С трепет си спомняме всички за щъркелите Декемврийски Тема 11

• 31 795
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
Ох, закъсах да, в събота ме сряза стомаха, след една студена активия. И от тогава ме боли, кога силно кога по-слабо... Пих и еспумизан и бускулизин - не помага. Най-много гастрита да ми е преминал в язва  Confused

п.с. И аз не държа на детския клуб Simple Smile

# 421
  • София
здравейте,

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ФИЛИПЧЕТАТА Simple Smile ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВи И САМО ДА РАДВАТ РОДИТЕЛИТЕ СИ Simple Smile

Бебешондел и мен ме брой за четвъртък и 15:00 е перфектно Simple Smile Е това със стомаха е гадост и дано не е това което ти предполагаш, а просто неразположение.

Josepha браво на теб за желанието Simple Smile много сполучливо става брускети с песто с босилек и белени розови домати нарязани на малки кубчета.

# 422

Честит 1ви рожден ден на бебе Гошко! Да е жив и здрав , много послушен и много безгрижно и щастливо детство Simple Smile

# 423
НИе днес имаме месеичнка!

На 11 месеца вече е по-смел в стъпките си , предполагам че до годинката ще проходи малкия бебок. Нямаме зъбче все още...само ние ли останахме щърбави  tooth

# 424
Добра, Честит празник.

Честит първи рожден ден на Гошко. Желая му да бъде много здрав, много весел и безгрижен, много щастлив и обичан, много палав , но и много послушен, от всичко по много. Нека да има едно прекрасно детство изпълнено с много игри и веселие. Прегръщаме ви и весел празник:)

Момичета, и аз днес имам повод да почерпя, ставам на 30  Mr. Green

# 425

Честит Първи рожден ден  на малък Гошко! Да е жив и здрав и  много  щастлив!

mama_Iva ,честит Юбилей! Да си жива и здрава и по-малко да  те ядосват  мъжете ти!

rossy-pm
, честита ви месечинка!

# 426
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГОГО!!
Да е жив и здрав, много щаслив и палав! желая му едно прекрасно детство изпълнено с много любов и игри! Весело изкарване  Hug
 а на Dobra едно newsm51 от мен !!

Честита ви месечинак rossy-pm!

mama_Iva Честит юбилей!
 bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni

# 427
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГОГО!РАСТИ МНОГО ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО МИЛО ДЕТЕ!

МАМА ИВА, ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ!МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТЛИВИ И БЕЗГРИЖНИ ДНИ!

Честити месечинки на бебоците Hug

# 428
Честит Рожден Ден на Гошко!

Честит празник и на всички други, които имат повод!

# 429
Здравейте, мамета  wavey

Днес в темата голям купон се завихря  Party

ЧРД на малкия Гошко, бъди жив и здрав малък сладурко, расти щастлив и безгрижен, обгърнат от любовта на мама, тате и кака  Heart Eyes Hug

ЧРД и на Мама Ива! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана и мъжете ти мнооооооооооооооооого да те слушат  Wink Hug Наздраве за юбилея!!!

Честити месечинки и на порасналите бебоци  Hug

# 430
Честит Първи рожден ден  на малък-голям Гошко! Да е жив и здрав и  много  щастлив,весел,засмян и пакостлив Mr. Green

mama_Iva ,честит Юбилей!  bouquet

rossy-pm - честита  Месечинка

# 431
Честит рожден ден, Гошко! Честит празник, Добра! Да ви е жив и здрав, все така усмихнат и щастлив!

Честит юбилей, Иве!

Честита ви месечинка, Роси!

# 432
  • София
Ехеееееееееее, днес много празници - чудесен ден!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОГО - ДА Е МНОГО ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И УСМИХНАТ ВИНАГИ!

ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ, ИВЧЕ!!! БЪДИ МНОГО ЗДРАВА, ВЕСЕЛА И ТРИМАТА МЪЖЕ МНОООООГО ДА ТЕ СЛУШАТ И ГЛЕЗЯТ!   bouquet   bouquet   bouquet

rossy-pm, честита месечинка на вас!!!

Аз нещо тея месечинки така и не ги уважих, но пък много се кефя на ceci88, която си поръчваше торти за Ивонка за всяка месечинка! И малките поводи трябва да се уважават  Peace

# 433
Josepha
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=346653.0[/quote]

намерих много готини пингвини и лесни за изпълнение за домашно парти

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=416599.0   i тука има веселяшки шаренийки

http://partytips.do.am/photo/parti_jastija/khapki/soleni_khapki_ … i_i_sirene/7-0-27  - тук се изкефих на тези хапки-краставици

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 09:19 от RikaRurika

# 434
  • София
Уоу, RikaRurika , много симпатично, благодаря ти!!!

Май темата с чувалчетата отмина, ама аз да се похваля, че намерих неверооятно готино чувалче с пух на ТСМ за само 49лв.
Ако някой още търси, давам идея да търсите в ТСМ. Изработката е много добра, чувалчето е много топло и перфектно изработено  Peace

Общи условия

Активация на акаунт