С трепет си спомняме всички за щъркелите Декемврийски Тема 11

• 31 714
  • 760
  •   1
Отговори
# 570

-за зъбите - имаме 4 , като горните 2 растът малко раздалечени , исках да попитам и при вашите бебоци ли има растояние , докато израстнат напълно?

За зъбките не се притеснявай. Нашите сега са ок, но на баткото бяха много раздалечени горните зъбки-почти имаше място като за още един tooth Като израстнаха постоянните - наместиха се и сега са си съвсем прибрани един до друг Peace

# 571
Здравейте момичета:)

Мари HugМного се радвам че Алето е по добре! Heart EyesЗнаеш,че по дългичко е при тях,нали тук ме успокоявахте мен за това.Ая близо седмица я държа безапетитието и й се сгаждаше от млякото.Както уж вируса беше много лек според неото и Масларски.Да минава бързо!Жалко само за захранването,че и без това ти е трудно с нея.Но ще прояде:)Дадоха ли й нещо за хемоглобина?Извинявай ако си писала!

Анич,и нашите горни ми се виждат леко раздалечени.Знам че не е проблем.Просто ще прилича на Ванеса Паради известно време на мама момичето hahaha

Добра,ужассссс!Гадно си е това ама като няма начин...Те да не са членове на една верига RCI ?За почивки навсякъде по света,Мама и татко почиват така и Канарските острови са много знакова
дестинация за тази компания.И да се оправя Гошето бързо Hug

Джос,половинката ни от женски,ни от бебешки неща разбира:)Но по добре..да не ме разпитва много ..това за какво,това защо струва толкова hahahaСега само му казвам е купувам еди какво си,много е важно и той добре.

Ангиа,супер е това за цветовете и е факт:)

Николета,аз имам предния модел...доволна съм,но рядка го пускам:)

# 572
Благодаря на всички , че питате за Алето Hug
 Добра, тя е много властна жена, учителка от старата генерация, ти знаеш.Аз не възпитавам  децата по нейните критерии  и в много насоки теориите ни се разминават, но пък факт , че е отгледала три много добри и успели в живота деца.Строга е, изисква много , мисля си, че строгото възпитание може да остави голяма следа в детската психика, още повече когато родителят изисква много от детето, а детето не е способно да се справи с тези високи изисквания.Според моите теории, или по-точно теорията на новата медицина ,която чета, това може да доведе до срив на самооценката, което пък води до тежки последствия за в бъдеще..
 Кали, отново боцкаха Алето, аз както казва, че няма да правя изследвания за да не стресирам, то какво стана.Хемоглобинът в другата лаборатория излезе 106, което не е зле.Не са ни давали нищо , казаха , че е нормален.
Между другото попаднах на страхотна докторка в инфекциозно.От няколко дни ми звъни всеки ден за да пита как са децата.Хубаво е не само да си доктор , но и човек, с лично отношение и заинтересованост към пациента.Исках да направя някакъв подарък на тази прекрасна жена от която лъха такава нежност и топлота, но тя категорично отказа.Явно прави всичко защото и идва от вътре.

Ники, Hug

# 573
Браво на Алето,нашето растройство продължава,а тя милата гладна и иска да си яде като преди,ние не и даваме,мъка си е,поне температура няма.Вчера така се подсече,въпреки,че я мажа всеки път,но от толкова акане,днес е малко по добре,като гледам как върви май ще трябва да отлагаме рождения ден.Направо ужас чувствам се така все едно не съм гледала дете преди,знам,че ще се оправи,но си е изнервящо.

# 574
  • София
Мари много се радвам, че Алето се оправя Simple Smile

Josepha много ме разсмя Simple Smile

# 575
Роси, какво давате и давате против разстройството?Аз давах оризова водичка , изписаха ни и сироп Суметролин, не ми се щеше да го давам , но го предпочетох пред алтернатива болница.

Цвети,  Hug

# 576
Мари,супер,106 хич не звучи зле:)Ще мине това и ще почне пак да подхапва туй онуй Hug

Оффф а ние от вчера пак не щем да заспиваме бързо.Преди само се гушваше и готово,сега пак плюе бибки,направо ме бута и не иска...Е около 5 минути птодължава това,но мисля че нещо трябва да се промени в режима й вече.Май предиобедния сън й идва повечко,хем не й се е съвсем доспало,а аз почвам да приспивам,хем после спи към час и следобед пък до късно вече не й се спи.Почна откъм 15 да заспива,сега преди 15.40 не става,че даже и повече...

Кажете вашите спят ли си предиобедния сън?Има ли някое да го е отказало вече?То ако не иска,аз кво я насилвам:)Макар че добре ми идваше да седна до нея и да пийна едно кафе:)

# 577
За разстройство аз давах каша на хумана и на 2рия ден се оправи  Laughing и едни прахчета но не мога да се сетя как се казват..те в аптеката ми ги дадоха казаха че са само те за бебета  Thinking

Калина  Hug ще го поръвам да видим Simple Smile) най ми допадна за прозорците, че ги чистиии хаха ...защото това най го мразяяя  ooooh!

# 578
Аз какво влязох да питам и забравих... ooooh!

В кои магазини в София сте засичали детски пързалки и люлки повече,в смисъл да има избор?Рика Рурика беше показала една пързалка Little Tikes,вижда ли ли сте такива?Аз само една на Chicco видях веднъж във Вис Виталис...ама една само:)
Ще ми се да разгледам повече...аз нали много не обичам по нета...Око да види:)Е в краен случай ще пробвам от този сайт за играчките.

Благодаря!

# 579
Кали, да не би сънят на малката да и идва в повече.Алекс е така, много е трудна с приспиването, когато не и се спи, в смисъл, когато аз съм решила, че трябва да преспивам следвайки режима и досега.Алето имаше 3дрямки, премахнах едната и нямам проблеми с другите две заспивания.Сега обаче спи повече, явно след вируса организмък има нужда от сън.

За пързалките, бях си намерила една във Франция, малката много и се радваше.Всеки първи понеделник от месеца всеки изнася ненужните вещи, с много неща съм се обзавеждала, пързалка, люлка за малката, степер за мен, велоергометър.Като се прибрахме насам , към бг, и аз направих така, изнесох всичко ненужно пред къщата ни.

# 580
KalinaZ , в хиполенд  има  парзалки и в джъмбо съм виждала също.

mari:) , дано бързо  се оправи малката. Радвам се, че сте по - добре Simple Smile  Hug Hug Hug Hug

# 581
За разстройсвто знам ,че е хубаво ентерол 2 х по 1/2 за малките (макар ,че след 1 г май може и по цяло прахче) Та ентерола го дават като регулатор т.е. не може да запича , а ако е необходимо "затяга"  Напълно безобиден Grinning

# 582
Точно това ни изписаха ентерол 2 пакетчета наведнъж на ден,от вчера ги пием,тя от ония ден е с растройство,давам и био гая по 10 капки,при положение,че 5 капки доставят нужните бактерии за деня.И диета никакви сокчета,плодове и други екстри.
За съня сме между два и три съня през деня,проблема е ,че два са и малко три са и много,опитвам се да я слагам по рано вечер за да спи два пъти,но ако стане по-рано следобяд прави трети сън и вечер по трудно заспива.

# 583
  • София
Гоги за пореден път ми доказа, че насила нищо не става. Преди бях споменала, че Гоги заспива през деня в количката и навън, а вечер на гърда. От вчера заспива като лягаме на спалнята като го държа за ръчичката. Преди съм се пробвала и беше голяма драма.

И да се оплача днес Гоги пак е с температура от 37.5 и си смуче устните жестоко - издрал ги е до кръв, което е предпоставка за нов зъб или зъби- незнам не ми дава да видя. Лошото е, че е много кисел и не се трае направо.

# 584
mari:)  много ми хареса идеята всеки понеделник да се изнасят ненужни неща-супер просто

kalina-  моя дребус от време на време отказва предиобедния сън
по принцип става сутрин около7/7.30  и след това към 10.30/11ч му се доспива -спи около час след това чак към 16.30ч пак заспива ,но преди седмица 2,3 дена подред не иска да заспи преди обяда-полежи,полежи ,посмуче биберона с млякото ,поотпочине си и скача отново и тогава ми заспиваше към 13.30ч/14ч и до ве4ерта не лягаше- и се бях видяла в чудо само с един сън /аз всичко свършвах докато спи / а пък и толкова забавления да измислям хич не беше лесно-то не се минава време -та си мислех,че вече е голям и минава на 1 сън дневно,но сега пак си спи по 2 пъти,не мога да разбера шо така
по ме устройва да спи 2 пъти Mr. Green
сега пък от 2 дена заспива в 11ч и спи до 11.30ч явно леко придреме и е готов за нови действия  и сле дтова ми заспива към 15ч и спи 2 часа-шантава работа-сигурно се опитва да си пренастрои режима newsm78 newsm78 а не ми се ще ...

Общи условия

Активация на акаунт