Изчерпа ли се форумът?

• 9 387
  • 137
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Но Отилия е права за петъчните теми. Напоследък станаха някак префърцунено-фригидни. Напомнят ми на клуб от типа на онзи от "Широко затворени очи", до който имат достъп само определени персони от отбраното общество, надянали маски и отдаващи се на извращения, които само те си разбират.
 Joy hahaha Joy hahahaНапоследък не съм ги чела, не съм и писала, освен в последната, но предишните бяха точно както ги описваш. Мен този тип извращение ужасно ме забавлява. Години наред се налага да чета текстове съвсем насериозно написани в този стил и гаврата с тях е крайно наложителна.

# 121
Не го виждам като показване, по-скоро е за забавление Simple Smile

# 122
Аз след първата петъчно-гениална се отказах да ги чета Laughing
Трябваше да питам Гугъл не за отделни думи, ми за цели постове
Уморително е на моята възраст

# 123
  • София
Какво показване, винаги съм ненавиждала нАучни текстове и текстове с претенции за нАучност написани по подобен безумен начин. След прочитането на 10 000 страници написани в този "стил" човек вече не е същият и петъчните теми са малко като сбирка на АА. Разбирам отвращението ви и го споделям напълно.

# 124
  • София
и в научните текстове си личи кой автор има таланта и умението да се изразява точно и ясно. Попадала съм на такива научни статии, които съм изчитала почти на един дъх, а други са ми били тооооолкова тегави, ужас направо, и с едни завъртяни изрази...

# 125
За мен отдавна е изчерпан, влизам само за да надзърна като ми доскучае. И аз като теб, Отилия, се опитвам да намеря нещо интересно и свежо, но не го. Нормално е, аз чета тук от седем години. Хубавото е, че рядко имам време за скучаене вече.

"Готините се изнесоха". "Вече не е същото." +101  Laughing

# 126
  • София
и в научните текстове си личи кой автор има таланта и умението да се изразява точно и ясно. Попадала съм на такива научни статии, които съм изчитала почти на един дъх, а други са ми били тооооолкова тегави, ужас направо, и с едни завъртяни изрази...
Личи си, но за съжаление не винаги можеш да избираш и да четеш само онова, което е смислено. Гаврата тук е с безсмисленото, но нагиздено като Евгения Банева на коледно парти.

Ева на сцена   bouquet

# 127
.. всичко това звучи като твърденията, че младите днес не мога да се забавляват както младите преди, че едно време е било хубаво и интересно и дори в някак смисъл "истинско", а сега.. ех.. хубави времена бяха и т.н. ...
Simple Smile

# 128
Клюкарникът повяхна, да. Иначе е пълно с потребителски групи и сериални теми, будещи истеричен смях и веселба.

До тук стигнах и искам да се изкажа. Когато ми е скучно влизам в КиТ... е, не го намирам за нормално на 30год. да въздишам по някакъв герой или сюжет от сериал. 10 страници описание на кой как му стояли дънките... Минаваш през КМ, създаваш свой сериал с нов герой и после в ДиС. Как да настане оживление, ако всеки се щади от преживявания и споделяне?!

# 129
Не знам дали се е изчерпал, но със сигурност е заприличал на мила селска вечеринка, в която всеки коментира другия. Номинации  сатирични, месечни, годишни, не знам още какви. Не мисля, че предназначението на форума е да се занимаваме един с друг. Затова и любимите ми теми си остават тези за театър, кино, музика и книги. Там поне никой не коментира останалите.

# 130
Отилия, ти регистрирайки се тук отначало отнесе бая закачки. Сигурно това донякъде е вдигало адреналина ти. После закачащите те свиканха с теб. И ти с тях. И ти доскуча. Скоро ще ги обикнеш. Свикване му се казвало.

Иначе ако има обедняване на смешките според мен е защото липсва онзи таласъм Марадона. И Вълкът списва малко.

Обаче все пак наскоро се е заформяло нещо щом цела дума сте измислили. Стокър или как беше? Сега пак ще се появи Октопода с рокля да ме ръфа, че съм не разбрала ама ко не ми кажете ще взема се пръсна вече от любопитство.

# 131
.. всичко това звучи като твърденията, че младите днес не мога да се забавляват както младите преди, че едно време е било хубаво и интересно и дори в някак смисъл "истинско", а сега.. ех.. хубави времена бяха и т.н. ...
Simple Smile

Така де, всеки е център на света.... за самия него. Laughing Напълно разбираемо.

# 132
  • Варна
Но Отилия е права за петъчните теми. Напоследък станаха някак префърцунено-фригидни. Напомнят ми на клуб от типа на онзи от "Широко затворени очи", до който имат достъп само определени персони от отбраното общество, надянали маски и отдаващи се на извращения, които само те си разбират.
 Joy hahaha Joy hahahaНапоследък не съм ги чела, не съм и писала, освен в последната, но предишните бяха точно както ги описваш. Мен този тип извращение ужасно ме забавлява. Години наред се налага да чета текстове съвсем насериозно написани в този стил и гаврата с тях е крайно наложителна.
Смисълът на петъчните е точно такъв, какъвто го описва Бояна. Искрено съжалявам тези, които не са го разбрали. Сърдечно се извинявам и на тези, които по някакъв начин са се почувствали засегнати. Peace

# 133

Simple Smile

"Ех, едно време какви п***расти имаше, какви вълшебници..."

Не целя да обидя, точно в този дух ми прозвуча въздишката.  Mr. Green

# 134

Simple Smile

"Ех, едно време какви п***расти имаше, какви вълшебници..."

Не целя да обидя, точно в този дух ми прозвуча въздишката.  Mr. Green

точно така се надявах да прозвучи! Wink

Общи условия

Активация на акаунт