Жалко,че тя спря да пише при нас,мисля си пише в Ноемврийската темичка..
Ние сега едвам се приспахме,въртене,чекнене,ръце не ми останаха...Току виж го откаже тоя сън скоро...Сутринта до 8.20 изкара при мен та може и раничко да почнах с приспиването:)Ама час гоним..
Ще изпуснем кухнята 
Срещата явно е била страхотна!
Снимките са чудни,а малките пораснали дечица...думи нямам!Само не ми го побира ума как сте ги задържали по това време без да спят...
При нас това не виждам как ще стане...Стане ли 3 и половина някъде трябва да се спи:)Пък навън вече тотално не ще...Само гледа...Камо ли в тая шарения Мол да спи:)Поли,и аз забелязвам че като си преспи хубаво над 1 час и половина-2 следобеда вечер е супер!Няма мрънкане,спокойна.Та затовя влагам такова старание и люшкам по няколко пъти ако се наложи,само и само да си е свежарка после:)То ако спеше навън супер...Да маам гащи поне...А аз в тая стаичка се вкорених:)Добре че гледам сериалчета през телефона и цъкам в нета

Мари,дано е по-добре Алето
Чакам с нетърпение да драснеш нещо 
Хубав ден!Май ни чака много приятен слънчев уикенд:)

, та всички се бяха събрали вече и докато бутах количката към веселата дружинка ми беше едно такова все едно отивах да видя някоя световна звезда, дето съм я гледала само на плакатите. Все на снимки съм им се радвала и сега да ги видя на живо, ихаааа
. За него си спомням едно клипче във ФБ как го къпят, това беше първото, после имаше и как го обличат и т.н., та това с къпането съм го изгледала сто пъти сигурно, докато бях още бременна, да видя сега как го хващат, от къде сипват водата, как го трият със сапунче, направо звезда стана тоя Боянчо 

)