С трепет си спомняме всички за щъркелите Декемврийски Тема 11

• 31 725
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
  • София
И една смешка да вмъкна - тва мъжете са много шеметни, нищо не разбират, въпреки че моят има претенции да е много в час.

Днес му казвам, че трябва най-после да купим един термобокс за детето. И го гледам, че грам не ме слуша и само ми вика: "Хм, термобокс....Какво е пък това?А колко струва?"
/явно му прозвуча сложна машинария/  Joy  Joy  Joy
И понеже много ме издразни с това, че не знае какво, за Бога, е термобокс и реших да го бъзна, щото се сетих, че оня ден не беше чувал и за блендер и му отговарям:
"Амииииии зависи дали термобокса е с блендер или не - съответно 150 или с блендер е към 200лв"
 Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
И той: "Еми ще купим, което е по-добро"  Joy  Joy  Joy Авторитетно ми отговаря, все едно цял живот с термобокс с блендери се е занимавал!  Joy  Joy  Joy  Joy
И аз почнах да се смея с глас и той се обиди.
Каза, че бил научил кой цвят е пепел от рози, коя е Анджи Касабие, какво е хипокси, ама не се чувствал длъжен да знае какво е термобокс и блендер  Joy  Joy  Joy  Joy

Та много се смях
Ваште мъже в час ли са с разните бебешки и женски неща?

# 556
Джос, пак ме разсмя!!!
Моя мъж да ви кажа е по в час и от мен. Даже той ме просвещава за повечето неща!!! Ама това неговото идва от факта, че постоянно е заровен в нета и....

anich88 много се радвам, че отново си сред нас!!!

# 557
............"Амииииии зависи дали термобокса е с блендер или не - съответно 150 или с блендер е към 200лв"
 Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
И той: "Еми ще купим, което е по-добро"  Joy  Joy  Joy Авторитетно ми отговаря, все едно цял живот с термобокс с блендери се е занимавал!  Joy  Joy  Joy  Joy
И мен ме разсмя вашата история. Това мъжете са друга порода. Моя 1 година казваше на помпата за кърма "сокоизтисквачка". Заради него и аз така започнах да я наричам, за да ме разбере от раз и да не дообяснявам.  Иначе с блендерите е в час откато го изтръсках за най-скъпия на нашия пазар. Не че сега знае как капака да затвори или копче да му натисне, но това е друга тема.

Гошан е болен, с кашлица, която се засилва откакто е на лекарства. Давам ги все пак, дано да е за добро  Praynig Съжелявам, че не можахме да дойдем на купона, но не сме за пред хора.

И да се "похваля" моите свекита заминават за празниците при това за цял месец на Канарските о-ви. Изненадааааа  hahaha Изобщо не мога да повярвам. Само 6-та година подред  Close Но понеже са мили няма да ни оставят с празни ръце. Мъжа ми ще работи двойно (поема работата на баща си), а аз получавам тлъстото кученцееееее .

# 558
Е ДОБРА НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!   #Crazy

Как може тези хора да са такива бе..................

Е то бива бива наглотия, ама чак пък толкова!
Поне имаш бонус - казаха ти месец по-рано и на това трябва да си щастлива!!!

# 559
  • София
[И мен ме разсмя вашата история. Това мъжете са друга порода. Моя 1 година казваше на помпата за кърма "сокоизтисквачка". Заради него и аз така започнах да я наричам, за да ме разбере от раз

dobra , сокоизтисквачката е много добро!!!!!
При нас имаше също бисери - на повивалника викахме "поднос", а на бибата "близалката"

Гошето да се оправя бързо!!!
А на свекърите - ******** и ********, както и ********

# 560
Бебеш/ Елена и Жозефа, въпросче? Според гастроентероложката Гошко НЕ е за фризопеп, а най-много за безлактозно мляко. Въпреки това като я питах защо рязко започна да качва от фризопепа, тя изкоментира, че го усвоявал по-добре.... До тук логично. Но защо тогава да не му давам нещо, на което организма му реагира добре???? Все пак на своя глава давам поне 50% фризопеп и се чудя мога ли да му навредя така? Вашето мнение?

Не виждам как ще му навредиш, Фризопеп-а е мляко с напълно разграден белтък... Забелязала съм (това не е само мое мнение, коментирали сме го в темата за АБКМ), че гастро-тата малко на посоки действат понякога, в повечето случаи майката сама разбира кое е най-добро за детето и с "проба-грешка".

Срещата беше сууууупееееер  Flutter Hug Всички дечица са такива сладурчетааааа. И всички бяха много спокойни. Алекс въобще не е мрънкал  Naughty голям сладурко си беше, много послушен. Филип милия само стоеше и гледкаше - много послушно дете  Hug А Гого беше много любознателен искаше всичко да види и разгледа. А Тея пък беше учудващо спокойна, но това беше защото беше спала преди това  Crazy Ивон беше голяма госпожица, само гледаше и разучаваше, толкова спокойна  Hug

Момичета мноого се радвам че се видяхме, нямам търпение да се видим пак  Hug

Момичета, не съм чела назад, че още съм като пребита от пътя, ще ви прочета и после ще пиша по темите.

Добра, докато си мълчите ще ви използват - другата година може и за 3 месеца да заминат. Говори с ТМ, все пак на теб пада грижата.

# 561
............"Амииииии зависи дали термобокса е с блендер или не - съответно 150 или с блендер е към 200лв"
 Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
И той: "Еми ще купим, което е по-добро"  Joy  Joy  Joy Авторитетно ми отговаря, все едно цял живот с термобокс с блендери се е занимавал!  Joy  Joy  Joy  Joy

Ох, много ме разсмя.  Joy JoyТо мъжете не са като хората, ако те знаят нещо са много компетентни, но ако ние сме по в час от тях, се обиждат.

И да се "похваля" моите свекита заминават за празниците при това за цял месец на Канарските о-ви. Изненадааааа  hahaha Изобщо не мога да повярвам. Само 6-та година подред  Close Но понеже са мили няма да ни оставят с празни ръце. Мъжа ми ще работи двойно (поема работата на баща си), а аз получавам тлъстото кученцееееее .

Еееее, Добра, крайно време е да вземеш и да стегнеш твоя мъж. Да набие обръчите на своята рода, щото явно те няма да се сетят. Защо например да не заминете вие на Канарските о-ви, макар и не за цял месец, а те да останат тук да си гледат кучето, прасето, да сеят моркови ако щат.... #Cussing out Аз ако бях такъв скандал щях да спретна на мъжа си... Mr. Green
Дано поне Гошето се оправя бързо Hug

# 562
Добра, предполага, че след като е било очаквано го приемаш доста по-спокойно, но честно казано си е е хипер дразнещо.  Hug Hug Hug Hug С  две деца само куче ти е тумнало сега. Няма да  наливам масло в  огъня.   Hug Hug Hug Hug Hug  Дано поне  децата да  се радват на кученце Simple Smile Малкия  Гошко да се оправя  бързичко  Hug Hug Hug Hug
Поне  свеки навили се да  гледа детето, за  да може ти да работиш?

Josepha , Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах
Ами така е  мъжете са друга порода.

# 563
Добра.......направо нямам думи! Направо си ударила "шестица" със свекита ! То бива , бива ....(тлъстото кученце  Joy Joy Joy Joy )

# 564
А да питам мамите , които вечер дават супа ( и тези с повече опит) - а давате ли месна ? Аз давам каквато има от кухнята , а тя рядко е постна (ако му правя аз е постна де ) Не се ли препоръчва месна супа за вечеря ?

rossy-pm в супите които вземам от ДК също  имат мноооого месо ,махам каквото мога  и тогава давам да яде.Обикновено към 19-20ч давам супата и преди  лягане мляко.

ох, много ме разсмя.  Joy JoyТо мъжете не са като хората, ако те знаят нещо са много компетентни, но ако ние сме по в час от тях, се обиждат.
smile3521
И да се "похваля" моите свекита заминават за празниците при това за цял месец на Канарските о-ви. Изненадааааа  hahaha Изобщо не мога да повярвам. Само 6-та година подред  Close Но понеже са мили няма да ни оставят с празни ръце. Мъжа ми ще работи двойно (поема работата на баща си), а аз получавам тлъстото кученцееееее .
Изненадата си я бива,няма що ooooh!  #2gunfire

На болничките да оздравяват бързо  Hug

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 00:03 от ikamenova

# 565
Добра, а кога ви е млечното хранене? Нали до 1г. трябва да имат поне едно млечно хранене. След следобедната закуска към 16-16,30 направо й давам АМ с бисквитка към 20ч и това ни е вечерята. Ако дам супа, няма да остане време за мляко.  newsm78
Един час след "вечерята" го приспивам със 120мл мляко с бисквита или малко с каша за сгъстяване. После  00ч и  4ч през нощта по още  120мл. Понякога към 6ч пак пие неясно колко. Ние сме ще с бебешки нощен режим.

За свекитата първоначално вдигнах луд скандал и казах стига! Дотук! След 24 часа размисъл реших, че и без това нищо не се променя поне кяр да имам. И  Joy изнудих ММ да ми купи прахосмукачката робот, за която му рева от 1 година и нямах никакъв шанс да ме огрее. Взех по-скъпичка модификация, та да си "плати" гяволъка. Дядото никак не е лош, прави много за нас. Бабата е проблема! Тя силно се старае да няма мир! И  не, не иска да си гледа внука. Отказва дори Али да вземе за час през уикенда, а детето иска. Като цяло дядото заслужава жеста, но защото са комплект с бабата аз беснея.

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 00:51 от dobra

# 566
dobra smile3508 smile3501 smile3501 smile3501 newsm48 newsm48
Свеки е  за #Sniper Чудно ми е как не се  навиват да гледат внуците си.  Нашата взе  по да  се отпуска ама има 1000  болести  и ръката и  е  оперирана и не  мога да   и оставя детето  по  цял ден ама  майка ми изтегли бонус  промоцията да  гледа  внуче Simple Smile

Това за  робота прахосмукачка ме изкефи  Twisted Evil  В нас  мъжа ми иска да купи такава, ама аз се дърпам, че какъвто ми е спънат ще има да лети този робот като  футболна топка  из къщата.

# 567
Добра, свекърите ти живот си живеят, лошо няма, ама да не е в твой ущърб.
Добра идея за прахосмукачката, от неприятната ситуация да извлечеше нещо хубаво Simple Smile
Моята свекърва е много разумна жена, има си своите майки недостатъци , но пък кой ги няма.Свекър ми е златен човек. Hug

Алето е добре, хапва по-малко, но не е така , както беше.Тази болест ме върна в първи клас със захранването.

# 568
Много се радвам че Алето е добре!! целувки... Hug
..аа този робот прахосмукачка хич го няма да ви кажа... сестрами има такъв и нищо не прави той в най-малкия угул като се удари и тругва на кадето реши общо взето чисти в средата само...пак ти трябва да минаваш след него  Laughing
Аз свеки нямам..за съжаление беше уникален човек!... с такова хубави разбиране като приятел но тя си беше и на 40г ...  Rolling Eyes ..като ви слушам се хващам за главата направо с тия свекита..ии незнам как ги търпите..  Laughing
Днес съм се захвана да пера пердета аз  Laughing май съм някакъв маниак аз.... в стаята на малчо пера пердето  горе долу на 2м  Laughing Grinning
Да попитам някой има ли наблюдения за стиймоп? мисля да си го поръчам...да си направя сега подарък за именния ден!  Laughing newsm78

# 569
Това за  робота прахосмукачка ме изкефи  Twisted Evil  В нас  мъжа ми иска да купи такава, ама аз се дърпам, че какъвто ми е спънат ще има да лети този робот като  футболна топка  из къщата.
Взех идейка от един чужд форум как роби да не пречи. Слагаш докинг станцията под някоя достатъчно висока мебел и то от там си пропълзява според таймера. Като се наработи само се връща на скришно. С тези деца, ако го оставя на открито ще служи за играчка.
Ники, аз само отлични отзиви чета за качеството на почистване. Моя апартамент е мн.голям и ми се взема здравето да го чистя всеки ден, а трябва. Гошко пълзи навсякъде и ръцете му са все в устата. Каката и тя не остава назад. Само хола ми е 50м2, а предишната квартира под наем цялата беше 45м2 с все коридор и WC  Rolling Eyes

Жосефа, Бебешондел, благодаря за коментарите момичета  HugЗасега ще караме на фризопеп, а кантара ще ме води.

Мари, браво на Алето! Още по-бързо да се оправя детето. А твоята свекърва по случайност я познавам, т.е. водили сме дълъг разговор. Е, добре че ти си кротък  и разбран човек, защото тя определно не дава вид на такъв  Wink Ти си знаеш най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт