МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 9

• 55 270
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Момичета да се включа и аз за тези карти. Отстъпката я ползвах точно както каза Suzito85.Минахме прегледа с моята малка бубка и на рецепцията предварително попитах за отстъпката, дадох й ЕГН-то и се възползвах от намалението. Така става, не с карти...

# 181
в неделя сме там и ще се възползваме от отстъпката Wink

# 182
Здравейте, видяхте ли новия ценоразпис - епидуралната упойка е намалена от 320лв на 200лв.

# 183
  • Across the Multiverse
Здравейте, видяхте ли новия ценоразпис - епидуралната упойка е намалена от 320лв на 200лв.
Ехаааа супер! Продължават хубавите новини!  Peace

# 184
здравейте

Бих искала да помоля, ако вече всичко е уточнено за секциото по медицински причини, което няма да се заплаща от 01.12,2011.
1. Какво е необходимо да се направи от наша страна?
2. Преглед при колко лекаря в Дева Мария?
3. Именно лекарите от там ли ще си дават мнението дали даден пациент е за такъв вид секцио?

Пишете просто какво трябва да се направи от наша страна и към кого да се обърнем.

Благодаря предварително за отговора. Аз питах тази седмица момичетата на регистратрура, но явно все още не им е обяснено и те не бяха наясно.Ако трябва пак ще дойда при вас разбира се за да си поговорим за това, но трябва да знам към кого да се обърна.

# 185
  • DE
пууу, прекарах се Simple Smile

# 186
  • Across the Multiverse
пууу, прекарах се Simple Smile
Миме, второто ще го раждаш на примоция Wink

# 187
здравейте Simple Smile съжалявам ако това вече е коментирано,  но следя темата от скоро !
Ще раждам при вас , искам да ви попитам какво ще ни е нужно за боллницата , понеже скоро започвам големия шопинг и искам да си набавя всичко нужно да го стягам в една чанта и до вратата Simple Smile Благодаря ви предварително , поздрави и адмираций към болницата, прекрасни сте !

# 188
  • DE
здравейте Simple Smile съжалявам ако това вече е коментирано,  но следя темата от скоро !
Ще раждам при вас , искам да ви попитам какво ще ни е нужно за боллницата , понеже скоро започвам големия шопинг и искам да си набавя всичко нужно да го стягам в една чанта и до вратата Simple Smile Благодаря ви предварително , поздрави и адмираций към болницата, прекрасни сте !
Ще ти отговоря аз:
чехли, превръзки, бельо, документите, декларация от бащата, че признава детето, в случай, че нямате брак. Общо взето всичко друго ти осигуряват.

# 189
Благодаря Simple Smile

# 190
  • На морето!
И зарядното за тел.  Mr. Green

# 191
Привет!Да се похваля и аз в нашата темичка,че от седмица и малко съм щастлива мама на моето съкровище Стефан.Родих го с планова операция в Девата и искам да окуража всички мами,на които ще им е за първи път,че няма нищо страшно.Ако някой има нещо да пита,казвайте докато ми е прясно в главата.

# 192
Честито !!! Жив и здрав , много да ви радва и вие него Simple Smile   bouquet

# 193
Привет!Да се похваля и аз в нашата темичка,че от седмица и малко съм щастлива мама на моето съкровище Стефан.Родих го с планова операция в Девата и искам да окуража всички мами,на които ще им е за първи път,че няма нищо страшно.Ако някой има нещо да пита,казвайте докато ми е прясно в главата.

ЧЕСТИТО ТИ МОМЧЕНЦЕ. ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ДА ВИ РАДВА. РАЗКАЖИ НИ КАК МИНА ОПЕРАЦИЯТА? С КАКВА УПОЙКА БЕШЕ - ПЪЛНА ИЛИ СПИНАЛНА. КОЙ ЛЕКАР ТИ ПРАВИ СЕКЦИОТО? КОГА ТИ ДАВАТА ДА ВИДИШ ДЕТЕТО? КОЛКО ВРЕМЕ БЕШЕ В РЕАНИМАЦИЯ? АКО ТИ СЕ СЕТИШ ЗА ДРУГО МОЖЕ ДА НИ ПИШЕШ:)Simple SmileSimple Smile МНОГО СТАНАХА МАЙ МОИТЕ ВЪПРОСИ Blush

# 194
честито бебенце  bouquet много да те радва и да има едно безгрижно и щастливо детство Hug

Общи условия

Активация на акаунт