Изчерпа ли се форумът?

• 9 391
  • 137
  •   1
Отговори
# 105
Зависи от настроението ми... понякога ми е интересен, друг път пък досадно тъп.  Rolling Eyes
Всичко е относително и субективно. Във форума съм от 5 или 6 години с известни прекъсвания, но инаги има нещо, което да ме весели - все пак пишат хора, обменят се мисли, караме се, лъжеме се, хилим се... с една дума оплътняваме си времето, когато имаме свободно такова. Докато има потребители , едва ли ще се изчерпа така лесно. Peace

# 106
Според мен хората, които влизат тук задоволяват различни свои потребности - и за споделяне, и за търсене на информация, и за себеизразяване... В даден момент потребностите ни се променят, те не остават едни и същи, затова и рано или късно форумът престава да бъде актуален за определен човек. Така че, и аз се присъединявам към мнението на Лурдес - усещането, че форумът се изчерпва е по-скоро твой проблем, а не проблем на форума. Wink

# 107
  • Sunshine state
За мен не се е изчерпал.  Peace

# 108
По-скоро е почва, в която прекалено добре виреят нарцисизъм, екзибиционизъм и тесногърдие.
Което уморява. И намалява ползите от форума.

На който му се драпа из 30 страници тема, за да прочете 3 интересни мнения- ползва си форума. Но повечето хора нямат толкова време за губене.

# 109
Зависи от настроението ми... понякога ми е интересен, друг път пък досадно тъп.  Rolling Eyes
Всичко е относително и субективно. Във форума съм от 5 или 6 години с известни прекъсвания, но инаги има нещо, което да ме весели - все пак пишат хора, обменят се мисли, караме се, лъжеме се, хилим се... с една дума оплътняваме си времето, когато имаме свободно такова. Докато има потребители , едва ли ще се изчерпа така лесно. Peace

И на мен така.Появяват се нови,отиват си други.......

# 110
  • София
Аз му се радвам на форума от около година и не знам какво значи да се е изчерпал, достатъчно забавно ми е и разнообразно. Освен това редовно чета  и стари теми, още от време оно. А препоръките съм си дала в анкетата.

# 111
Не се изчерпва, но уморява едни, други направо изхабява.
Зависи и какво търсиш, какво очакваш, и какво предлагаш.

# 112
Тъкмо си намериш някоя интересна темичка,и след 3 стр. се заформя луд панаир.Има 4-5 потребители,които се чувстват длъжни да ти обяснят,как като не мислиш като тях,си най-простия и смотан човек.Това ме отблъсква.

Точно!  Shocked Тамън се зачета в нещо интересно и към 6-та страница се появява Вилико....и изведнъж всеки пети пост става на Вилико, после всеки трети, всеки втори, после почва сама да си говори и навсякъде Вилико Вилико ВиликоВиликоВилико..... аааааааааааа!    ruporuusmile3550 newsm43
Joy Joy Не мога да не добавя +1

# 113
Joy Joy Не мога да не добавя +1

и номинация!

# 114
# 115
То остави, че си говори сама, ами и ти обяснява какво си искал да кажеш. Това наистина само учителките по литература го могат. Отделно е супер досадно това, че всеки път дъвче Краси* като горчива краставица.
Но Отилия е права за петъчните теми. Напоследък станаха някак префърцунено-фригидни. Напомнят ми на клуб от типа на онзи от "Широко затворени очи", до който имат достъп само определени персони от отбраното общество, надянали маски и отдаващи се на извращения, които само те си разбират.

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 17:31 от Анонимен

# 116
  • София
Много точно си се изразила за петъчните. колкото пъти съм влизала да погледна, все нищо не разбирам. То са думи, думи, думи, все едно са извадени от речника на чуждитее вузи въввсички езици, хубаво раздрусани в една торба и пуснати на клавиатурата. Май наистина само те си разбират какво си пишат.

# 117
Петъчните теми са като "Споделете", но посветени уж на масовата публика. Предвиждам в най-скоро време да се отделят в "Потребителските групи", където да се леят думи и красота, красота и дууууми-чуждички.

# 118
Много точно си се изразила за петъчните. колкото пъти съм влизала да погледна, все нищо не разбирам. То са думи, думи, думи, все едно са извадени от речника на чуждитее вузи въввсички езици, хубаво раздрусани в една торба и пуснати на клавиатурата. Май наистина само те си разбират какво си пишат.
Това е заради модераторите. Аз съм пробвал да говоря нормално и директно в петъчните теми, но мнението ми стои максимум 2-3 мин. и изчезва незнайно къде.... Заради цензурата се налага да се завоалират нещата, да се казват с други думи, да се използва строг, академичен език, а всъщност ние си знаем, че става въпрос за секс, чукане и т.н. хубави работи  Peace

# 119

Според мен е забавно, макар и леко дразнещо. Възможност да покажем на аудиторията колко сложни думички знаем и можем да навържем в смислено изречение. Факт е, обаче, че изреченията им Са смислени, което пък от своя страна прави дразнещото усещане някак забавно. Рядко се включвам в тези теми и то не за друго, а защото стилът ми на изразяване е далеч от този висш комплициран подбор на думички и изрази  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт