ме увериха, че за това няма никакъв проблем. Добре, че поне ти имаш диагноза, аз все така не зная какво ми е и снимката си беше ОК, нямам нищо, както казаха "нищо не изпуска" smile3557

И като стана въпрос за кърмене, вече официално да обява, че не се кърмим, малката сама вече не иска и добре че стана така, от само себе си, иначе никога нямаше да я мъча да се отбиваме, щях да я кърмя, докато иска. Но пък имам няколко малки здравословни неразположения, на които сега вече спокойно може да обърна внимание.

Николета, весело изкарване днес, дано бебоците да са добрички и весели. Страхотна идея за такива бебешки партита  Party

Кимбърли, благодаря за закуската, вкусно изглежда  newsm22

# 473
Добра,страхотно изглежда тортата и сигурна съм е била разкошна на вкус HugПак ти се възхитих!Разкажи как беше сбирката...нали и ние ще сме в подобен формат:)И по кое време ги събра?

Николета,и аз съм недоспала многоооо...И Ая плачка,люшкахме се и така...мрън мрън...А днес половинката е от сутринта до 22.30 направо ми иде да се гръмна!Пия кафе ама едвам гледам.

Елена,дано бързо се оправиш HugИ аз имам гастрит и ти съчувствам искрено,знам колко е гадно.И аз набутвам залците за секунди а преди се хранех по един час...

Аз гледам всичко да е минимум на стайна температура.Пюретата и сега кухнята си ги топля повече както аз бих яла супа примерно...не я ям студена и затова и на нея я топля в нагревателя.

Мари,дано сте по добре днес Hug

Иве,нещо не пишеш...Купона май е бил тежък Wink

Ще ставам че лекинко около нея докато спи да се пооправя...докато стане,настържа ябълка или нещо друго да хапне плодче...и айде тичай за манджата...Simple Smile

# 474
Тортата на мен много ми хареса, а прасето какво му има, прилича си на прасе  Wink

Усещам, че разказа около Гошковото парти ще е много интересен, чакам го с нетърпение!

# 475
Dobra, тортата изглежда добре, вероятно е доста по-вкусна от купешките.

Храната на Кики я давам както ние бихме я консумирали - кис. мляко студено, ястията топли.

# 476
  • Пловдив
Добра, тортата ти е супер, но сега разбирам защо този тип торти са доста скъпи , явно си има причина  Mr. Green Whistling

# 477
Честит рожден ден на Гошко на Добра с малко закъснение! Да ви е жив и здрав порасналия юнак, да ви радва много и да сте много щастливи заедно цялото прекрасно семейство!

Иве и на теб ЧРД на патерици. Жива и здрава, много обичана и все така чаровна и усмихната   bouquet

Добра, тортата е страхотна!!! Чудесно си се справила, убедена съм, че е била много вкусна. А снимка на красивия рожденик няма ли да видим  Heart Eyes

Всички болни бебета и мами да оздравяват, че РД ни чакат  Hug

Ние май също клоним към варианта РД на ресторант. Досега на каката 2-та Рд сме правили в къщи, но в Разлог, там имаме голяма къща, механа за много гости. В Свищов сме в апартамент и просто както и да мисля, ще е неудобно да се съберем толкова хора. Имаме в предвид един ресторант с чудесни условия за децата, неудобно ще е, като им се доспи на малките и евентуално ще се наложи да се приберем преди да е свършило партито, но поне няма да тичам като луда да готвя, сервирам и т.н. Ще видим, живи и здрави имаме още време ще решим.

# 478
Сега се връщаме от консултация 7.800кг с дрехите  #Crazy около 7.600 е сигурно  newsm78 и 71см много странно на предната консълтация беше 73см  Laughing и ми вика ааа как така я дай пак да го измеря но той така почна да реве и го оставихме за следващия път!..и сега незнаем колко сме високи  Laughing имаме пак проблем !!  Crazy #Cussing out много трудно ака пак толкова дебело и твърдо е!..... сега ни изписа едни прахчета да видим дали ще ни помогнат...преди малко чак едно като черво му се показа  Shocked докато се напъваше..беше много гадно  Cry ама и какви обяснения давам  Whistling Whistling Whistling
ЗА Бебешкото парти нямам думи...имахме си една мома която ми скъса тапета...дръпна кабела на плазмата която е закачена на стената и щеше да я сабори...едното момченце пък скъха листата от лъбимото ми цвете  Shocked Rolling Eyes ....леле моя син е направо ангелче, като се замисля  newsm78

# 479
Момичета чухме се с Данили, тя е извън града и няма да може да дойде  Cry

Та за утре остава 15 часа, на Старбъкс или на Костас?

Общи условия

Активация на акаунт