Мари, бързо оздравяване,
предписаха ли ви нещо за хемоглобина? Нашият беше на долната граница, но и аз не бях дала месо тогава когато правихме изследванията на 6м, сега другият месец ще видим как е.
предписаха ли ви нещо за хемоглобина? Нашият беше на долната граница, но и аз не бях дала месо тогава когато правихме изследванията на 6м, сега другият месец ще видим как е.
и не се знае до кога ще го пий...

Но то пък трябва да се оправи та да вкараш нови храни.Оф тия вируси...Половинката казва че повечето дечица на колегите му са с разстройство и температура.Дано поне не повтаря този...
Aз имах предположение, че може да е от банан, но интересното е, че много пъти съм и давала пасиран суров банан и такива неща не бях виждала, а пък вчера и дадох така директно половин банан... 
Аз си спомням първото ми сладкарско приключение, бях на 13-14г. някъде и започнах да правя някакъв какаов кекс от една тетрадка с рецепти на майка ми и най-прилежно сложих всички съставки и точни грамажи и всичко изглеждаше супер и така, сложих го във фурната, и от време на време боцках с една клечка за зъби да проверям дали е готов (така съм гледала майка, че прави), бре, тоя кекс братче, хвана супер коричка отгоре, а вътре си е като пихтия още буквално.. та, пекох го аз може би 2-3 часа, отгоре и отдолу беше изгорял яко, а вътре си стоеше течен. Идват си нашите от работа и се оказва, че като си е писала рецептата не е написала, че се слага брашно, защото то е ясно това, ясно, ясно, ама за който може да готви, а не за новобранки
С две думи кекса беше много вкусен, изяхода го с лъжици и достаааа се посмяха
А сега, мога да кажа, че ми е най-любимо именно сладки неща да правя

И вече сладко сладко спи
И сега мама ще може най-накрая да си пише спокойно във форума, не само да чете през телефона 
И аз отговарям - "86
Викам " Имам 18 даже и 2 деца имам, ама като съм без тях не ми личи"
Голям смях падна. /И наистина в момента няма как да разбере човек дори, че съм женена, защото си нося само годежния пръстен - само той ми става, халката не мога да я навра
" И явно се усетиха че имам дете и ме зарязаха
/

Аз също имам гастрит и наскоро ядох някакви глупости и така ме беше свил, ужас. Пия преди всяко хранене, на гладно, клеева тинктура, много ми помага 

, че аз два дена подред му давам вечер кисело мляко, но не го топля, оставям го уж малко на стайна, но все пак си е леко студено, та сега се притесних 

А какво стана с кашата, как ще кърмиш?
Така е, от 3 години не съм яла нормално Препоръчани теми