Лечение с протеолитични системни ензими (4-та тема)

• 133 384
  • 685
  •   1
Отговори
# 270
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
*Tea*, Бромелайна защо по 2 таблетки? Или от много чете не съм неразбрала?
Моя е от този Бромелайн.

Почнах и рибеното масло.

Мисля да караме с мъжо месечен курс, пък да видим. Може би за после трябва да оставя Hyaluronic Acid и Schizandra, че много хап, много нещо  ooooh! Плаша се от толкова хапчета  Embarassed

чоко и боко за сухотата в устата и аз забелязах, че я има след като вземам папаин. Пробвах няколко дни да не вземам и нямах проблеми, макар да пия повече от 2 л. на ден. Сега, когато започнах пак да вземам папаин, пак се получи това съхнене.

п.п. Чудя се как е съпругата на Пинко и дали вече са я изписали от болницата  newsm78
Дано са добре!

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 14:20 от maznislava

# 271
*Tea*, Бромелайна защо по 2 таблетки? Или от много чете не съм неразбрала?
Моя е от този Бромелайн.

Почнах и рибеното масло.

Мисля да караме с мъжо месечен курс, пък да видим. Може би за после трябва да оставя Hyaluronic Acid и Schizandra, че много хап, много нещо  ooooh! Плаша се от толкова хапчета  Embarassed

чоко и боко за сухотата в устата и аз забелязах, че я има след като вземам папаин. Пробвах няколко дни да не вземам и нямах проблеми, макар да пия повече от 2 л. на ден. Сега, когато започнах пак да вземам папаин, пак се получи това съхнене.

п.п. Чудя се как е съпругата на Пинко и дали вече са я изписали от болницата  newsm78
Дано са добре!

maznislava, дозите съм ги копирала от стари теми в един Уърдовски файл. Обаче, ако сметнеш по броя на хапчетата, ще видиш, че са точно за 30 дни, по схемата, която съм дала по-горе Simple Smile

Дано Валя е по-добре !  Praynig

# 272
Имам обаче един конкретен проблем, с който не можем да се справим вече от доста време. Съпругът ми - на 33 е има проблеми с кожата на лицето. Излизат му едни големи подкожни пъпки, които по някога се възпаляват и стават много големи. Дерматологът предписа антибиотик, който подейства много добре. Всичко изчезна, но след спирането му пак се появиха. Така след няколко курса и няколко подобрения се отказахме от дерматолога и антибиотика. По съвет на Пинко започна да пие Омега 3, пробиотик и бирена мая. Подобрение имаше, но пак за известно време. Всичко е на периоди ... и не можем да разберем на какво се дължи в крайна сметка. Дерматологът каза, че вероятно не е акне, защото няма пъпки по гърба и ръцете.

Elyah, да спре млечните, ще му мине.

# 273
Каква е опасността да си докарам язва от приема на пакета ензими?
Предполагам че има голямо значение приема с въпросната чаша вода а не по малко?

# 274
  • В сбъднатите си мечти
Каква е опасността да си докарам язва от приема на пакета ензими?
Предполагам че има голямо значение приема с въпросната чаша вода а не по малко?
Мисля че е много по-малка ,отколкото след употреба на аспирин например.Пият се на гладно с чаша ,две вода .И аз чакам по -знаещи да отговорят на въпроса ти.
Много липсват в темата отговорите на Пинко , винаги е бил обективен и точен. Моля се за семейството му .

# 275
чоко и боко , причината за язвата е бактерия,от ензимите няма да си докараш язва. Но все пак, пий ги с 2 чаши вода, за да могат по-бързо да стигнат до червата.

# 276
Благодаря ви за загрижеността, момичета. Жена ми е още в болница (25 дни), за сега започна мъчително да си мърда крака, за ръката - за сега нищо, а и не може още да говори. Всеки ден съм при нея. Като ме види започва да плаче...

чоко и боко - дразненето на лигавицата от ензимите е подобно на дразненето от люта чушка, не може да предизвика язва. Да, аспиринът е по-опасен. Водата е за да не се залепи таблетката за лигавицата.

Тук съм от време на време, но мислите ми са другаде...
Praynig Praynig Praynig

# 277
PinkPanther, слава на Бога ,че намираш време и сили да се включиш! 

# 278
По- бързо и пълно възстановяване и желая.

# 279
  • в 1001-та нощ
Пинко   bouquet чудесно се справяте,  и двамата с Валя сте в топлината на  мислите ни  Heart Eyes

# 280
PinkPanther  Hug

# 281
Пинко, стискам палци жена ти скоро да се възстанови!  Hug

# 282
Здравейте,
сега прочетох за ензимите и че действат като антибиотик.
Детето ми на 2г и 7м с отит е от 3 седмици.Направи алергия от аугументин лежахме в Токсикологията.Там му изписаха Клацид и след 5 дни лечиние с лечение с него му изписаха Сумамед т.е три антибиотика за 2 седмици.
Моля ви кажете ми има ли шанс да го излекувам с тези ензими.Четох, че може да се намерят в магазините на Лечител, тъй като нямам време да поръчвам или ако някой може да ми услужи с няколко бройки детска серпептаза. Embarassed
Мислите ли, че това може да помогне или по-добре да давам и третия антибиотик.

Давам му и Епикор и коластра от вчера

# 283
kattteto, при толкова малко дете с акутна диагноза аз не бих рискувала и експериментирала с ензими. Отитът е малко като бомба със закъснител... Освен това почването и спиране на антибиотик на своя глава не е препоръчително! Peace Излекувай го първо, можеш да се обърнеш и към хомеопат, а като оздравее, ако си решила да пробваш няколко дни с ензими - дай му ги. Също така и с хомеопатия биха могли да бъдат изчистени антибиотиците от тялото и да се се излекува алергията. И не забравяй след антибиотика да му даваш пробиотик!  Wink

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 22:50 от Jana Ina

# 284
Благодаря
заведох го и на хомеопат, но....за сега няма ефект newsm78

Общи условия

Активация на акаунт