МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 9

• 55 074
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
здравейте и от мен!термина ми е на 09.12-ще раждам секцио при д-р Георгиев!момичета обвзела ме е една ужасна паника ,минават ми какви ли не  мисли през главата ,много ще съм радостна ,ако получа малко информация за самата операция ,кой анестизиолог да избера,как е възстановяването след това ,има ли болкаааааааааааа, кога се излиза от упойката,всякаква информация ще е добре дошла!
И според мен няма нужда от избор на анестезиолог, който се падне, всички са достатъчно кадърни и си рабират от работата. Иначе не се тревожи, при всички нас е било така преди раждането, всички сме имали вълнения, неизбежно е. Важното е да знаеш, че си в добри ръце и всичко ще мине нормално. Успех и да се похвалиш със здраво и хубаво бебче!  ylinfant 

# 46
на 31.10 се роди синът ми явор. Simple Smile искам да изкажа огромната си благодарност на доктор ризова,акушерка каприева и всички от родилно отделение за това че му помагнаха да се появи на бял свят Heart Eyes
на екипа от неонтологията-безкрайни благодарности за грижите които положиха за него и безценните съвети които ми дадоха за това как да се грижа за него   bouquet
и не на последно място-благодаря на светлето за това че ми показа и обясни всичко свързано с кърменето на моето слънчице Hug
на всички мами пожелавам същия незабравим престой в Девата Heart Eyes

Честито и  от мен! Нека малкият ти сладкиш бъде здрав и много щастлив!  Simple Smile Simple Smile

# 47
velizarka_8, а от упойката имаше ли някакви странични ефекти и допълнителни "екстри"? Че аз бях със спинална, първия път, ама сега ми се иска пълна упойка...
Имах една малка "екстра" - като се събудих дишах трудно, спазъм на ларинкса. Но траеше сигурно по-малко от минута. Д-р Янев говореше много мило и спокойно да се успокоя и да не се притеснявам, че е нормално, че се случва понякога и ще отмине бързо, така и беше. Подържа ми маската с кислород и всичко отмина. Други "екстри" не съм имала, момичето с което бяхме в една стая също. Даже си бяхме много шен!

# 48
Благодаря за отговора   bouquet
Аз от спиналната нямах никакви проблеми, но за пълна ме наплашиха, та ми се искаше инфо от първа ръка  Laughing

# 49
E, ако са били хора оперирани преди 20 години, вярвам че е било неприятно, но днешните упойки са къде по-чисти... А защо след спиналната искаш пълна? - просто от любопитство питам, защото аз не се пристраших за нея. Нооо ако имам второ ще съм със спинална, някак по-спокойна съм вече като е минало веднъж и знам какво е.

# 50
здравейте и от мен!термина ми е на 09.12-ще раждам секцио при д-р Георгиев!момичета обвзела ме е една ужасна паника ,минават ми какви ли не  мисли през главата ,много ще съм радостна ,ако получа малко информация за самата операция ,кой анестизиолог да избера,как е възстановяването след това ,има ли болкаааааааааааа, кога се излиза от упойката,всякаква информация ще е добре дошла!
Здравей ,каня те в нашето училище за бъдещи родители-
http://www.devamaria.com/divisions/id/1/page/3
училището ни  е безплатно и ще получиш информация и отговори на всичките си въпроси Peace
И най-важното, ще се запознаеш с част от хората на които ще се довериш и които ще се грижат за теб Simple Smile

# 51
E, ако са били хора оперирани преди 20 години, вярвам че е било неприятно, но днешните упойки са къде по-чисти... А защо след спиналната искаш пълна? - просто от любопитство питам, защото аз не се пристраших за нея. Нооо ако имам второ ще съм със спинална, някак по-спокойна съм вече като е минало веднъж и знам какво е.

Ами явно се оказах по-голяма лигла отколкото очаквах, и за мен беше кофти тръпка /изключвам момента, когато видях детето/ - нямаше болка, но дърпане, натискане и т.н не ми понесоха.  Затова сега ми се иска да заспя, а като се събудя да е приключило всичко  ooooh!

# 52
Здравейте мили дами,
както ви обещах, ето малко информация за Д-р Веселин Ангелов:
През 1994г. завършва медицина във ВМИ - Ст. Загора. От 1996г. работи като лекар в АГК - Ямбол. През 2001г придобива специалност Акушерство и гинекология. Допълнителна квалификация по колпоскопия. За своята 15 годишна практика е водил над 3000 раждания.

# 53
И само да вмъкна още една информация. От днес цената за престой в гинекология и патологична бременност се променя от 35лв./ден на 5,40лв./ден.

# 54
  • Където морето целува небето...
И само да вмъкна още една информация. От днес цената за престой в гинекология и патологична бременност се променя от 35лв./ден на 5,40лв./ден.

Това е чудесно! Има ли и други промени в цените?

# 55
Супер! Simple SmileИма ли други променени цени?Тая седмица съм при вас и се надявам всичко да мине отлично. Simple Smile

# 56

Браво и благодарим за информацията за д-р Ангелов. А ще ни кажете ли какво означава смяната ДН, която виждаме за него:)

# 57
Преразглежда се целия ценоразпис на болницата и цените се коригират съобразно тежкото икономическо състояние в страната. При окончателното оформяне, ще ви информирам и за другите промени. Просто за сега не искам да ви подвеждам с информацията.
ДН означава 24 ч. дежурство, което обаче не означава 24ч натоварване. Просто гинеколога остава на разположение при положение, че има извънреден случай и е необходимо да се осигури допълнителен екип.
Момичета, искам да уточня нещо по отношение на графиците на лекарите. Информацията, която ви давам тук е само ориентировъчна. Промени в графиците се налагат постоянно и задължително преди да решите да минете на преглед, първо се обадете на рецепция за информация. Понякога смени се правят от единия ден за другия и няма как да бъдат предвидени предварително.

# 58
Ами явно се оказах по-голяма лигла отколкото очаквах, и за мен беше кофти тръпка /изключвам момента, когато видях детето/ - нямаше болка, но дърпане, натискане и т.н не ми понесоха.  Затова сега ми се иска да заспя, а като се събудя да е приключило всичко  ooooh!
Ооооо, в никакъв случай не става дума за лигавене, на много майки им е понесло зле това, че усещат всичко. Както и аз не се престраших за спиналната упойка, поради тези страхове. За това те попитах за причината да искаш пълна, но щом такова е било изживяването... А пълната пак ти казвам, че не е като преди 15 години дори, когато имах "щастието" да ме приспят. Сега нямаше нищо общо с предишния път, както казва д-р Янев сегашните упойки са изчистени и нямат толкова странични действия.

# 59
Да се запиша в новата тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт