С трепет си спомняме всички за щъркелите Декемврийски Тема 11

• 31 691
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
за пързалките-то не им е сезона сега,но може би където има ще са намалени,промоцийка това онова-тъй че дано манериш по това време на год изгодна оферта baby_neutral

# 586
Точно сега им е сезона. В хиполенд има голямо разнообразие.

# 587
Вижте на какво  попаднах : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=624086.0
Авторката  открито  отказва да приеме да се  води по бебето  и  търси по засищащо АМ.  baby_neutral baby_neutral baby_neutral  А всички  се оказахме дърти свекърви, че и казваме че няма по- засищащо.
 newsm78 newsm78 Чудя се и ние ли бяхме  така агресивни  първите месеци Simple Smile

Против разтройство аз съм давала ентерол  и  био гая  в по големи количества да  се  нормализира чревната флора. Мари вие нали се кърмите, защо не ядеш дренки  няколко дена? 

# 588
Вижте на какво  попаднах : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=624086.0
Авторката  открито  отказва да приеме да се  води по бебето  и  търси по засищащо АМ.  baby_neutral baby_neutral baby_neutral  А всички  се оказахме дърти свекърви, че и казваме че няма по- засищащо.
 newsm78 newsm78 Чудя се и ние ли бяхме  така агресивни  първите месеци Simple Smile

Аз определено не съм била агресивна. Ако съм имала намерение да нанкам по цяла нощ нямаше да стана майка. За мен е егоистично да тъпчеш до дупка бебето, щото искаш да спиш и да търсиш каква по насищаща химия да му дадеш. Ставала съм месеци наред всяка нощ, повече от 4 часа непрекъснат сън не съм имала до 4ти-5ти месец, има майки, които все още стават.

# 589
Ангуа, за щастие оправихме разстройството.Всъщност изхожданията на Але бяха по три пъти на ден.Откакто я заведохме да я "измъчат в инфекциозно" за един ден станаха по 10изхождания.Слава Богу това беше само за един ден!

Чудя се какво ще направи авторката ако не дай Боже детето се разболее, как ще спи цяла нощ, може би ще го упои с приспивателни за да се наспива.Егоизмът е несъвместим с майчинството.

# 590
Нещо ме налегна вдъхновение и предлагам заглавие за следващата тема:
"ДЕКЕМВРИйската дружинка вече стана на годинка"

и едно коледно предложение " Грее коледна елхичка, ДЕКЕМВРИйче се усмихва със подарък във ръчичка".

Мари, радвам се че Бухтичка вече е по-добре. Hug

# 591
Мари,и ние бяхме така миналия месец..по 3 пъти само ама редичко.Да минава бързо и да го забравяте!А само тя ли е така?Каката как е?Тя ли го донесе вирусчето?

Благодаря за инфото за пързалки:)  bouquetТия дни ще дойде баба ми и ще обиколим този Хиполенд да видим.Помня че бънджито й взехме оттам лятото.

Тази мама направо ме разби...Simple SmileТо верно че в началото човек се сбърква от новия "режим" ама чак пък толкова.Много гадно да го тъпче насила бебето та да не яде пак...Освен това Ая не ядеше нощем,но си ставах и ставам и сега като мрънка или се разплаче,нося,люшкам...Ми то тепърва зъби,неща...Да ви кажа и аз не съм си представяла,че ще е толкова тегаво...То аз вече нямам и 1 час непробудвн сън...само на пресекулки до следващото размрънкване.Аз ако спя 3-4 часа ще съм нова на другия ден:)Ама се моля все някога да мине и това!Пък дано не е така до първи клас:)Приятели ми казват,че след 2 някъде се пооправят нещата и пак почваш да спиш по нормално:)Дано е така!Мамите с опит тук знаят най добре!

Рика,и ние така вървим горе долу с режима но явно й идва повечко съня дето Мари казва.Така и тя отказа привечершната дрямка в един момент.Може да откаже и този...но и аз предпочитам да спи 2 пъти засега..поне да седна за малко JoyАма както дойде...Ето сега лесно заспа точно 10.30 а преди това се прозяваше цял час ама аз не смея да почна да приспивам ooooh!

Хубав ден!Много хубаво ще е времето май!Тези дето спят навън ще им е супер:)Ние ще гледаме поне максимално да се задържим на слънце:)

# 592
Вижте на какво  попаднах : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=624086.0
Авторката  открито  отказва да приеме да се  води по бебето  и  търси по засищащо АМ.
fight

Направо не можах да повярвам  Shocked  Shocked  Shocked
Да и предложа с фуния да му го излива това мляко, че да спи повече!
И тръгнала във форумите съвети за състава и характеристките на млеката да търси...
Ще я видя аз като го почнат зъбките мъничето, тогава колко ще спи  Mr. Green
Ей, големи... бели птици има newsm57  fight

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 15:57 от mama antoinette

# 593
Нещо ме налегна вдъхновение и предлагам заглавие за следващата тема:
"ДЕКЕМВРИйската дружинка вече стана на годинка"

и едно коледно предложение " Грее коледна елхичка, ДЕКЕМВРИйче се усмихва със подарък във ръчичка".

Кимбърли, на мен най-много ми харесва слято Simple Smile

# 594
ДЕКЕМВРИйската дружинка вече стана на годинка, грее коледна елхичка и вече се усмихва със подарък във ръчичка!  newsm78

може би нещо такова да изберем понеже и двете са много хубави заглавия!  Laughing Hug браво!

# 595
Вижте на какво  попаднах : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=624086.0
Авторката  открито  отказва да приеме да се  води по бебето  и  търси по засищащо АМ.

Божееее, колко мъка има на този свят, боже.... би възкликнал известен литературен герой... А аз ще добавя и колко простотия има на този свят.. smile3537
Мислех си дали да не напиша какво мисля за авторката  на тази тема, ама после реших че не си заслужава да си губя времето с тази особа... box

ДЕКЕМВРИйската дружинка вече стана на годинка, грее коледна елхичка и вече се усмихва с подарък в ръчичка! И на мен ми харесва, но ми се струва че така звучи, като че ли елхичката се усмихва с подаръка.... Mr. Green

Ужасно е днес времето при нас. Гадната русенска мъгла падна и незная кога ще се вдигне. Направо ще изтреща вече в къщи. Сега половинката метна Сиси в кенгуруто, взе и баткото и отидоха да напазаруват нещо за вечеря. Та и ще го сготви като си дойде, че скарата си е мъжко задължение....

# 596
Декемврийската дружинка вече стана на годинка, грее коледна елхичка, детенце се усмихва със подарък във ръчичка. (ако не е много дълго)

# 597
Заглавията са много хубави  Hug Аз предлагам  само Декемврийската дружинка вече стана на годинка ! А коледното заглавие да го напишем по натам,все ще се изпише цяла тема  Peace Но както решите,аз само предлагам   Wink
Ние днес изпуснахме  хубавото време  ,малката спа 3 ч и докато се нахраним и оправим то стана късно. Снощи мрънкотеше нещо ,да е зъбче ,не е,вече ни избиха всички 8.
Ставам ,че малката разбойничка иска да окупира клавиатурата  Mr. Green Няма мира  Heart Eyes

# 598
Декемврийската дружинка вече стана на годинка, грее коледна елхичка, детенце се усмихва със подарък във ръчичка. (ако не е много дълго)
Тъкмо щях да  предложа подобно  сглобяване Simple Smile  
 Peace Peace Peace

За  въпросната  мама, недейте да й пишете в темата, защото за нея само нейната истина  съществува. Аз като си спомня,че стартирахме с  8-9  хранения  първия месец Simple Smile

# 599
"Детенце" в случая трябва да е членувано - "детенцето" . Каква е тази мода без определителен член! Звучи грозно и така с тези изкази постепенно ще се изгуби българският език.

Общи условия

Активация на акаунт