Лечение с протеолитични системни ензими (4-та тема)

• 133 382
  • 685
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря
заведох го и на хомеопат, но....за сега няма ефект newsm78
На какъв хомеопат - класически или друг? А какво ви изписа, ако не е тайна? Може да ми пишеш и на лични, ако искаш, за да не спамим.  Peace Учудвам се, че няма ефект...

# 286
  • Габрово
Ох, доста сте изписали... Аз отгоре, отгоре попрочетох, но конкретно да попитам... Някой опитвал ли е да лекува кисти? По-точно киста на опашната кост? Тъй като това чудо от време на време се възпалява, а нали ензимите помагат при възпалителни процеси, та се чудех ще помогнат ли при киста?

# 287
Ох, доста сте изписали... Аз отгоре, отгоре попрочетох, но конкретно да попитам... Някой опитвал ли е да лекува кисти? По-точно киста на опашната кост? Тъй като това чудо от време на време се възпалява, а нали ензимите помагат при възпалителни процеси, та се чудех ще помогнат ли при киста?
Съмнявам се да помогнат тук ензимите,защото точно тези кисти се образуват от обърнат косъм,аз имам точно такава операция.

# 288
  • София
Аз мисля, че в този случай ензимите ще помогнат както вътрешно така и външно....

# 289
  • Габрово
Какво имаш предвид като казваш външно?

# 290
  • София
Например Пана Вейксал: http://www.veyx-bg.com/Pana-Veyxal-Salbe

# 291
За в момента може и да помогнат,но след това дали няма пак да избие?Аз я мажех външно със ихтиол,но имаше ефект само до определено време.

# 292
  • София
Здравейте,
сега прочетох за ензимите и че действат като антибиотик.
Детето ми на 2г и 7м с отит е от 3 седмици.Направи алергия от аугументин лежахме в Токсикологията.Там му изписаха Клацид и след 5 дни лечиние с лечение с него му изписаха Сумамед т.е три антибиотика за 2 седмици.
Моля ви кажете ми има ли шанс да го излекувам с тези ензими.Четох, че може да се намерят в магазините на Лечител, тъй като нямам време да поръчвам или ако някой може да ми услужи с няколко бройки детска серпептаза. Embarassed
Мислите ли, че това може да помогне или по-добре да давам и третия антибиотик.

Давам му и Епикор и коластра от вчера

За първи път дадох на средния син серапептаза, когато беше на 1г. и 1м. Причината за това беше, че кашляше и го болеше гърлото. Разтварях една капсула от слабата серапептаза в 30мл. портокалов сок и му давах да пие десет, петнадесет минути преди да закуси. Това веднъж или два пъти седмично.
Виж какво съм писала за големия син преди година и половина:

Големият ми син правеше гнойни ангини по два пъти на месец до началото на март тази година. Пил е какви ли не антибиотици. Бяхме се хванали за главата... ще разсипем детето от лекарства. Баща му, като малък е бил по същия начин. Като му се изчисти гърлото от налепите, купихме цитросепт джуниър и започнахме да му даваме по два пъти на ден. Добавихме детски мултивитамин под формата на желирани мечета и рибено масло. Като се оплаче, че го заболява гърло, разтварям една капсула серрапептаза в чаша сок и след половин час му давам да закусва. Да не казвам голяма дума, но до днес не е правил гнойна ангина. Миналата седмица беше с налепи по гърлото, но му мина бързо за три дни само с хомеопатия.

# 293
Продавам бромелаин и наттокиназа купени от Ай Хърб. Запечатани. Peace
АКо някой иска, да ми пише на лични. Peace

# 294
Имам и Серапептаза - Doctor's Best, Best High Potency Serrapeptase, 120,000 SPUs, 90 Enteric Coated Veggie Caps

Така става пълен комплекта от ензимите, с които разполагам - Серапептаза, Наттокиназа и Бромелаин.

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 16:54 от Bibita

# 295
  • в 1001-та нощ
6$ е за поръчки под 40$, така, че за комплекта ще бъде 4$

# 296
Взех си тази книга http://www.iherb.com/Books-Everything-You-Need-to-Know-About-Enz … k-Book/16502?at=0 Има доста неща за ензимите и комбинации за различни проблеми.Авторът обче е изп. директор на производител на ензими и рекламира предимно своята фираа.Ама има достадобри формули,като тази например http://www.iherb.com/Enzymedica-Repair-Gold-120-Enteric-Coated-C … psules/18112?at=0 остава само да се вземе и Nattokinase.При всички проблеми препоръчва да се приемат храносм. ензими,тези http://www.iherb.com/Enzymedica-Digest-Gold-Enzymes-240-Capsules/16790?at=0 за да се облегчи организма.
Изглеждат скъпи,но ако се сравнява активността и броя капсули излиза,че цената не е много висока.Остава и това което е написано да е вярно Simple Smile

# 297
Здравейте днес се рових в английския амазон и намерих тази серапептаза
http://www.amazon.co.uk/Natural-Health-SerraEnzyme-Strength-Capu … 977532&sr=1-7

изглежда на добра цена сравнена с тази от айхерб а и няма опасност да се занимавате с митници тъй като идва от UK. В някакъв сайт за серапептаза я препоръчваха но вероятно си беше просто афилиейт маркетинг. Интересно ми е да се включите с мнение

Пинко мислено всички сме с теб

# 298
Серапептазата се мери в SU или SPU,което е едно и също.IU е за витамини и минерали,така че трудно може да се направи сравнение на потентността на продукта.А и факта,че производителя използва такава мерна единица  вече буди съмнение в коректността на информацията.

# 299
В описанието по долу пише "Containing 80,000IU's of natural Serrapeptase" което трябва да означава същата мерна единица. Много ми се иска да намеря алтернатива за поръчки от UK защото хич не ми се занимава с митници

Общи условия

Активация на акаунт