А всички се оказахме дърти свекърви, че и казваме че няма по- засищащо.
Чудя се и ние ли бяхме така агресивни първите месеци
А всички се оказахме дърти свекърви, че и казваме че няма по- засищащо.
Чудя се и ние ли бяхме така агресивни първите месеци
Тия дни ще дойде баба ми и ще обиколим този Хиполенд да видим.Помня че бънджито й взехме оттам лятото.
То верно че в началото човек се сбърква от новия "режим" ама чак пък толкова.Много гадно да го тъпче насила бебето та да не яде пак...Освен това Ая не ядеше нощем,но си ставах и ставам и сега като мрънка или се разплаче,нося,люшкам...Ми то тепърва зъби,неща...Да ви кажа и аз не съм си представяла,че ще е толкова тегаво...То аз вече нямам и 1 час непробудвн сън...само на пресекулки до следващото размрънкване.Аз ако спя 3-4 часа ще съм нова на другия ден:)Ама се моля все някога да мине и това!Пък дано не е така до първи клас:)Приятели ми казват,че след 2 някъде се пооправят нещата и пак почваш да спиш по нормално:)Дано е така!Мамите с опит тук знаят най добре!
Ама както дойде...Ето сега лесно заспа точно 10.30 а преди това се прозяваше цял час ама аз не смея да почна да приспивам 

Аз предлагам само Декемврийската дружинка вече стана на годинка ! А коледното заглавие да го напишем по натам,все ще се изпише цяла тема
Но както решите,аз само предлагам

Препоръчани теми