Лечение с протеолитични системни ензими (4-та тема)

• 133 306
  • 685
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Пинк,темата е от 2009г.Продължаваш ли да пиеш ензими?

# 586
Да, и много хора около мене. Макар и не съвсем редовно. Най са доволни пушачите - ензимите ги прочистват като четка за миене на шишета. bowuu

# 587
  • София
Попаднах на темата в търсене на алтернативен метод на лечение на заболяването ми.Страдам от нелечима болест:акне.И понеже лицето ми не е пламнало в пъпки и лекарите дерматолози гледат на мен като че ли не е кой-знае какво.Демек нищо ми няма.Изписват ми само някакви си мазила и нищо.Е не,че не съм пила хормони и антибиотици и пак нищо.Излизат си ми една по една...На 38 години съм.Жените на моята възраст се мажат с кремове за бръчки,а аз с такива за пъпки...
Мислех да пия и ензими,ей-така да пробвам,но лечението с тях излиза скъпо и сложно с тези поръчки от чужбина...сега пробвам лечение с тибетска гъба,пък да видим...
Извинете за отклонението.
Мислех,че ензимите се пият месец-два ,решаваш си проблема и забравяш...

# 588
Възможно ли е Панавейксала да се приложи локално при външни хемороиди и да подейства ,де?

# 589
Не мога да обещая, но на пречи да се опита. Кремът като активност ми се вижда слабичък.

# 590
Здравейте!
Не съм писала тук от доста време! Преди около година и половина приложех лечението на нашата любима Пантера за 3 месеца с цел да излекувам дискова херния. Може да не повярвате, но се оправих! Нямам друго обяснение, че от оттогава нямам болки в кръста / е може нещо да се обади за 1-2 дни, но това е бял проблем и не боли така както преди, и не се схващам/. Смятам пак да проведа една профилактика от около месец. Ще си поръчам пак ензими от iherb.
БЛАГОДАРЯ ти Пинки, голямо добро ми направи!
.......................................

Дано и при мен има резултат Peace Аз също имам дискова херния, а така също и миома. Решила съм да пия 3 месеца пакета ензими, вече преполових първия. Само да споделя, че ми е трудно единствено със спазването да пия ензимите 1 час преди храна. Embarassed

# 591
  • Плевен
Някой да има излишен бромелаин? Свършва ми, а поръчания още не е дошъл?  Praynig

# 592
Да попитам за дискова херния освен ензимите с какво друго можем да подкрепим положението, какви други добавки да вземем? Дано и Пинки се включи  Hug

# 593
Да попитам за дискова херния освен ензимите с какво друго можем да подкрепим положението, какви други добавки да вземем? Дано и Пинки се включи  Hug

Може да вземете от Германия ако имате някой познат едни хомеопатични инжекции които са без рецепта и струват 20евро какзват се Discus kompositum N mit Kalmia
Бият се през три дена мускулно в дупето те са 10 в опаковка стигат за 1м. 1 м се почива и после още една опаковка за месец пак през 3 дена се бият. 1 или 2 пъти в годината в зависимост от нуждата. Ние сме доволни закрепяме се с тях.

# 594
katq87 - много неща...1- хиалуронова к-на. 2 - куркума и бозвелия и 3 - рибено масло. Хиалуроновата к-на, куркумата и бозвелията ги пия до края на опаковката, а рибеното масло - постоянно.

Това пия аз.

А от хомеопатия не разбирам.
newsm78

# 595
Поръчах си пакета ензими за втори месец, дано дойдат преди да са свършили таблетките за първия месец Peace

# 596
  bouquet Благодаря за съветите ще опитаме от всичко  Peace И аз чакам новите ензими и си мисля ако не дойдат навреме проблем ли ще е прекъсване от няколко дни Thinking

# 597
Пинко, препоръчай omega 3, да не се ровя в темата на iherb. В рамките на 1 година съм прекъсвала ензимите за не повече от месец, дали е проблем? Пия ги, обаче, в доста разредена доза - само сутрин, от посочения пакет.

# 598
Не съм Пинко, но на мен от темата за Iherb ми препоръчаха това http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-EPA-DHA-Balance-120-Softgels/4571 и съм много доволна  Peace

# 599
  • София
maxinka, най-популярното рибено масло е т.н. "кофа"
http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Molecularly-Distilled-Cho … ftgels/18104?at=0
Мисля, че и Пинко пие точно тези омега3.
А какви са ти отзивите от ензимите, забелязваш ли подобрение в състоянието ти?

Общи условия

Активация на акаунт