С трепет си спомняме всички за щъркелите Декемврийски Тема 11

• 31 815
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
Николета ужасно нещо-дано да няма нищо сериозно ,това с паданията и премятанията е много гадно -тия малчовци хич не ги е страх от нищо -кога ли ще се усетят да се пазят??? ooooh!

за групата във фейсбука как става,че най-накрая вече си направих

# 391
Честито на малките ни именничета  Heart Eyes Да са живи и здрави и много послушни  Hug

Mary_Angel Пуснахте ли микробиология?

За колажа - ако искате да сложим дата 23ти? Може и анкета да пуснем ...

За четвъртък ако искате да се разберем 14 часа в мола. За място дайте идея.

Николета  Hug

# 392

За ФБ, трябва да ми станеш приятелка на личния ми ФБ, търси ме като Цвети Александрова, снимката ми на профила сме аз и малката и аз ще те добавя в групата  Peace

# 393
а може и някаква класация да измислим за бебоците? да даваме идей коя за кое бебе да е Simple Smile мисля че ще е интересно  Laughing

даа ужасно е найстина...щях да се похваля че от сутринта върви като го държа сега явно се стресна и стой мирно нито мърмори нищо..ще се приспиваме сега  Embarassed

# 394
Здравейте момичета Simple Smile

Хайде кафенцата днес от мен...кой както го харесва Simple Smile За всички спали-недоспали майчета, и специално за Поли! А и за Светлето отново! Hug

Честит имен ден на Филчовците ни отново! Да са ви здравички и щастливи деца! Hug

За стълбите ще мислим как да стане, че пък и те са отворени донякъде... замислих се че няма как да се закрепи преградата...Sad

Катенок, за готвенето... Не съм имала кога да се запаля да ти кажа... Първо с нашите докато живеех абсурд Simple Smile После като студентка си бях сама в нас, те отидоха да живеят отделно в къща, само хляб и кашкавал се премятаха  Joy Все бях или на работа, или по купони, или с приятелите ми си поръчвахме пици в нас. Еххх живот! И накрая половинката все той готви, то си му е хоби на него, така разпускал  #Crazy Аз правех супички, нещо сладко съм тествала. Но като се появи малкия каприз съвсем приключих с опитите Simple Smile По натам пак Simple Smile

За РД и аз мисля най-накрая да стигна за едно маникюрче и подстигване със сешоар, макар и да не събираме никой освен близките. Точно година след последния път в който бях на маникюр и педикюр, преди да ида в Шейново Simple Smile

Мери, дано се оправи адашката по бързо. Дали не е от зъбки?Преди първите две зъбчета лятото и Ая имаше малко сополки.

Цеци, какво пък става с това гадене...  Hug Да нямаш някакъв гастрит обострен и от него да става? Ма как няма да видят... Аз имах едно лято така, 2 седмици ми се гадеше зверски, в Токуда ми казват вирус...Добре че дядо ми ме видя, само като пипна корема и стомаха, разбра че е гастрита. Пих дълго време едни хапчета и мина...Дано не става така повече  Praynig

Иве, единствения начин да не се разбуди понякога изцяло е да я взема веднага като се размрънка и не ще бибката...и да клатушкам докато се унесе пак Simple Smile Аз гледам да не ставаме, светкаме или нещо което да я накара да иска да си правим компания Simple Smile Да си знае, че спим нощта. Та ако ще да клатя цяла нощ... Joy

А за гърнето и аз нещо съм забемарила опитите, все като стане ми се вижда разтоплена да не ч събличам...и само го цели с топчета  hahahaА така хубаво лятото беше посвикнала...

Мадам З, важното е че можем вече  HugАз ни от компа, ни от телефона можехдо тези дни.

Лек ден засега... как ще идем за храната по този студ... дано се раздигне малко!

# 395

За ФБ, трябва да ми станеш приятелка на личния ми ФБ, търси ме като Цвети Александрова, снимката ми на профила сме аз и малката и аз ще те добавя в групата  Peace

дано съм те уцелила,че ако знаеш колко Цвети Александрови има Grinning но само една беше с малка принцеска ,на възрастта на моя принц Laughing

# 396
Честит имен ден на Филиповците!

Николета, Hug дано не се е ударил лошо.

Да ви кажа зарибих и майка ми и сестра ми за тортите, че племенника ми и той декемврийче. Те с фигурките нямат проблем дето се вика отдава им се. Имам време до 24.12 да чета и да пробвам няколко пъти да измайсторя фондана  Laughing иначе вътре с готови блатове и карамелен сироп/бях майсторила на мъжо за рожденния ден и стана супер/  Mr. Green Ама съм се надъхала...При нас тук са по също по 50 лв. тортите. На мен хем не ми се дават, хем ми се иска да се постарая за детето. Добра, успех днес си съм сигурна, че утре Гошето ще има най-красивата торта, защото ще е направена с много любов  Hug

Коледно костюмче купих миналата година от тук http://www.bebeshkidreshki.com/category/113/4-1-koleda.html. Миналата година беше големичко, но тази ще ни е тъкмо  Laughing

ceci88 , не се притеснявай мила  Hug Ако трябва отиди потърси друго мнение. Аз също се чувствам като парцал. Умората ми идва вече в повечко. Изпадам в едни такива депресивни състояния Sad При теб може и от храна да е нещо. Ще се оправи всичко  Hug

# 397
 newsm10

дано съм те уцелила,че ако знаеш колко Цвети Александрови има Grinning но само една беше с малка принцеска ,на възрастта на моя принц Laughing

# 398
Здравейте!
Честит имен ден на двете Филипчета! Да са живи и здрави и много послушни!

Николета  Hug , горкичкия Гошко Sad

Калинче за преградата
- аз купих такава от Продавалника (нова)за 35 лв. Погледни и там . Само дето долу да стълбата няма как да я сложа , тъй като няма стена от двете страни. Мисля да я сложа най-горе на стълбата , тъй като горе ще е детската , да не вземе някой ден да се търколи от горе на долу мъника (в бъдеще де).

# 399
  • София
Мили момичета, мерси за пожеланията за именния ден на Фифо  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

ANGYA, айде и тук - жив и здрав малкия разбойник!!!!   bouquet   bouquet

Ниkoлета, ако се е успокоил Гого и не плаче, не се тревожи. Ще го следиш днес за повръщане и да се надяваме, че всичко е наред. Паданията са ужасно нещо, ама май не може без тях.

ceci88, оправяй се бързо, че сигурно се стряскаш много. Но едва ли е нещо сериозно - все пак са те изследвали

mama_Iva , твоят  Алекс не признава общоприетите  понятия за ден и нощ, Laughing ама да се надяваме, че е еднократно. Аз се чувствам хронично недоспала и сенките ми под очите стават все по-тъмни  Sad

# 400
Благодаря Ви момичета за милите пожелания!

Аааааааа, Поли, Josepha по може да  напише  някакъв софтуер Wink Аз  съм по мрежите повече и да кажа как не  работи скрипта дето  са  го написали  братята  индийци Simple Smile

Ниkoлета , наблюдавай го дали  е сънен  и  повръща през деня. Ако  няма  тези  симптоми  значи нищо  му няма.   Hug Hug Hug

# 401
Момичета, благодаря ви за топлото отношение  Hug Hug Hug Много ми е приятно с вас, но понякога обстоятелствата са такива, че не мога да изчета всичко и съответно не мога да се включа адекватно в темите, които обсъждате.

Мари Ангел, дано е чиста микробиологията на Калина, това със вечните сополи ми прилича на някаква алегрична реакция.

За какъв колаж става дума, на нашите бебета ли  newsm78 че не можах да прочета назад за какво иде реч.

Ей сладкарките, съвсем ще ме комплексирате  Crossing Arms, едно че нямам време, второ че май и уменията ми са доста скромни  Mr. Green. В събота правихме с Александрина меденки, голяма забава беше, месихме, точихме, изрязвахме с формичките, много й хареса, а и крайния резултат беше страхотен. Мисля да направим и за Коледа такива, но с подобаващата украса за празника с
боички.

Николета, дано всичко е наред с детенце. Уф, ужасно стресиращи са тези падания, и Ники тупна преди седмица от нашето легло, при все че мъжът ми беше до него, за секунда нещо си погледна телефона, аз оправях гардероба и само чухме туп и писък. Добре че леглото ни ни е високо, но и аз треперих и ревах цяла нощ. Да не говорим, че изпаднах в истерия като го видях на земята.

Ивче, и Ники от няколко вечери решава да будува по два часа нощем. Няма сън и това е, а през деня не мога да легна с него, че трябва да чета за изпитите.

Честит празник на именниците ни днес, живи и здрави да са   bouquet

# 402
Честит празник на Филипчетата, да са живи и здрави! Hug

Кали, поздравления, виж какви чудни неща сервираш. Laughing

Цеци, дано не е нещо сериозно, все пак потърси и друго мнение. Heart Eyes

Ели, пиши по-честичко, не сме те забравили в никакъв случай. Колажа е за нашите бебчета, снимки се пращат на Бебешондел. Flutter

Аз днес попаднах на тази ТЕМА и се хиля като луда, малката като видя как се превивам от смях и тя започна.  Mr. Green

# 403
Кимбърли направо се напиках от смях с тази тема Mr. Green Mr. Green Mr. Green-Излизаме навън и срещаме една съседка, която е извела пуделчето си. Синът ми вместо "добър ден" и казва:
- Мама днес е с кубинките против кучета. После добавя: - Много боли като те ритат с тях в главата!
Друга случка в асансьора (преди 2 години): Влиза един съсед със запалена цигара, а детето със светнали очички:
- Мамо, ето го идиота, дето пуши в асансьора, нали все се чудеше кой е!

smile3532 smile3532

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 15:07 от RikaRurika

# 404
На мен това ми стана любимото - автор beca:

"Случка от преди малко. Мъжът ми си бутна мобилния и той падна под масата. Моли ме да го вдигна, но аз отказвам, понеже всяка вечер повтарям да го не слага на масата. Докато се разправяме звъни телефона и дребната вдига. Майка ми явно пита защо се обажда тя, какво правим ние. Отговора:
-Тате моли мама да му го вдигне, ама тя не иска, щото той не го слага, където трябва." Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Леле, как се разведрих с тази тема, че нещо денят ми беше скапан, възвърна ми се настроението. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт