Изчерпа ли се форумът?

• 9 399
  • 137
  •   1
Отговори
# 60
Сега отварям Клюкарника само за да проверя дали не са започнали вече номинациите. На тях възлагам надежди малко да раздвижат и разчупят еднообразието...

Да, да, вие дремете по цяла година и чакайте някой да ви направи номинациите.  Макар че, аз съм на мнение, че има нови потребители с голям потенциал.  А пък viliko е неуморна. Взимайте пример.

# 61
Аз си имам теория защо във форума не е достатъчно интересно - няма достатъчно мъже. Естеството му е образователно най-вече.   Забавлявам  се много повече във форумите на абв - има невероятни образи там.

# 62

А, корупция не е имало. Объркала си се.  Crossing Arms
чудя ви се, защо не взимате подкупи, тъй или иначе си го мислим Joy

# 63
  • София
Аз си имам теория защо във форума не е достатъчно интересно - няма достатъчно мъже. Естеството му е образователно най-вече.   Забавлявам  се много повече във форумите на абв - има невероятни образи там.
Този форум главно служи за взаимопомощ и в тази му част става все по- полезен, поне за мен.
Забавлението си остава най- забавно извън интернет, както винаги е било.

# 64
Да, да, вие дремете по цяла година и чакайте някой да ви направи номинациите.  Макар че, аз съм на мнение, че има нови потребители с голям потенциал.  А пък viliko е неуморна. Взимайте пример.

Хайде viliko да ги направи. Номинациите  Simple Smile

# 65
Аз си имам теория защо във форума не е достатъчно интересно - няма достатъчно мъже.

Вълк с дълъг ник" бил мъж, ама бая скука лъха от профила.

# 66

Хайде viliko да ги направи. Номинациите  Simple Smile
smile3544
не можах да се въздържа

# 67
  • Бургас
Изчерпва се донякъде откъм научаване на много нова информация примерно и то за дълго пребиваващите потребители.За тези, които имат по-скорошна  регистрация, форумът тепърва се разгръща пред тях с цялата информация накуп.

# 68
Със сигурнот, да. Аз, дето и ден не минаваше без да цъкна не ..., а да се изкажа тук, почти не се сещам за него..., че то и с месеци. Сега намбър 1 ми е фейсбук. Преди година , може би пуснах подобна тема, но на бързо я закатанчиха.  Wink

# 69
Аз си намирам какво да чета и разглеждам.

# 70
 Прочутите номинации бих ги пуснала аз веднага, ако знаех как точно трябва да изглеждат. Нямам обаче представа, защото ще са първите номинации, откакто съм регистрирана тук, и ще изчакам някой друг да го направи. Веднага ще номинирам съфорумки в категориите "най-умна", "най-сухареста" , "най-тъпа" , "най-упорито досадна", "най-дървена философка". Дано с тия номинации форумът живне малко  Wink

# 71
Аз си имам теория защо във форума не е достатъчно интересно - няма достатъчно мъже.

Вълк с дълъг ник" бил мъж, ама бая скука лъха от профила.
Щото от  твоя лъха една прекрасност. ooooh!

# 72
Прочутите номинации бих ги пуснала аз веднага, ако знаех как точно трябва да изглеждат. Нямам обаче представа, защото ще са първите номинации, откакто съм регистрирана тук, и ще изчакам някой друг да го направи. Веднага ще номинирам съфорумки в категориите "най-умна", "най-сухареста" , "най-тъпа" , "най-упорито досадна", "най-дървена философка". Дано с тия номинации форумът живне малко  Wink
Вай, вай, вай, не се натискай, че като си спомня миналата година какъв цирк настана по повод кой да пуска номинациите .... нямам думи! Добре, че накрая дойде crazy chick и въведе ред!
Тя къде се губи, между другото?  newsm78

# 73
Отилия, тия категории са за Малинките, не са подходящи за форумски номинациЙ!
Но така като гледам може да минем и без номинациЙ, направо на Малини. Там общо взето програмата е волна. Но не безкрайна.

# 74
  • При хората, които обичам
Мхм, даже понякога е твърде крайна.

Общи условия

Активация на акаунт