Изчерпа ли се форумът?

• 9 377
  • 137
  •   1
Отговори
# 30
Пък аз се чудя щo не върви темата за предразсъдъци по национална принадлежност при чужбинките. Изчерпали се били хората и толкова! Сега поне ще спя спокойно, че не само аз скучая.

# 31
  • out of space
Тъкмо си намериш някоя интересна темичка,и след 3 стр. се заформя луд панаир.Има 4-5 потребители,които се чувстват длъжни да ти обяснят,как като не мислиш като тях,си най-простия и смотан човек.Това ме отблъсква.

Точно!  Shocked Тамън се зачета в нещо интересно и към 6-та страница се появява Вилико....и изведнъж всеки пети пост става на Вилико, после всеки трети, всеки втори, после почва сама да си говори и навсякъде Вилико Вилико ВиликоВиликоВилико..... аааааааааааа!    ruporuusmile3550 newsm43

# 32
  Така си е, все едни и същи теми се въртят под вънкашност друга и под име ново.

# 33
  • Бургас
Зависи кой какво търси тук. В някои отношения е изчерпан, в други - не.

# 34
  • София
Хората не обичат промените и трудно ги допускат. Най- честото мрънкане и във форума, и извън него е, че нещо не е както е било преди. Еми, не е като преди форумът, и никой от нас не е какъвто е бил. Щеше да е зловещо да замръзнем във времето и да сме си все същите.

Не намирам форума изчерпан. Досадни са изтрещяванията на някои, но пък те са си съвсем "като преди".

# 35
  • В тъмната гора.
В последно време отварям бг мама все по-рядко. Всеки път, когато отворя клюкарника чета заглавията на новите теми, и откривам колко скучни ми се виждат, и как нямам желание и интерес да пиша в почти нито една от тях. Темите ли свършиха, интересните потребители ли спряха да пишат, или просто аз съм се променила? Писна ли ви и на вас от спамо-чатове, петъчни глупотевини, форумни липси и аватари, въпроси и отговори и политически теми или такива за катаклизми? Не остана май нищо неизкоментирано, и форумът зацикли.

Форумът не  е само Клюкарник.

# 36
Когато тема ми е скучна не я чета, нито пиша в нея.
Има си стойностни и интересни теми. Всеки си е намерил такива, поради което е тук /не говоря за Клюкарника, а за форума, последният не се изчерпва с клюто, даже напротив/.
В "На път" си имам такива извори на информация незаменими, много ми е полезно.
От "Хоби" си крада идеи най- редовно- китки, бродерии, пъзели, какво ли не. Свалила съм си четци за електронни издания- също полезно.
Чета и в медицинския неща, които конкретно ме интересуват.
Пиша си в родителителските за неща, които ме интересуват, чета си такива, винаги си намирам какво.
От Клюкарника рядко си харесвам по нещо за мен, но то не е и задължително. Него съм си го кръстила "Нарцистичния подфорум", аз си знам защо. Има си редовни теми, в които дори не влизам, т.к. си ги разпознавам още щом им прочета заглавията. Те пък си имат свои си абонати.
В бившето ДиС влизам много рядко, обикновено да намеря нещо майтапчийско някой ленив следобед при лошо време и най- често си намирам такова.

# 37
  • В тъмната гора.

Точно!  Shocked Тамън се зачета в нещо интересно и към 6-та страница се появява Вилико....и изведнъж всеки пети пост става на Вилико, после всеки трети, всеки втори, после почва сама да си говори и навсякъде Вилико Вилико ВиликоВиликоВилико..... аааааааааааа!    ruporuusmile3550 newsm43

Ето това е много вярно, някои хора се напъват да променят мисленето на другите.

поздравления, много интересно написано това изказване  Laughing

# 38
  • Варна
От известно време насам Клюкарникът ми е скучен, да.

И на мен така.
СО също, а това са подфорумите с които се забвлявам.

# 39
Потребителят може да се изчерпи.

# 40
Изчерпаха се темите от типа на кой на кого къде му го мушка и т.н. Но те така или иначе не са основата му.

Основните подфоруми, заради които е създаден, процъфтяват- вече са казали преди мен. И ако някой без работа очаква тук 24/7 да гледа цирк, за да си запълва времето, сбъркал е мястото  Grinning

Аз едва смогвам да изчета двете теми, които ме вълнуват в момента - първокласници и преправяне на стари мебели, супер полезна информация в огромно количество. При това с много приятни и спокойни участници, много далеч от изчерпването Simple Smile

# 41
Мда, странно кога успя да ти омръзне форума. Целият.  Whistling Не, не се е изчерпал. Преди пишех в други подфоруми покрай бременност, бебе, сега в  други, след три-четири години ще ме вълнуват училищните и т.н. В На път, Литературния и Филми винаги има прекрасни неща за четене и обсъждане. Форумът не е Клюкарник. На мен пък ми липсва, че не се възраждат стари теми, които бяха приказни за четене.

# 42
  • Ямбол
Форумът - не.
Някои потребители - да.

За мен все още и все така има полезни и интересни теми и едва успявам да ги изчета.
Хубаво е, че на изчерпалите се потребители вече не им е интересно, не ни заливат с глупости и влизат все по-рядко.

# 43
Нагласата на много от потребителите изчерпва темите, а не тяхната същност и дълбочина. Чета форума от години, много преди да се регистрирам. Хората го използват по различни предназначения и за мен, поне на този етап той е много необятен. Харесала съм си някои теми в които съм постоянна, други които само чета без да коментирам, трети които да следя през цялото време. В един момент може би ще променя всяка от тях и ще ги заменя с други, но изчерпан - не смятам.

# 44
Може би проблема е в това,че се пускат сходни теми.
Препокриват се и не върви да се разпишеш навсякъде без да се повториш.
Освен това станахме много докачливи.
Искаме само да се подкрепят нашите мнения,без да допускаме грам съмнение,че не сме прави.

Общи условия

Активация на акаунт