С трепет си спомняме всички за щъркелите Декемврийски Тема 11

• 31 743
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
Честит Рожден ден на Дейвид  на VeraM! Безгрижно детство  му пожелавам Simple Smile

Добра страхотна е  тортата! Супер  е било партито Simple Smile 

Madame Z и аз от  2 г. някъде  не съм си прала пердетата Wink  По принцип не  ги гладя, пера на кратката програма  и  окачвам направо. Преди лятото  свеки беше  дошла да ми каже как трябвало да ги   изпера  Simple Smile  Joy Joy

# 496
аз пък мразя пердета и килими и съм ги махнала,така ми е толкова светло ,а пък и те само прах събират -ужасни са,за килимите да не говорим какво кълбо от мърсотия стават Sick

# 497
Добро утро,

Честит рожден ден на малкия Дейвид  на VeraM. Нека да е здравичък и да носи радости на мама и татко Simple Smile весел и незабравим празник  Hug

айде по последно коментираното - пердетата ,аз също тази година пропуснах  Joy ... хаха как звучи само. Аз пера веднъж годишно лятото и също като Ангия, на кратка програма и после малко на простора и оказчвам, че мойте са по-дебели и нестава директно да се окачат Simple Smile Ама да си призная ,че и прозорците не съм мила от пролетта и май ще пропусна сега, нямам време, затова пък мисля да ги изпръскам доволно със снежния спрей за КОледа, така ще замаскирам колко за мръсни Wink

Добра, много хубаво си направила за партито. И аз така си смятам кога да каня гостите, да има 2-3 часа и после да си проличи ,че е време да си ходят. За РД на Алекс и аз мисля към 17ч да ги каня, че след час и половина да дойде време за тортата и после айде кой от къде е .... разказите за свекърва ти са много забавни, е сигурна съм ,че подхождаш с такова чувство за хумор, защото ти се реве от нея ,ама ти си печена ,че ще я сложиш някой ден в релси  Hug 
Добра, пак да питам от къде ги закупи тези животинки ??? Simple Smile

Ей, много се радвам ,че ще се съберем повечко. Жозефа , дано да можеш да дойдеш до 16ч ,че да се видим ,че аз ще бързам пък да взимам баткото, но ще гледам да те изчакам  Wink Хайде обаче сега да ми помогнете къде е срещата... аз Дъ МОлЪ го знам добре, ама да си призная разните му кафета и заведенийца за хапване грам не ги уважавам и не съм ги посещавала, ТА туй не го знам къде е ...айде ще се ориентирам по надписите  Joy ама поне споделете кой е големия  Wink Ако може до 12ч някой да помогне ,че някъде тогва мился да излизаме ,че имам лична и искренна среща с мобилния си оператор Wink 

# 498
МАми ,не мога да не ви споделя следната случка: сестра ми бързаща за работа сутринта в най-големия студ в 7.30ч пука гума на околовръстното ,а тя милата е и бременна, имало наблизо бензиностанция и тя попитала за помощ някой вътре от кафето-веднага един човечец скочил и си взел колата и 20 мин  и оправял гумата -даже сам я извадил от багажника и и после и прибрал другата и това в най-големия студ ,сутрин,когато на всички им се спи и им е криво и после нищищко не поискал ,тя искала пари да му даде,да го черпи и т.н. -но той отказал всичко....
НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО -ТО ИМАЛО И ХОРА В НАШАТА ДЪРЖАВА БРЕ-АНГЕЛИ НА ПЪТЯ ......ЕЙ ЗАРАДИ ТАКИВА ПОСТЪПКИ И ХОРА ВСЕ ОЩЕ ЖИВЕЯ ТУКА И МИ ПОДДЪРЖАт ДУХА ЗА ЕДНА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 09:24 от RikaRurika

# 499
Добра, пак да питам от къде ги закупи тези животинки ??? Simple Smile
Сладкарница Пчела, има 7-8 в различни квартали на София.  В електронния каталог нямат много фигурки, но на място предлагат разнообразие. Има даже глеми шоколадови къщи, мотори, коли, каски... Но не ми харесаха за детска торта.

Честит рожден ден на малък  Дейвид ! Да ти е жив, здрав и много да те радва   bouquet Ние раждахме заедно и деляхме една стая с мама Вера. Невероятно мил и позитивен човек  Hug Каза, че чете темата когато може, така че ще си види пожеланията!

# 500
  • София
Ааааа, Ивче, ще дойда!!! Даже преди 15ч, вероятно, така че ще се видим.

Големият Старбъкс е до ескалаторите и асансьорите на тва, което се води 1ет. Няма да го пропуснеш

Ние бяхме на консултация та сутрин - дребния е качил 600гр!!!  #Crazy Потрес!
Педи ме посъветва последното хранене за деня да не е само мляко, щото вероятно вече не му стига и затова спи неспокойно  Thinking Не съм се замисляла пък за това.

А понеже нямаме белег от БЦЖ, ще ни прави другата седмица в събота проба и после ще отчита резултата.
 А и другия месец имало и профилактично кръв и урина - пак ще лепя контейнери на пишката  ooooh!

И друго щях да пиша, ама не се сещам .......
А да - според нея трябвало да го се слагам повече от веднъж на гърне дневно  Shocked Ох, само усложнения - 330 процедури, за мен време няма  Crossing Arms  Whistling

# 501
Ок, ще го открия , ако не ще звъня Simple SmileSimple SmileSimple Smile Мерси и до по-късно.
Аз също ще съм  доста по-рано там ,ама искам да вляза в Карфура да напазарувам за утре някои нещица , та като свърша ще звънна на Ели и ще се намерим Simple SmileSimple SmileSimple Smile

За мантуто е кофти работата ,ама ще се справите. На баткото му правиха и самата проба не боли, но не трябва да мърда, обаче това в рамото е гадничко ... дано да не трябва да се слага  Hug

Защо 600гр да са малко ?  newsm78 Ние последния месец сме качили около 300гр и  на мен дори ми се вижда доста "надебелял" Направил е едни бузки и ми е дундав вече. Ама той не спира да яде ... иначе аз вечер също не оставям само на мляко, винаги давам нещо преди това, каша, мляко с бисквити , общо взето май дори го тъпча повече от необходимото за да не огладнява, а после го и кърмя...  Embarassed
а за гърнето аз знам как трябва ама не го правя. На всяка смяна на памперса за да има файда, да свикне и да уцелиш поне веднъж да се изпишка вътре ... ама и аз нямам време, а и бях писала, че все се сещам вече като съм сложила новия памперс и е облечен... та затова засега гърнето го използва като барабан или стъпва в него  hahaha

RikaRurika хубаво е това което разправяш. То винаги се намират добри хора и доста често има и хубави неща в живота ни и около нас , обаче като че ли в последните години пропускаме хубавото и все се вглеждаме в лошото и гадното , та затова сме останали с впечатление, че все гадории се случават и народа е станал един ... забравих си дуимата  Confused , незаинтересован да речем Simple Smile

Айде да се оправям, че днес имам пак бонус промоция, спи от 8:40ч, та го чакам всеки момент Simple Smile

# 502
Само моята педиатърка ли е такова перде  ooooh! Когато Гошко наддаваше по 100гр. на месец тя ми разправяше, че било нормално  Close За схеми на хранене и дума не отваря! Белега от БЦЖ изобщо не е гледала нито на дъщеря ми, нито сега при него. Генитали никога не преглежда. Все я карам насила да проверява пъпа и тя едва ли не компромис ми прави! Когато трябваше да се лепи го водих в Токуда, защото тя счете за достатъчно да ми обясни, но не и да го свърши сама. Цялата консултацие представлява тупване на кантара и мерене в сандъчето за височина, нищо друго. Даже главичката забравя да мери. Когато дъщеря ми беше бебе много харесвах тази лекарка, явно критериите ми са били силно занижени. Не съм знаела какво е редно да прави и не съм усещала "липса".

# 503
да ви кажа за гърнето-ние с него си играеме ,ма то моя синковец не може да стои и 1 мин седнал на едно място  Mr. Green
обаче от известно време след всяко събуждане го хващам подмишка ,свалям пампето и прав го държа пред един леген,държа му пишока и постоянно повтарям пишшшшшшшшш, почти веднага се изпишква-и му е толкова кеф ,защото прави фонтан и то шорти и се кефи много и сигурно за това пишка  Laughing когато имам време  и през час съм го изпишквала ,а вечер задължително преди миенето/къпането ,защото иначе веднага свършва работата в коритото  Tired
сега сваля ли му памперса и започва веднага да пишка -понякога нямам време да наглася маркуча правилно в градинката/легена/толкова е бърз newsm62
*обаче се ядосва,че не може да види от къде извира струйката ,понеже има шкембе като тираджия  Joy hahaha
забравих да добявя,че като свърши работата го питам няколко пъти/3,4/ : готово ли е  Mr. Green и след това казваме :браво браво браво и пляскаме продължително  Crazyе не винаги се включва в моите *циркове* ама понякога и той пляска-вече е запомнил процедурата стъпка по стъпка и си чака ако съм забравила нещо от сценария Mr. Green
та мамите с момченца могат да пробват -много е забавно за детето,покрай забавата свършваме основното

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 11:15 от RikaRurika

# 504
Добра ,нашият педи още преди 2 месеца ми каза да го водя на консултация чак като стане на годинка,бил си изглеждал добре външно и нали се хранел ...... ма аз така или иначе бях сметнала,че няма никъв смисъл от мерене и теглене и тъй или иначе нямаше да го водя  Mr. Green
щом е весел ,играе и се храни  то няистина няма смисъл и без това с тия 100 ката дрехи едвам ще го съблеча за процедурите Mr. Green и само ще се изнерви и ядоса

# 505
  • София
RikaRurika много ме развесели с пишкането Simple Smile При нас най-големият кеф за Гоги е като свърши работата да види как пускам водата в тоалетната чиния след като изхвърля съдържанието на гърнето.

Да ви кажа Гоги какъв актьор е станал, ако нещо му вземеш или му направиш забележка се хвърля на пода и почва да прави опити да се разплаче насила и незнам да му се скарам ли или да му се смея и нацелувам за несполучливите опити Simple Smile В крайна сметка го целувам и той е много доволен.

Ние ще дойдеме от Перник направо в мола.

# 506
  • София

Защо 600гр да са малко ?  newsm78 Ние последния месец сме качили около 300гр и  на мен дори ми

Аз така съм го написала, че не се разбира от кое съм потресена. Вижда ми се много 600гр. и затова се притеснявам, че сигурно не го храня правилно  Thinking
Тея каши да не би да ми идват в повече, не знам и аз.
Още не може да свикне с кухнята /реално само 2 дена съм давала, де/ и не мога да му давам супата за вечеря  Thinking
И без тва нещо пак ми се е обринал на корема и се ядосвам  #Cussing out

RikaRurika, голям си образ. Какъв разказ за гърнето само  hahaha  Joy  hahaha  Joy  hahaha

# 507
охххх моя Гого е станал голям лиглиоооо  #Crazy от както падна само плаче и иска на ръце за секунда не дава да го оставя сам да си играе  Twisted Evil и се смей на всичко на тавана нанякви салфетки...маи не му се отраз
и добре удара  Laughing Laughing Laughing... Crazy
Аз не мога да го науча на гърне  Cry плаче от него и се страхува рита го.... ужас е! ще си караме на памперси в близката година май  Laughing
За РД нащо ще е от 11:00ч в детския кът! и после от 15ч вкъщи с роднини.... и вечерта с моя мъж и приятели ще ходим на Дискотека  Laughing малкия ще стой при баба и дядо  Laughing Laughing
За кг ний сме наддали 100гр този месец и сме щасливи.... Josepa сподели с какво го храниш това дете бе...ний толкова не сме наддавали от 4м  Laughing Grinning hahaha най много наддаде 1-вия месец 800гр  Money Stop ще сме джобни гаджета !

# 508
Честит рожден ден на Дейвид!Да расте здраво и щастливо дете!

Точно се бях сетила че Вера раждаше с Добра в Токуда:)Дано драсне някой ред:)Или да качи снимчица на малкия.

Иве,готино че ще има парти все пак утре HugДано да си изкарате чудесно!:)

За рождения ден и аз мисля да е към 17.30-18.00.Чудех се за наобед,но май няма да е така.Тя привечер вече си издържа без драми докъм 21 и нещо,та 2 часа и половина примерно и делегация:)

Мадам З,Вики явно е отказала предиобедното сънче,щом заспива наобед.Ая сега спи и после чак след 15.

А за среща по Коледа съм вече със 100 ръце ЗА...Simple SmileСлед като и днес се оказва,че няма как половинката да ни закара до мола.А и той като чу за пътуване с нея когато й се приспива,съвсем ме отсвири...Simple SmileОффф да свиква това детенце да се вози в столче и да мога аз сама да си джиткам с нея,а не да разчитам на някой.Ама засега нъцки.Така че чакам и аз снимки с нетърпение Hug

Рика,на мен много пъти са ми помагали хора точно със спукана гума,даже веднъж в една снежна виелица в най голямото задръстване вечерта...Ревеше ми се...Има си добри хора още,факт!

# 509
А за среща по Коледа съм вече със 100 ръце ЗА...Simple Smile
Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт