Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 520
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
За тези,на които срокът на уведомлението им изтича- успях да се свържа с БТ и от там казаха,че срокът може да се удължи.

# 496
Някаква информация за БТ-Люлин?
да, в петък бяха до номер 1000, аз съм 700 и си взех уведомлението. Съпруга ми е 1756 примерно, и не са му се обадили още.
Аз ей сега им звъннах, около 1060-ти номер съм, казаха ми, че наближава, да очаквам обаждане, ако не до края на тази седмица, то другата.

Боже, не е истина, че имат някакво раздвижване. Дано успеят и до мен до края на седмицата да стигнат. Аз съм 1186. Те по телефона ли се обаждат или със смс?

# 497
krisskka по телефона ми се обадиха. Peace
coolsexyy утре ще проверя дипломата и веднага ще пиша Peace

# 498
Звъннах аз в БТ Младост да попитам и една любезна жена ми поиска номерчето, за да провери за дизайна, след което ми каза да отида на място при тях. Ще мина през бюрото утре сутрин и ще пиша.  Peace

Като ходиш, моля те, питай  всъщност до кога е края на тази кампания.
Т.е. кога трябва да свършим с обучението по прогр. "Аз мога повече"  Peace
Успех !

След малко потеглям към Младост. Непременно ще попитам и това.
Благодаря ти!   bouquet

# 499
Идвам от бюро "Изток" , издадоха ми Уведомление за Граф. дизайн, без да е ясно дали ще бъде удължена програмата, най-вероятно, казаха, щяло да има продължение, поради големия наплив, обаче фирмите доставчици сега бързали да си приключат групите до лятото.  #Crazy

Та, жените в Бюрото казаха да проверяваме за удължаване на програмата на сайта на АЗ. И те от там се информирали... Иначе самото вадене на уведомление става за 5 мин.
Уведомлението е с давност един месец, и може да бъде удължено с още 1.

# 500
Аз да попитам пак в отчаянието си: Някой да знае за сутрешни курсове по английски ез второ ниво Pre intermedia?

аз все моите си ги поднасям ма щото съм доволна от тях.
Провери в сайта им :езиков център интелект. Мисля, че имаха сутрешни Pre - intermediate
Ма да знаеш че се доплаща при тях по 70 лева на ниво.
Аз карах Intermediate преди време при тях и по конкретно при Цветелина Дженева и бях много доволна ( то всъщност от там научих че съществува програма Аз мога. Другите само се подписваха на някакви листи, а аз си плащах курса  Sad )
И така вчера се записах при тях на немски на НДК офиса.
Сега търся за гаджето English ма там не ме устройва, тъй като при тях програмата започва или от beginner или Pre - Intermediate, а той има сертификат за второ и търсим ДО който да започва от 3-то ниво Simple Smile
Ако знаеше някой помагайте, че къде ли не звъняхме и все ни отрязват

# 501
  • в света на неограничените измерения
Та, жените в Бюрото казаха да проверяваме за удължаване на програмата на сайта на АЗ.

Благодаря ти за информацията.  Hug
Но както винаги никой нищо не знае в тази държава. За какво продължение да говорим щом фирмите бързат да си приключат курсовете до лятото и да си вземат парите от АЗ.  newsm78

# 502
Може би под продължение разбират следващата година да има още една кампания подаване на документи и одобряване за обучения

# 503
Може би под продължение разбират следващата година да има още една кампания подаване на документи и одобряване за обучения

Аз съм съгласна да е така, но в такъв случай срока на уведомлението ми трябва да бъде сериозно удължен...  newsm78 ... не виждам как мога да изкарам какъвто и да е курс в рамките на тази програма, да не говорим за професионален... Как не се сетих да ги питам за това. Подозирам, че и да ги бях питала, отговор надали щях да получа.  Sad

# 504
Здравейте, и аз вече съм одобрена и имам удостоверение, сега съм в процес на търсене на доставчик. Но се оказа че е доста трудно да намериш доставчик на немски език в района на младост, София.
Ако някой знае за стартиращ курс в най-близко бъдеще ще съм много благодарна ако ми помогне.

Провери ЦПО към ОЦ Милениум ООД, ж.к Младост 1, бул."Йерусалим"3, ет.2, ап.3 , rossy_milkova@yahoo.com , 02/ 986 60 46 , Росица Иванова, ако те устройва. Преди 10 дни им се обаждах за немски и ми казаха, че към 10-15 декември ще стартират групи. За А2 ниво питах аз.
Успех!

# 505

Аз съм съгласна да е така, но в такъв случай срока на уведомлението ми трябва да бъде сериозно удължен...  newsm78 ... не виждам как мога да изкарам какъвто и да е курс в рамките на тази програма, да не говорим за професионален... Как не се сетих да ги питам за това. Подозирам, че и да ги бях питала, отговор надали щях да получа.  Sad
[/quote]

Да именно не е ясно какво се случва ако не намериш доставчик на обучение, за да не изгубиш правото си да кандидатстваш пак в следващата кампания или как запазваш настоящото си одобрение за обучение? Simple Smile

# 506
Момичета, моля кажете някоя знае ли за добра школа за Оперативно счетоводство, но в присъствена ФОРМА, А НЕ ДИСТАНЦИОННА! От София съм, район Лозенец и около него.

# 507
Доколкото помня имаше едни, които организираха курсове в Ректората - съботно-неделни, но не мога да се сетя, коя е фирмата. Поразрови се в списъка с доставчици.  Peace

# 508
Доколкото помня имаше едни, които организираха курсове в Ректората - съботно-неделни, но не мога да се сетя, коя е фирмата. Поразрови се в списъка с доставчици.  Peace
Благодаря, ще погледна. Всички на които звънях казват че не могат да се сместят в срока 30.06.2012 за завършване на курса по оперативно счетоводство и казаха че едва ли не само дистанционната форма на обучение ще приключи в срок и да си търся такива доставчици. Аз звънях на тези най- известните, започват на 09.12.2011, но искренно ме учуди факта че финалния изпит също ще се проведе онлайн. Та: ако някой друг знае за присъствена форма( защото предпочитам) , моля да пише! Благодаря

# 509
Давам отчет. МЪж ми е записан с Британика от 6 януари- изи старт ниво, а аз току що си получих уведимлението попълнено от Кабината и започвам на 16 януари ниво А1 (предпочетох да преговоря малко и се върнах едно ниво назад).
Ако някой има въпроси да ми пише на лични Peace

Общи условия

Активация на акаунт