Обичам ви 
Изнервих се, много е времеемко, фигурките се слягат след като си ги нагласил .... пипкава работа.... Излязох днес и купих 3 от 4-те животинки. Можех да ги направя, но нито цветовете ми свестни, нито желание ми остана. Мой е само розовия изрод отзад - който както го вижда: прасе или мечка
Буквите ги изписах със специалните боички на Йоткер, но е ужасно трудно, точи се като желе и буквата не излиза както се опитваш да я изкараш. Все едно излиза лекарство, вие се в своя посока. Но на вкус стана отлична 

потекоха ми лигите 
Ще го правим вечерта, за да може всички поканени да успеят да дойдат.
Няколко дни не съм влизала и съм пропуснала доста поводи! Да сте живи и здрави!

, а онова парче на снимката най-отдолу, ако можех да го гепяяяя, няма да го пожаля, супер вкусно изглежда 

Пак ти се възхитих!Разкажи как беше сбирката...нали и ние ще сме в подобен формат:)И по кое време ги събра?
И аз имам гастрит и ти съчувствам искрено,знам колко е гадно.И аз набутвам залците за секунди а преди се хранех по един час...

около 7.600 е сигурно
и 71см много странно на предната консълтация беше 73см
много трудно ака пак толкова дебело и твърдо е!..... сега ни изписа едни прахчета да видим дали ще ни помогнат...преди малко чак едно като черво му се показа
ама и какви обяснения давам

Препоръчани теми