С трепет си спомняме всички за щъркелите Декемврийски Тема 11

• 32 437
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро и от мен!  Laughing днес тук вали сняг  Rolling Eyes ужасно е времето и не става никаде да отидем.... мисля да си взема продуктите и да се мятам и аз да правя торта  Laughing найстина са скъпи... на Гого която поръчахме за РД ни излезе 70лв за сега.... за това за вкъщи като се съберем баби дядовци лели чичовци реших аз да я направя...онази е за детския кът  #Crazy не ми се дават още толкова и за вкъщи...... #Crazy newsm78

# 376
Охооо днес си имаме именник   Hug айде да е жив и здрав малкия Филип на ANGYA, много палав и щаслив!

# 377
Охооо днес си имаме именник   Hug айде да е жив и здрав малкия Филип на ANGYA, много палав и щаслив!
Мерси, ама и на Джойс бебока е  именник Simple Smile
Хайде Джойс, Честит ти именник, жив, здрав, палав и  любознателен.  Simple Smile   Hug Hug  

Да почерпя, че и днес имаме  имен ден. Днес е апостол Филип.

# 378
честито на именяците-Филип ми е много любимо име  bouquet

# 379
искам да питам майсторките на тортите Mr. Green- тоя фондан от него ли се правят фигурките или с него само се облича  тортата???/пареното тесто изглежда много лесно и май ще се пробвам Rolling Eyes

много е заразно това с тортите  Mr. Green Mr. Green Mr. Greenи на мен са ми все в главата-следващият път някоя мама да не реши да майстори градинска люлка собственоръчно и всички да се юрнем ,че това ще е мнооого трудно smile3532 smile3532

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 09:22 от RikaRurika

# 380
Джойс честит ти именник Simple Smile Simple Smile Simple Smile да е виж и здрав и много много щаслив   party006  party006  party006

# 381
Честит имен ден на именниците ни днес!

Да се оплача - от 1 месец Калина е със сополи и днес за пореден път сме на лекар. Няма температура или зачервено гърло, яде и играе нормално, но сополът и се стича до пъпа. Пробвахме какво ли не. Ужас. Дано до рождения и ден е здрава, че планирам да правя бебешко парти, но ако е болна ще е май самотна на него  Cry

Някой беше питал за цикъла - на мен ми идва вече 3 пъти и е абсолютно същият както от преди да забременея.

Още се кърмим, но само вечер. Количеството е малко и дохранвам с АМ.

Торта за РД няма да правя, за мен това е висш пилотаж. Не обичам да готвя, самият процес ме изнервя. Решила съм да се поглезя за РД на Калина - прическа, маникюр, нова дрешка - все пак и аз имам празник. Дребното е вече готово за празника с нов тоалет, поканени деца за партито, остава само тортата да поръчам тези дни - май ще е с Мечо Пух, а догодина каквото шефката реши.

# 382

много е заразно това с тортите  Mr. Green Mr. Green Mr. Greenи на мен са ми все в главата-следващият път някоя мама да не реши да майстори градинска люлка собственоръчно и всички да се юрнем ,че това ще е мнооого трудно smile3532 smile3532

Joy Joy

За чувалчето, благодаря за хвалбите. Но не се депресирайте, на мен това ми е работата. Това съм учила и се занимавам с мода. Все едно Josepha или ANGYA да напишат някой софтуер... Joy Joy Може и да се замисля, през втората година от майчинството, за да си докарам по-голям доход, може да шия чувалчета и да ги продавам по интернет.... Mr. GreenШегувам се, аз това едвам успях да седна и да го измайсторя....Не ме оставя моето дете да свърша нищичко.

Здравейте, майстор-сладкари.... Направо ми скрихте шапката с тези фондани, торти и др. такива. Аз нямам време да седна и да хапна, какво остава за торти... На мен също ми е (или поне беше) любимо занимание да тортоправя, но не съм го правила от доста години. Затова и аз не съм пробвала новите тенденции в тортите. И като сътворите красоти, да ги покажете тук Laughing

Калина, браво, справила си се с почерпката. А това със стълбите у вас, да ти кажа честно, когато съм гледала снимки на Ая у вас, все това съм си мислела как ще се катери по тези стълби и че ще ви побърка.

Честит имен ден на Фифовците на Josepha и ANGYA . Да са ви живи и здрави. Ама такива имена им избрахте, че да може да се черпите няколко пъти годишно.

Честит рожден ден на всички бебоци, които вече навършиха годинка. Да са радост и гордост на своите родители.

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 10:02 от poli.t

# 383
Здравейте, мамета!

Честити първи рождени дни на Ники и Преслав, да са живи и здрави и да радват мама и тате!!! newsm38 newsm59

Честит втори  Laughing имен ден на Фифовците, да са живи и здрави малките мъжаги  Laughing Hug

Скоро започват със страшна сила големите купони, така че всички малчовци да са здрави до тогава  Hug

Майстор-сладкарките искам снимки, за съжаление няма да може да пробваме от творенията ви, ама поне да изплакнем очи  Hug Laughing

Абе мамета от два дни малката не иска да суче нощем, предлагам й гърда тя не ще, май това е краят на кърмаческата ми кариера, поне с първото  Wink Вие к'во ще кажете, мамите с опит.... Обаче имам голяма мъка, малката не ще АМ, не ще и вода да пие, сокове абсурд, страх ме е да не се обезводни, давам и с пипета и я плюе, обаче хамомилата като й я давам разредена с вода и пак с пипета и я пие, знаме че не трябва ама ще взема да й подсладя вода, за да пие това дете, че така ме е страх. Дайте съвет  Shocked

Нали бях писала, че ми става лошо и се водих даже три дни в бълница да ме изследват и с изследванията всичко беше ОК, обаче в петък следобяд и вечерта пак ми стана така, гадене ама жестоко, чак ми се дорева и после пак повръщане и разстройство и на следващия ден ми беше вече добре. Вече се плаша, всичко е наред, а на мен не ми е добре, к'во ми станааааааа  newsm45

Хайде лек ден от нас  Heart Eyes

# 384
Честит имен ден на Филип на Джойс и на Филип на ANGYA!!!!
Да разстат здрави момчетата и винаги да радват мама и тате!!! Весел празник ан семействата!!!

# 385
Четит имен ден на Филчовците, да са ви живи и здрави! 
Мадам, имам точно същите-няколко аромата, обяснила си го перфектно  Hug Мерси!

Кой пита дали от фондана се правят фигурките-по принцип да, това, което поне аз четох. За по-големи фигурки трябвало да престои тестото-сложна история.
освен време да се направи тортата изисква и доста време четене.

# 386
Ей, много съм загубена... честит имен ден на Филип на Жозефа и на Филип на Ангия. Да са живи и здрави имениците ни, малко палави и щури, много весели и щастливи.... Wink Честит празник и  на мамчетата им, нека и те да са здрави за да си ги глезят дълги, дълги години Simple Smile
Честит имен ден и на всички останали , които днес имат повод... бъдете здрави и усмихнати Simple Smile

Елена, казвай какво се разбираме за четвъртък. Аз съм на 99% ,че ще дойда. 1% си оставям ако изкочи нещо изненадващо, но да се надяваме ,че няма ... за колажа за снимките дай да сложим някъде отгоре на темата като анкета ли или и аз незнам ама на видно място инфо ,че повече майчета да видят и да пратят снимки, нека и да определим краен срок, че да не се разточат нещата във времето... защото то пращането на снимките е най-лесната работа ... Wink

Дайте да се организираме и нова класация да си направим, аз ще видя да взема да сортирам данните и да класирам първенците ( така ще подкупите към мен адресирайте  WinkWink Wink ),а пък и може да добавим в началния списък колко са порастнали нашите деца за 1 година ...  примерно м/у 1 и 10.12 нека всеки да пише в темата ръст ,тегло, брой зъби  и вече каквото смята ,че детето му прави най-добре и единствено... ще пробвам да класирам всички в най-разнородни категории за да няма сърдити  Hug очаквам и идеи, че сама ще ми е трудно да измисля всичко  Mr. Green

Калинче, за стълбите май единственото решение е да си купите от тези прегради, които се продават. ПОне следващите 2 години ще ти трябва със сигурност, така че си струва инвестицията ...

Моят Алекс снощи се събудил в 2ч ( понеже спи в хола с баща си ) и към 3ч дойдоха да ме викнат и мен ,че да поема щафетата от татко му , та той до 3:30ч си игра, много весел беше... показвах му колко е тъкмо навън, слагах го да ляга, но не, беше решил ,че се е наспал. Накрая го накърмих и вече го озстощих и заспа. Ужас значи, чувала съм за такива деца, които стават нощно време и започват да си играят с часове...  Shocked Shocked Shocked дано да е инцидентно...
също така нямаме никаъв успех с гърнето. При вас как е ? Слагам го, той се хили и почва да удря отстрани с ръце по него, после става иска да стъпи вътре и накрая го хваща и почва да го размята.... май ще е от децата, които си го слагат като шапки на главата  Joy Joy Joy  Ох незнам , ама и аз не съм от най-упоритите, все се сещам вече като съм сменила памперса и е облечен, а нали се сещате ,че ме мързи да го събличам пак ... та така...

# 387
ceci  - и при нас така се получи-2,3 нощи отказа да суче ,ревеше и се мяташе и реших,че това добра възможност за пркратяване на нощното хранене-но не беше лесно,защото след това търсеше да суче-ама нямааа,но се научи през деня да пие кисело млекце от биберона и така си се успокоява ,пробвай го с някаква различна течност от тези до сега, които си предлагала-пробвай  и с ново интересно шише- с някакво животинче да речем -дано ви се получи

дано ти мине бързо неразположението ,ч е е ужасно така да не знаеш какво ти е Praynig

# 388
Честит имен ден на децата с имена Филип и Филипа Hug
Добра, ти коя рецепта за фондан ползва?
Фонданът става бял нали, няма нужда от оцветяване?

# 389
Преживяххххххх ужасен кошмар!!!!  smile3518
Гого се преобърна от кошара и падна на ламинатаааа по глава newsm45 newsm45 newsm45 така се стресна.... направо с него плаках беше ужасноооо  Cry казаха ми че не е хубаво да го слага сега да спи щом си е ударил главата?? няма зачервено или надуто оглледах го целия...  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт