Да се похваля и аз си направих Фондана
нали пише,че трябва да стой в хладилника сега

нали пише,че трябва да стой в хладилника сега
Александрина му праща поздрави и целувки 

Вие как решихте да празнувате последно?Извинявай, може да си казала и да не съм видяла!
Аз съм по мрежите повече и да кажа как не работи скрипта дето са го написали братята индийци
скоро ще си остана само с писането в тетрадката за постиженията на филип - нали му водя дневник
Затъпявам прогресивно, ама е за най-хубавото нещо
само не мога да намеря боя за сладки
до сега бяхме с моя мъж в кауфланд но няма там

уж трябва. Фондана стана добре, сложих го лесно. накъса се от едната вертикална страна, но залепих нови парченца и замазах с мокри пръсти. Като престоя в хладилника следите вече не си личаха. Направих го светло син. Моля, НЕ ползвайте желатина на Долче Вита. Предния път правих с Йоткер и стана 6, а сега с Долче вита ми направи бучки, които после чоплих с нокти. Фигурките се оказаха нелесна задача, пак подцених. Изобщо не е като с пластелин, поне не с моята смес. Изфабрикувах едно тлъсто прасе, което според майка ми прилича на мече
Заека е роднина на граф Дракула, няма да го сложа. Освен това налепих малки фигурки по стените, засега само розови, мъжа ми се развика, че си губя времето и буквално ме застави да прекъсна. Метнах обратно във фризера и утре ще довършвам. На този етап съжелявам, че се захванах
Пък много ме забавляват писанията ти, имаш голямо дар слово! На Метро цената е 4,50 (Николета, ако искаш си купи боите от Метро), а ти взе ли тези тубички за надписи (информативно те са около 2,50 лв) ако си взела-какво представляват и за какво точно са? Все още съм в чуденка кое тесто да започна. Това с желатина на Добра или пареното на Николета. ЩЕ чакам утре отзивите ви. Николета, сподели стават ли лесно фигурки от тестото? И дано нямате повече инциденти с падания.

Препоръчани теми