МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 9

• 55 213
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • DE
Аз искам да попитам болницата нещо. Има опция за избор на екип при раждане, а има ли опция да не ме изражда определен лекар? Точно този, който не искам е на смяна, когато трябва да постъпя.

# 121
  • Бургас
Мимоза,аз този въпрос го зададох в МБАЛ в деня на отворените врати и ми отговориха отрицателно.Значи ако искаш да избегнеш лекар,трябва да си избереш екип,защото никой не ти гарантира,че няма да е на смяна,когато тръгнеш да раждаш.Не знам как е в Девата,защото там отидох в смисъл който се падне,нямах претенции.Обаче в МБАЛ решително исках да избегна един.

# 122
tania_burgas
БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА. НАИСТИНА ЛИ ТЕ ЗАБОЛЯ ТОЛКОВА МНОГО СЛЕД КАТО СА ТИ СЛОЖИЛИ СПИНАЛНАТА УПОЙКА. ТОВА ВЕЧЕ МЕ ПРИТЕСНИ  
Ами тя всъщност спиналната упойка не ме хвана изобщо и затова ми сложиха пълна.Наистина ме заболя много,усетих разреза на корема и след него също усещах,но за по-малко от минута ме приспаха понеже не издържах от болка.Не знам защо не ме хвана упойката,след секциото говорих с моя лекар и той ми каза,че има много като мен,но по принцип се случва рядко и е при по-емоционални жени.Явно съм доста емоционална Simple Smile Joy
Сега поне съм опитала от двата вида раждане и двата вида упойки.Единственото лошо беше,че през цялата бременност бях настроена за спинална упойка и знаех,че ще си видя детето веднага.Като ми казаха,че трябва да ме приспят ми се прирева.Като се събух също бях много зле емоционално заради това и доста плаках..в стаята после си гледах снимките на фотоапарата на бебчето и много исках да е при мен и една акушерка ми го доведе за малко,даже се случи и батко му да е там да се порадва и той. Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 14:24 от vese77

# 123
Момичета на 24.11.11 - от 14.30ч.ще се проведе лекция :
ДИШАНЕ ПО ВРЕМЕ НА РАЖДАНЕТО със съпътстваща презентация на Авент ЛАКТАЦИЯ - ГРЕШКИ И РЕШЕНИЯ.
лектор: акушерка Елена Василева у-ще "Ма-ма" гр.София.

Собственика на болницата - г-н Семир Абумелих ще се срещне с вас. Може да зададете всички въпроси и да обсъдите в приятелски разговор темите, които ви вълнуват. За него ще е важно да чуе мнението ви за нас, да дадете своите препоръки и да споделите впечатленията си за работата ни като цяло.

Моля ви, който ще присъства да попълни присъствената форма в сайта на болницата или да се обади на посочения телефон Peace Идеята е да има място за всички коремчета Laughing

# 124
Аз искам да попитам болницата нещо. Има опция за избор на екип при раждане, а има ли опция да не ме изражда определен лекар? Точно този, който не искам е на смяна, когато трябва да постъпя.

Разбира се, че това е въпрос на Ваш избор. Ако не искате определен лекар да Ви води раждането, но точно той се падне на работа в деня на постъпването, може да поискате друг лекар. Тогава се заплаща избор на лекар.

# 125
Честита дъщеричка на pgmkr_k! Да е здрава и да расте безгрижно! А името и е прекрасно!
vese77, радвам се че имах принос за спокойствието ти! Жалко за упойката, но важното е че всичко е минало добре и сте си здрави и в къщи! А с малкия Ерик ще има да се гледате... и аз се чувствах зле, че не съм си видяла детето, но вече забравих този момент. Ха се ни сподели каква е разликата при двата вида раждане. Мисля, че и други майки ще се интересуват.

# 126
vese77 и pgmkr_k  как сте ,поздрави и целувки на бебоците  love001
Момичета ето и обещаното клипче от първия ни урок по салса-беше  страхотно и много приятно Laughing .Надявам се ,че  следващия път ще се видим с още бъдещи мами ,и дано успеем да се организираме по-бързо и за вече настоящите мамиhttp://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/profile.php?id=100000889700563 Лека и спокойна вечер на всички Hug

# 127
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000889700563&ref=ts

Надявам се този път да ми се получи Twisted Evil

# 128
  • Бургас

Много сте готини бе мамчета, ей ако не бях родила щях и аз да се поразгорещя със салса ритмите!Браво на вас! Супер сте!:)

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 22:15 от slava_desa

# 129
 Страхотни са нашите малки сладки танцувални коремчета  newsm10 dancing dancing dancing БРАВОООООООООО:)

# 130
Момичета newsm78,какво ще кажете за още една нова темичка:
"Секс по време на бременност и след раждане"!
Знам,че много от вас ги вълнува , а някой ги и  притеснява  Peace
Очаквам вашите мнения... и я включвам в следващия график на училището Mr. Green

# 131
Момичета newsm78,какво ще кажете за още една нова темичка:
"Секс по време на бременност и след раждане"!
Знам,че много от вас ги вълнува , а някой ги и  притеснява  Peace
Очаквам вашите мнения... и я включвам в следващия график на училището Mr. Green

дааааа много интересна тема Simple SmileSimple SmileSimple Smile Защо да не се включи -давайте.  newsm10 Например при нас с милото ни е препоръчана бременност без секс  Weary, поради различни причини. Спазваме какво да правим в именото на бебчето Simple Smile

# 132
Здравейте мами , ще раждам в Дева Мария , термина ми е за 26 януари , с избор на екип съм, Д-р Бояджиев . Какво мислите Simple Smile Благодаря ви , новичка съм в форума, досега само съм чела , но реших и аз да се включа !

# 133
Здравейте мами , ще раждам в Дева Мария , термина ми е за 26 януари , с избор на екип съм, Д-р Бояджиев . Какво мислите Simple Smile Благодаря ви , новичка съм в форума, досега само съм чела , но реших и аз да се включа !
Д-р Бояджиев е перфектния избор!!!

# 134
Който и да избереш няма да сгрешиш. Но все пак ще си по-спокойна при д-р Бояджиев, тогава той е твоят доктор Simple Smile. Леко бременеене до края и безпроблемно раждане.

Общи условия

Активация на акаунт