Лечение с протеолитични системни ензими (4-та тема)

• 133 320
  • 685
  •   1
Отговори
# 570
 Получих  ензимите показани с линкове от първата страница.
Малко по горе Пинки писа как се приемат, но  не разбрах когато бромелаин е на NOW пак ли по 1 се приема. Всеки ден три пъти от трите неща по едно хапче, но колко време е добре да се приемат месец - два или повече. Приемам още витамин Д, Омега / от кофата х 2 на ден сутрин/.
Благодаря на всички отговорили  Peace

# 571
dolores - да, точно тук е разликата: на NOW бромелаинът е по-слаб и са 180 капсули, затова се пият по две. Освен това е по-скъп, затова минахме на д-рс Бест. Той е по-евтин, по-силен и са 90 капсули, колкото са останалите ензими.

Това го обяснявах някъде назад, ама кой чел, кой разбрал...

Повтарям: от бромелаина на  NOW се пият по две капсули, а от този на Д-рс Бест - по една.

Колко да се приема - зависи от целите и джоба: при конкретен проблем - до излекуването, а при профилактика - колкото може да си позволи човек. Един разумен компромис: 1-2 пъти годишно по един месец. Те и капсулите са по толкова, за месец.

# 572
Благодаря Пинк.

# 573
  • в 1001-та нощ
Саня, KETTLER GIRO 507 е модела на кростренажора ми ако това питаш. Няма седалка както на велото и натоварването е различно. Една невроложка ми беше забранила да го ползвам понеже имало опасност да се премаже прешлена  Shocked, е как ще се премаже от собственото ми тегло? А относно болката при мен е постоянна, ако беше само от време на време щях да го преживея, но това не се търпи вече  Twisted Evil. Когато се движа нямам проблем, но при по дълго време в седнало положение, лежане по гръб или стоене права става страшно. Вкарвам се в едни страшни филми когато прочета как другите ги боли епизодично, а мен ПОСТОЯННО, така съм вече повече от 2 год. Имам телефона на един кинезитерапевт който много ми похвалиха, ще пробвам и това, но вече не вярвам че нещо ще ми помогне. PinkPanther извини ме че ти разводнявам темата.

аз имам тази екстра и нямах болки - докато не родих, след това - заради продължителното кърмене и дълго седяне - положението стана страшно, стигна се до там, че и не можех да пътувам седнала, ако не съм подпряна с разни възглавнички  Shocked

всичко се промени, като с магическа пръчка от едно посещение на Сапарева баня, след това - започнахме да ходим всеки месец, да чукна на дърво - вече нямам никакви болки и проблеми

ако обичаш минерална вода и имаш възможност - струва си да опиташ, не знам какво има в тази вода там, но ние с мъжа ми се прибрахме, като "ремонтирани"  Mr. Green

# 574
  • Варна
a.l.e.n.a, добра идея ми подхвърли за една пролетна почивка  Hug

# 575
Да попитам възможно ли е да ми се увеличи теглото има ли връзка с ензимите или да търся друга причина  Thinking Дали оказват влияние на апетита или ...

# 576
  • в 1001-та нощ
при мен апетитът и теглото не се влияят  Hug

# 577
  • някъде там
Здравейте на всички,изчетох всички теми-много полезни за всеки,искам да си взема ензими ,знам че от ай хърб излизат най-евтино,но какво ще кажете за тези на аквасорс-ето съдържанието на 1 кап.-АФА-60мг,Протеаза-60мг,Амилаза-50мг,Лактаза-6500iu концентрация 20мг,Липаза-20мг,Бромелин-50мг,Папаин-50мг,чист желатин,по-слаби ли са от другите?

# 578
a.l.e.n.a  bouquet Благодаря!

# 579
  • София
Здравейте на всички,изчетох всички теми-много полезни за всеки,искам да си взема ензими ,знам че от ай хърб излизат най-евтино,но какво ще кажете за тези на аквасорс-ето съдържанието на 1 кап.-АФА-60мг,Протеаза-60мг,Амилаза-50мг,Лактаза-6500iu концентрация 20мг,Липаза-20мг,Бромелин-50мг,Папаин-50мг,чист желатин,по-слаби ли са от другите?
Това е комбинация от храносмилателни ензими и водорасло. Тук идеята е да се приемат не просто ензими , а протеолитични и то на гладно. Аквасорс са скъпи и сигурно от Айхърб може да се вземеш сходна комбинация за по-добро храносмилане. Аз не ползвам храносмилателни и затова не съм запозната какво се предлага.

# 580
  • някъде там
neba  bouquet,значи не вършат работа,само бромелаина и папаина са протеолитични в случая ,нали,ще си поръчам от сайта,някой ако има излишни да пише!

# 581
  • София
liubkam, определено е по-евтино и си заслужава изчакването на доставката. Дано постигнеш търсения резултат и споделиш опит. Hug

# 582
  • някъде там
Ще споделя разбира се,само да дочакам да дойдат:)

# 583
Здравейте!
Не съм писала тук от доста време! Преди около година и половина приложех лечението на нашата любима Пантера за 3 месеца с цел да излекувам дискова херния. Може да не повярвате, но се оправих! Нямам друго обяснение, че от оттогава нямам болки в кръста / е може нещо да се обади за 1-2 дни, но това е бял проблем и не боли така както преди, и не се схващам/. Смятам пак да проведа една профилактика от около месец. Ще си поръчам пак ензими от iherb.
БЛАГОДАРЯ ти Пинки, голямо добро ми направи!
Към онзи момент дължа да обясня че ТСХ-то ми падна от 4,6-4,8 до към 2,5, което трудно смъквам и с Л-терокс.
Поздрав на всички! Усмихната вечер!  Rolling Eyes

# 584
Iva Iva - радвам се да го чуя! От мене е идеята, но постоянството си е твое.

Само една препоръка - пий рибено масло! Дори да ти се стори безполезно, не спирай.

Няма да съжаляваш.
bowuu

Общи условия

Активация на акаунт