МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 9

• 55 243
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте новичка съм в форума , досега не съм писала.И аз вече мога  да се похваля на 12.11.11 се роди сина ми Християн и искам да изкажа своите хиляди благодарности към екипа който ми води раждането Д-р Люцканов и акушерка Каприева,това  са невероятни хора и големи професионалисти.(просто раждането ми беше песен Simple Smile ) Благодаря и на всички останали които се погрижиха за престоя ни в болницата.
Роси честито и от мен! Да е живо и здраво момченцето ти!
Относно д-р Бояджиев - много и само хубави неща съм чувала за него, но както и другите мами писаха, който и да избереш няма да сбъркаш!
За записи на тоновете аз съм си правила в Девата и ми струваше 10 лева.

# 151
Здравейте новичка съм в форума , досега не съм писала.И аз вече мога  да се похваля на 12.11.11 се роди сина ми Християн и искам да изкажа своите хиляди благодарности към екипа който ми води раждането Д-р Люцканов и акушерка Каприева,това  са невероятни хора и големи професионалисти.(просто раждането ми беше песен Simple Smile ) Благодаря и на всички останали които се погрижиха за престоя ни в болницата.
честито роси  bouquet и мен ме изражда каприева и не мога да опиша колко доволна останах Party
[/quote
Благодаря Simple Smile А за акушерка Каприева нямам думи просто невероятен човек Simple Smile

# 152
Здравейте новичка съм в форума , досега не съм писала.И аз вече мога  да се похваля на 12.11.11 се роди сина ми Християн и искам да изкажа своите хиляди благодарности към екипа който ми води раждането Д-р Люцканов и акушерка Каприева,това  са невероятни хора и големи професионалисти.(просто раждането ми беше песен Simple Smile ) Благодаря и на всички останали които се погрижиха за престоя ни в болницата.

Да е жив и здрав малкия Християн. Щастливо детство и много късмет в живота му пожелавам. А на вас - много красиви мигове Simple Smile

Много благодаря Simple Smile

# 153
за запис на тонове плащах по 10 лв., това беше септември, тази година. Навярно няма промяна в цените, все пак не беше толкова отдавна Simple Smile
Целувки за новите бебчовци и кураж на чакащите тумбачета Simple Smile

# 154
По темата за секса - кой ще е лектор Mr. Green
Позволявам си да се цитирам, защото въпросът ми е много важен hahaha

# 155
Имам молба към служителите на болницата:

В петък, събота и неделя ( днес) знам, че д-р Хубчев е тук в Бургас. Надявам се да ви е казал за дните на посещенията си през декември месец, както и от кога ще работи за постоянно в Дева Мария ( тази информация я имаме от г-н Семир Абумелих на училището за бременни). Затова ви моля:
1, За графика на д-р Хубчев - за декември месец
2, От кога ще работи постоянно в Дева Мария?

Благодаря предварително за отговорите

Последна редакция: нд, 27 ное 2011, 13:23 от tania_burgas

# 156
zdr dami ste rajdam normalno v klinikata no neznam kakvo da si nosya s sbesi v bolnicata pri nastipvaneto kakiv bagaj naprimer nyakoy bilimi pomognal po vaprosa

# 157
По темата за секса - кой ще е лектор Mr. Green
Позволявам си да се цитирам, защото въпросът ми е много важен hahaha
Aми сега го обмисляме ,имаме два варианта.Пуснах запитването, защото исках да видя дали представлява интерес за вас -оказа се "да" и ще ви уведомя за датата и лектора в най-скоро време Peace Laughing

# 158
Имам молба към служителите на болницата:

В петък, събота и неделя ( днес) знам, че д-р Хубчев е тук в Бургас. Надявам се да ви е казал за дните на посещенията си през декември месец, както и от кога ще работи за постоянно в Дева Мария ( тази информация я имаме от г-н Семир Абумелих на училището за бременни). Затова ви моля:
1, За графика на д-р Хубчев - за декември месец
2, От кога ще работи постоянно в Дева Мария?

Благодаря предварително за отговорите
Таничка, знам колко много те вълнува този въпрос и затова, когато имаме инфо -веднага ще те уведомя Peace

# 159
  • Across the Multiverse
zdr dami ste rajdam normalno v klinikata no neznam kakvo da si nosya s sbesi v bolnicata pri nastipvaneto kakiv bagaj naprimer nyakoy bilimi pomognal po vaprosa
Ами носи си козметика каквато си ползваш по принцип за себе си, бельо, превръзки, джапанки и зарядно за телефона. Другите неща мисля ги осигуряват и са по желание.

# 160
Дами, бях ви обещала щом има промяна в ценоразписа, веднага да ви уведомя. От 1 декември секциото по мед. показания няма да се заплаща. Единствено секцио по желание остава 750 лв. За тези от вас които се притесняват, че по време на нормално раждане, може да възникне проблем и да се наложи секцио, в този случай няма да се заплаща тази сума. Но искам да поясня, че това се отнася само за тези случаи, при които операция се е наложила поради някакви медицински показания. Ако в хода на самото раждане, родилката сама пожелае секцио, без това да е наложително, се заплаща 750 лв.

# 161
Искам да попитам болницата - правят ли се в Дева Мария записи на тонове и безплатни ли са?

Записът на тонове струва 10лв.  Wink

# 162
  • Across the Multiverse
Дами, бях ви обещала щом има промяна в ценоразписа, веднага да ви уведомя. От 1 декември секциото по мед. показания няма да се заплаща. Единствено секцио по желание остава 750 лв. За тези от вас които се притесняват, че по време на нормално раждане, може да възникне проблем и да се наложи секцио, в този случай няма да се заплаща тази сума. Но искам да поясня, че това се отнася само за тези случаи, при които операция се е наложила поради някакви медицински показания. Ако в хода на самото раждане, родилката сама пожелае секцио, без това да е наложително, се заплаща 750 лв.
Благодарим за информацията! Много хубава новина.

# 163
Благодарим за информацията! Много хубава новина.

Да страхотна новина Simple Smile

# 164
Здравейте, искам да попитам дали седалищното предлежание
на бебето спада към медицинските показания за секцио?
И също ще трябва ли някакъв документ от лекаря, следящ
бременността, че се налага секцио? Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт