С трепет си спомняме всички за щъркелите Декемврийски Тема 11

• 31 683
  • 760
  •   1
Отговори
# 600

Разни хора, разни идиоти!

# 601
Личи си, че в Русе времето е лошо. И 3-те ни активни русенки се включиха  Wink Ей, момичета тъкмо умувам дали да не прескоча за празниците при вас, а вие сега ме плашите с мъгли! Много ми се идва към нашия/вашия край, но съм в тежък размисъл. Апартаментът на нашите е ужасно студен и ме е страх, ако и навън паднат Т какви ще ги къдрим. Таваните са по 3,6м и колкото да отопляваме все е студ. А ми е хубаво там  Rolling Eyes

# 602
  • Бургас
Здравейте!
Днес се върнахме благополучно от поредната форумска среща (на януарчета 2008), този път в Трявна. Изкарахме си страхотно. И хотела уцелихме, и времето  Grinning
Коцето беше доста крив тази вечер, явно му липсва веселието и данданията от последните дни Wink
Мари, много ме зарадвахте Hug Нагушкай бухтичките от нас!
Добра, честито ти роботче!. За голям апартамент и то с такива пълзящо-лапащи дечица, като нашите, такава придобивка си заслужава. Аз с удоволствие бих си пускала такова чудо в хола през нощта, сутринта като станем да ни е чистичко винаги. А не тепърва да се чудя, кога ще успея да пусна прахосмукачка и да измия, особено като съм сама през деня.
Калинче, Коцето също спи преди обяд стабилно. Понякога и привечер дремва.
Цвети, Гоги по-добре ли е днес? Видя ли се зъбче? Щях да те питам и за отбиването - как вървят нещата?
rosikosefi, оздравявайте Heart Eyes
Лека и спокойна нощ, момичета  Hug

# 603
  • София
Катёнок Hug Гоги вече няма температура, но не ми дава да погледна дали има зъб. На всичкото отгоре вчера вечерта се опита да глътне едно стъкло - добре че го видях и му го извадих навреме. И за пореден път се убедих, че аз съм по-организираната в критични моменти от таткото. Той като че ли изпада в някакво вцепенение и хич не ми е в помощ в такива моменти.

# 604
  • София
Кимбърли, забравих да напиша, че и двете заглавия много ми харесват   bouquet. И според мен е по-добре да си останат като отделни заглавия.

За отбиването положението е до никъде според мен. Тъкмо реших, че сме махнали сутрешното кърмене и от онзи ден като го замъчиха зъбите и си върна не само сутрешното, но и ношното кърмене, което е по-скоро за успокоение. Тази нощ ще видим как ще протече.

# 605
Добро утро, момичета!
Честит празник, днес е денят на християнското семейство!

Аз току що научих много хубава новина, дано да е успешна цялата седмица!

Цвети, направо изтръпнах като прочетох за стъклото, откаде го е намерил? Аз само дебна да не лапне нещо, но почти непрекъснато дъвче каквото намери. Сега се е научила и чопли по стената, а пък как се кефи на хартийки ooooh! Как мина нощта при вас?

# 606
Здравейте момичета ,

хубави заглавия, но и аз си мисля ,че става доста претрупано, то на годинка  пък и коледни подаръци Wink а и КОледа е още далече ,така че ако искате нека първо за ставането на годинка, а после и подаръците с елхата Simple Smile

Цвети,  как сте днес ???  Имахте ли Т ?
 Ние също сме с Т от събота около 38 и е много кисел. Гледам , гледам в устата ама не виждам нищо... немога да разбера зъб ли е или нещо друго. Много си дърпа ушите, но пък той като е кисел и му се спи така прави, та се чудя дали не го болят или си е от мазохистичните му наклоности? Ужас значи, снощи горе- долу добре спахме, но оная вечер съм ставала буквално през 20 мин и грам не спах... обаче ме тревожи тази тридневна Т, та се чудя дали да не ходим все пак при педи...на всичко отгоре много пръцка и се напъва, рита с крака, дали не го боли корем...... ох,  много гадно, дано да мине бързо  Sad

Калинче, за пързалките в Метро също има избор. Иначе хиполенд, но този до Метро Люлин, като най-голям и с най-много избор ... Ето тук също има избор http://www.pakostnik.com/bg/products.php?cat=111 Аз лично препоръчвам Pilsan, всичките им стоки като люлки, пързалки, камиончета и т.н. са много добри ... лично мнение, но имам наблюдение   Hug Иначе ние имаме люлката на Бертони, става, готина е , но точно за тази възраст м/у 1 и 4 години, че се люлее леко и като порастнат почва да се клати много Wink За пясъчника препоръчвам синята мида, няма такова издръжливо нещо, племенника ми го блъска, скача отгоре, такъв терор пада и е здрав, на всичко отгоре горната част е много добро басейнче за лятото Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 607
Личи си, че в Русе времето е лошо. И 3-те ни активни русенки се включиха  Wink Ей, момичета тъкмо умувам дали да не прескоча за празниците при вас, а вие сега ме плашите с мъгли! Много ми се идва към нашия/вашия край, но съм в тежък размисъл. Апартаментът на нашите е ужасно студен и ме е страх, ако и навън паднат Т какви ще ги къдрим. Таваните са по 3,6м и колкото да отопляваме все е студ. А ми е хубаво там  Rolling Eyes

Ами ще е супер, ако се престрашиш и си дойдеш по родните места. Ами тлъстото кученце на кого ще го оставиш?  Mr. GreenМежду другото то каква порода е?

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4683

Вижте на каква статия попаднах...

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 10:08 от poli.t

# 608

Вижте каква екстра си измайсторих още към чувалчето за количката....Даже в един детски магазин ме питаха дали е към количката тази екстра, аз казах че е към чувалчето... Joy Joy

# 609
poli.t, ами къде ще остави dobra тлъстото кученце. Никъде. Има още едно място на задната седалка на колата между столчетата на децата  Mr. Green
Ох, dobra хич не ти е лесно и на теб. Но Бог изпащал на хората такива изпитания, каквито могат да изтърпят.
А това, че времето сега е гадно, въобще не му пречи по Коледа да е 20 градуса. Историята познава всякакви аномалии.

# 610
Добра, идвай си насам, тук е много весело! Вземай децата, кучето, от студа не се плаши-ще се изнежат децата иначе  Wink

Поли, на едната снимка се вижда главата на манекенката, що не я вкара в кадър. Как намери време да шиеш, аз нямам такова.

Я обаждайте какви подаръци ще купувате на децата. Аз мислех лаптоп, че все се засилва на нашият да чати, ама ми казаха пък че бил малък за него и нямало такъв ефект, че да замести истинският. Искам нещо хубаво да купя, но нямам възможност за скъпо. От друга страна пък моите роднини са малко като на Добра свекито (но пък свекито ми е добричка) затова съм решила да ги "накажа" със скъп подарък и се чудя какво да избера, давайте идеи и за това. Дали да е някоя триколка с родителски контрол, моля ползвалите да дадат отзиви и кои марки са добри.  Изобщо каквото се сетите приемам идеи  Hug

Цвети, ако не ти дава да видиш дали има зъбче измий си кутрето например и опипай-ако има ще го усетиш. Пиши после резултат, дано нямате Т!

# 611
Иве, при нас започна така стомашния вирус.Няколко дни температура имахме , плачеше, беше много кисела, акаше по три пъти на ден, само един ден имаше около 10 изаквания.Моята грешка беше, че я оставих да се обезводни малко.Дано да не е това при вас.

Моята също си дърпа ушите  често.Ако е от зъбки, болката много често локализира в ушичките, тоест мъниците я усещат и там.

Поли, браво , майсторка си Hug

Светле, накажи ги с акумулаторна кола с родителски контрол, знам, че момченцата много се радват на такива.Ще си я ползвате поне до 5год, но ще влезе в употреба едва на пролет.Но това в случай , че в Русе имате подходящи равни терени за каране.

# 612
Здравейте момичета:)

Спим си нормално днес по това време и да видя как сте;)

Иве,мерси за инфото и на теб HugДано е зъбче това на адашчето,а да не е някой вирус!Оффф с тия вируси вече не смея с човек да се спра да поговоря и на улицата!Всеки шмърка,кашля,отврат!

Мари,дано вече сте като новички Hug

Цвети,дано и Гоги да е добре HugОхх а къде пък стъкло е намерил? #CrazyДобре че нищо няма!В тази връзка забравила съм...преди няколко дни Ая си хапна малко от една матрьошка дето татко й донесе от Москва.Гризе я и аз до нея.В следващия момент виждам около устенцата нещо като прашинки,веднага се светнах ибръкнах в устата...мъничко парченце дървесина ooooh!Нямаше да е фатално,но все пак си изкарах акъла.И скрих тази любима играчка засега:)

Светле,и аз умувам на всеки какво да възложа да подари:)Ние ще вземем сигурно пързалка,а трябва да измисля още 5 подаръка JoyОсвен нашите родители и бабите ни ще й купуват по нещо:)А в София имаме 2-те баби на половинката плюс моята баба дето ми помага.Мисля една люлка да поискам от тези тип градинска на Бертони;може би нещо като количка дето се бута от мен и става и на люлка,бях мернала някъде такова;по-скъпите неща ще заръчам на родителите ни а за бабите ще мисля дребни подаръчета.

Поли,страшно е това!Браво HugЗа вашите дълги разходки с преспиване е екстра;)

Ох а аз все се чудя кога да я заведем за последната хепатитна дето отлагам половин година и все ме е страх че при личната има болни.Но трябва докато сме здравички.Мисля тази седмица ама така ми е свито сякаш за първи път ще й правим.

И да я похваля тихичко...Вчера след като се наспа я водихме до едната баба на половинката,не я бяха виждали от лятото.Вози се в столчето и на отиване и на връщане с много малко мрънкане:)Подавах играчки,пяхме,ядохме една солета,чайче...и стигнахме!Та има шанс да се научим...трудно отново,бавничко,с много търпение hahaha

Ще се размърдвам,че пак я взех в мен преди малко,а ще дойде време за кухнята:)

# 613
Poli.t, уникални са ти ръкавичките за количка! Браво и за майсторлъка и за въображението!!! Аз само си опъвам ръкавите като тикам количката, защото не понасям ръкавици.

Тлъстото кученце е бяло чау-чау. Много красив и безкрайно тъп. Нещо като мъжка блондинка  Joy Той няма да идва в нашия апартамент, ще си живее в техния, само ще ходим за хранене и разходки. Жалка история, добичето как ще изкара цял месец само, не знам! Но той е опасен, напада деца (има инциденти) и няма начин да го прибера. А да го взема в Рс е абсурд. Той в 99% от времето лежи като килим, но не знаеш какво има зад големия череп. Аз и да пътувам, мъжа ми ще остане в Сф заради работата, та ще я карат по мъжки.

Светле, акумулаторната количка с хубав акумулатор е към 500лв. Тези по 200-300лв са бошлав, бързо ще се изтощава и ще я мъкнеш по центъра. По-добре колело с мамин кракодвигател отзад  Wink И по Русенския център е идеално!

# 614
Здравейте мами Simple Smile

Един поздрав от нас за добро наало на седмицата

http://www.youtube.com/watch?v=71hqRT9U0wg

Общи условия

Активация на акаунт