не ми се дават още толкова и за вкъщи......
не ми се дават още толкова и за вкъщи......
айде да е жив и здрав малкия Филип на ANGYA, много палав и щаслив!

Може и да се замисля, през втората година от майчинството, за да си докарам по-голям доход, може да шия чувалчета и да ги продавам по интернет....

Вие к'во ще кажете, мамите с опит.... Обаче имам голяма мъка, малката не ще АМ, не ще и вода да пие, сокове абсурд, страх ме е да не се обезводни, давам и с пипета и я плюе, обаче хамомилата като й я давам разредена с вода и пак с пипета и я пие, знаме че не трябва ама ще взема да й подсладя вода, за да пие това дете, че така ме е страх. Дайте съвет 

Мерси!
Честит празник и на мамчетата им, нека и те да са здрави за да си ги глезят дълги, дълги години

),а пък и може да добавим в началния списък колко са порастнали нашите деца за 1 година ... примерно м/у 1 и 10.12 нека всеки да пише в темата ръст ,тегло, брой зъби и вече каквото смята ,че детето му прави най-добре и единствено... ще пробвам да класирам всички в най-разнородни категории за да няма сърдити
очаквам и идеи, че сама ще ми е трудно да измисля всичко
Ох незнам , ама и аз не съм от най-упоритите, все се сещам вече като съм сменила памперса и е облечен, а нали се сещате ,че ме мързи да го събличам пак ... та така...
Препоръчани теми