Изчерпа ли се форумът?

• 9 374
  • 137
  •   1
Отговори
# 45
Много интересни хора си тръгнаха от тук и останахме само неинтересни.

# 46
  • София
За мен почти се е изчерпал... жалко наистина, беше ми много забавно тук дълго време.
Не търся вината обаче в самия форум, в темите или в потребителите. Просто вече твърде дълго съм тук и няма какво да ме изненада и учуди. Пък и доста от забавните и различни потребители вече ги няма (не отричам, че повечето от тях си заслужиха бана, но определено умееха да правят шоу).
Сега отварям Клюкарника само за да проверя дали не са започнали вече номинациите. На тях възлагам надежди малко да раздвижат и разчупят еднообразието...

# 47
  • Талант на 2012,2013 г.
Много интересни хора си тръгнаха от тук и останахме само неинтересни.

Но пък симпатични...

А и за когото форумът се е изчерпал... какво търси в него?

# 48
  • При хората, които обичам
Номинациите са просто една ретроспекция, която иде да покаже, че все пак нещо се е случвало, не е ли така?

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 14:40 от ДеВ

# 49
Мм, по скоро да синтезираме капещото цяла година в една чаша.

Макар че тази година май вместо да се лее кръв в битки, ще се трошат огледала, така ми се струва.

# 50
За мен не се е изчерпил, просто отношението на потребителите се промени.
Пуска се тема, ако ми харесва пиша или чета. Обикновено влиза потребител, ако не е съгласен се изказва с колкото се може по-цветни епитети към автора или някой друг потребител, който не е на негово мнение и темата приключва.
Другият вариант - влизат двама, обикновено стари потребители, разменят си реплики и някой вика модератор и той я заключва. Това, че другите потребители се интересуват от темата няма никакво значение.
Някои потребители се считат с право на вето.
Като не ти харесва дадена тема или твоето мнение е различно от мнението на другите не виждам защо се натрапва с всякакви средства - то морални оценки, то умствени, то интелигентност, то грамотност...
Определено казано има потребители, които само като им видя аватара и се отказвам да чета, дори и да са казали нещо ценно. Просто не ми издържат нервите на стил " Държавата това съм аз", а за някой от тук важи " Земята това съм Аз."

# 51
Хората не обичат промените и трудно ги допускат. Най- честото мрънкане и във форума, и извън него е, че нещо не е както е било преди. Еми, не е като преди форумът, и никой от нас не е какъвто е бил..................
 Peace

И понеже се предполага, че във форумите се прави "разкриване на душата",
то чрез приложимата статистика се осъществява една стъкмистика, която
успешно да манипулира.  Simple Smile

Да, обсъждат се теми като соц.подпомагане, пенсии, майчинство,
здравеопазване, образование, Европейски програми....

Нали тези неща се залагат в БЮДЖЕТА?
/къде я темата и колко дълго ще просъществува/

И в частност къде ще отидат тези 18 милиона, спестени от гласуването 2:1 ?
/спестени или неизхарчени-различни пера/

Имаме си Дянков, ББ, а сега и Плевнелиев.  Peace

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 14:31 от Анонимен

# 52
  • София

Макар че тази година май вместо да се лее кръв в битки, ще се трошат огледала, така ми се струва.

Важното е да има дърпане на сутиени и хвърчаща перушина. Майтап да става, пък било то на чужд или на свой собствен гръб  Laughing

# 53
  • При хората, които обичам
Ти миналата година се справи чудесно, Клише. Въпреки болката от плющящите презрамки, не загуби самообладание. Браво, адмирации!

# 54
  • София
Ти миналата година се справи чудесно, Клише. Въпреки болката от плющящите презрамки, не загуби самообладание. Браво, адмирации!

Че даже и си обогатих литературната култура и прочетох въпросната книга за да знам какъв точно приз съм изпуснала. Определено си го заслужавах повече от Лили, ама какво да се прави - корупция  Laughing

ПП: Благодаря много, все пак, но не мисля, че заслужавам подобна похвала  Embarassed

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 15:03 от *November Rain*

# 55
Да бе, изчерпан!За това всеки "напуснал" го си оставя вратичка през която да се шмугне
И вместо да се изниже тихомълком, го обявява на всеослушание и моли администратор да го замразят, защото той самия  си няма вяра, че няма да се върне.Не, че  пречи да се регистрира отново, ама друго си е с изграден имидж Laughing

# 56
Напоследък ми е скучно тук, явно не само на мен.  Laughing

# 57

Че даже и си обогатих литературната култура и прочетох въпросната книга за да знам какъв точно приз съм изпуснала. Определено си го заслужавах повече от Лили, ама какво да се прави - корупция  Laughing

ПП: Благодаря много, все пак, но не мисля, че заслужавам подобна похвала  Embarassed
Заслужаваш, заслужаваш.  Grinning Аз още тогава ти казах.

А, корупция не е имало. Объркала си се.  Crossing Arms

# 58
  • София
Да бе, изчерпан!За това всеки "напуснал" го си оставя вратичка през която да се шмугне
И вместо да се изниже тихомълком, го обявява на всеослушание и моли администратор да го замразят, защото той самия  си няма вяра, че няма да се върне.Не, че  пречи да се регистрира отново, ама друго си е с изграден имидж Laughing
Хахахахаха, точно така е, много добре казано, браво, Пали Joy

# 59
Сега като навали снега, ще се вдигне още повече нивото на скучаещи. А скуката води до изтрещяване, така че надежда винаги има.

Общи условия

Активация на акаунт