Разни хора, разни идиоти!
Ей, момичета тъкмо умувам дали да не прескоча за празниците при вас, а вие сега ме плашите с мъгли! Много ми се идва към нашия/вашия край, но съм в тежък размисъл. Апартаментът на нашите е ужасно студен и ме е страх, ако и навън паднат Т какви ще ги къдрим. Таваните са по 3,6м и колкото да отопляваме все е студ. А ми е хубаво там
Нагушкай бухтичките от нас!
Гоги вече няма температура, но не ми дава да погледна дали има зъб. На всичкото отгоре вчера вечерта се опита да глътне едно стъкло - добре че го видях и му го извадих навреме. И за пореден път се убедих, че аз съм по-организираната в критични моменти от таткото. Той като че ли изпада в някакво вцепенение и хич не ми е в помощ в такива моменти.
. И според мен е по-добре да си останат като отделни заглавия.
Как мина нощта при вас?
а и КОледа е още далече ,така че ако искате нека първо за ставането на годинка, а после и подаръците с елхата
Иначе ние имаме люлката на Бертони, става, готина е , но точно за тази възраст м/у 1 и 4 години, че се люлее леко и като порастнат почва да се клати много
За пясъчника препоръчвам синята мида, няма такова издръжливо нещо, племенника ми го блъска, скача отгоре, такъв терор пада и е здрав, на всичко отгоре горната част е много добро басейнче за лятото 

Ей, момичета тъкмо умувам дали да не прескоча за празниците при вас, а вие сега ме плашите с мъгли! Много ми се идва към нашия/вашия край, но съм в тежък размисъл. Апартаментът на нашите е ужасно студен и ме е страх, ако и навън паднат Т какви ще ги къдрим. Таваните са по 3,6м и колкото да отопляваме все е студ. А ми е хубаво там 

Дано е зъбче това на адашчето,а да не е някой вирус!Оффф с тия вируси вече не смея с човек да се спра да поговоря и на улицата!Всеки шмърка,кашля,отврат!
Охх а къде пък стъкло е намерил?
Добре че нищо няма!В тази връзка забравила съм...преди няколко дни Ая си хапна малко от една матрьошка дето татко й донесе от Москва.Гризе я и аз до нея.В следващия момент виждам около устенцата нещо като прашинки,веднага се светнах ибръкнах в устата...мъничко парченце дървесина
Нямаше да е фатално,но все пак си изкарах акъла.И скрих тази любима играчка засега:)
Освен нашите родители и бабите ни ще й купуват по нещо:)А в София имаме 2-те баби на половинката плюс моята баба дето ми помага.Мисля една люлка да поискам от тези тип градинска на Бертони;може би нещо като количка дето се бута от мен и става и на люлка,бях мернала някъде такова;по-скъпите неща ще заръчам на родителите ни а за бабите ще мисля дребни подаръчета.
За вашите дълги разходки с преспиване е екстра;)
Той няма да идва в нашия апартамент, ще си живее в техния, само ще ходим за хранене и разходки. Жалка история, добичето как ще изкара цял месец само, не знам! Но той е опасен, напада деца (има инциденти) и няма начин да го прибера. А да го взема в Рс е абсурд. Той в 99% от времето лежи като килим, но не знаеш какво има зад големия череп. Аз и да пътувам, мъжа ми ще остане в Сф заради работата, та ще я карат по мъжки.
И по Русенския център е идеално! 
Препоръчани теми