за групата във фейсбука как става,че най-накрая вече си направих

За всички спали-недоспали майчета, и специално за Поли! А и за Светлето отново! 

После като студентка си бях сама в нас, те отидоха да живеят отделно в къща, само хляб и кашкавал се премятаха
Все бях или на работа, или по купони, или с приятелите ми си поръчвахме пици в нас. Еххх живот! И накрая половинката все той готви, то си му е хоби на него, така разпускал
Аз правех супички, нещо сладко съм тествала. Но като се появи малкия каприз съвсем приключих с опитите
По натам пак 
Да нямаш някакъв гастрит обострен и от него да става? Ма как няма да видят... Аз имах едно лято така, 2 седмици ми се гадеше зверски, в Токуда ми казват вирус...Добре че дядо ми ме видя, само като пипна корема и стомаха, разбра че е гастрита. Пих дълго време едни хапчета и мина...Дано не става така повече 
Аз гледам да не ставаме, светкаме или нещо което да я накара да иска да си правим компания
Да си знае, че спим нощта. Та ако ще да клатя цяла нощ... 
А така хубаво лятото беше посвикнала...
Аз ни от компа, ни от телефона можехдо тези дни.
но само една беше с малка принцеска ,на възрастта на моя принц
дано не се е ударил лошо.
Ако трябва отиди потърси друго мнение. Аз също се чувствам като парцал. Умората ми идва вече в повечко. Изпадам в едни такива депресивни състояния
При теб може и от храна да е нещо. Ще се оправи всичко

но само една беше с малка принцеска ,на възрастта на моя принц
, горкичкия Гошко 

Аз съм по мрежите повече и да кажа как не работи скрипта дето са го написали братята индийци
Много ми е приятно с вас, но понякога обстоятелствата са такива, че не мога да изчета всичко и съответно не мога да се включа адекватно в темите, които обсъждате.
че не можах да прочета назад за какво иде реч.
, едно че нямам време, второ че май и уменията ми са доста скромни 

Препоръчани теми